رفتن به مطلب

نگاهی به تستهای 6990*2 کراس فایر(quad)

Recommended Posts

اگه تو کارایی 5 % اختلاف دارن پس اینا همش تبلیغه و پول مفت میگرن نه؟

PCIE3.jpgcec7uB9Yn7Zn2.jpg

نه داداش تبلیغ تبلیغ هم نیست! ولی بیشتر تبلیغه :p

post-5456-0-28532100-1367756332_thumb.jpg

اصلا هیچ فرقی باهم ندارن

ویرایش :

post-5456-0-28532100-1367756332_thumb.jpg

post-5456-0-71390700-1367757085_thumb.jpg

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

PCI-E 3 تاثیر داره ولی تا نسل فعلی کارتهای گرافیک به دلیل این که خود کارت نمیتونه از همه پهنای باندش استفاده بکنه تاثیرش نهایتا 10-5 درصد بیشتر نیست. البته تفاوت در کارتهای دو هسته ای مثل 690 و 7990 به دلیل تبادل اطلاعات بیشترشون قابل توجه تر از کارتهای تک هسته ای هستش. اگر بخوام ساده توضیح بدم مثل اینه که ما 2 تا اتوبان داریم که یکی قابلیت حرکت با سرعا 400 کیلومتر در ساعت رو داره و یکی دیگه 200 کیلومتر. و ماشین فعلی ما نهایتش 220 تا میتونه بره. در نتیجه تغییر مسیر از اتوبان 200 کیلومتری به 400 کیلومتری فقط 20 کیلومتر در ساعت سرعت حرکت ماشین مارو بیشتر میکنه. پس دلیل بر این نیست که اتوبان 400 کیلومتری 220 تا بیشتر ظرفیت نداره. بلکه ماشین ما 220 تا بیشتر نمیره! اگر ماشینمون 400 تا بره تفاوت اتوبانها به جای 20 کیلومتر در ساعت ، 200 کیلومتر در ساعت خواهد شد  :lol:

لینک به دیدگاه

تست جدید با درایور جدید 13.5 بتا.

4 تا تایتان(4way) یادمه 17000 امتیار گرفته بود. لینکش ف ل ت شده.

post-8938-0-72116300-1367864072_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Core iMan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
تست جدید با درایور جدید 13.5 بتا.

4 تا تایتان(4way) یادمه 17000 امتیار گرفته بود. لینکش ف ل ت شده.

اشتباه دیدین دو تا 680 می تونه 21000 اسکور بگیره به راحتی

اینم عکسش

345_oc_2.jpg

ویرایش شده توسط BigM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اشتباه دیدین دو تا 680 می تونه 21000 اسکور بگیره به راحتی

اینم عکسش

345_oc_2.jpg

البته در لینک بالا کمی کارت ها اورشده بودند

لینک به دیدگاه

بعد از اینکه متوجه شدم کلا ایراد از درایور هست و بهترین درایوری که تقریبا خوب جواب داد رو نصب کردم/ تصمیم گرفتم ببینم تو کراسیس 3 چند فریم میده.

تنظیمات رو آخره ولی گزینه object رو high هست اگه very high میزاشتم اون یارو کچله ( اونی خیلی ادعاش میشه :D ) بهم ریخته میشد. 16x رو هم گذاشتم رو 8x ( خیلی غیر طبیعی میشد و نمیشد بازی کرد)  v sysnc هم off کردم.

عکسها 30mbشده بود  خیلی کوچیک کردم تا همه ببینن. ولی عکسها در اندازه واقعی حیرت آور بود. مخصوصا آب خیلی طبیعی بود.

فریمها بیشر هم میرفت خیلی ولی ارزش عکس گرفتن نداشت. مثلا 280 90 فریم ولی با 130 فریم فرقی نداشت. فکرد کنم با 60 فریم هم فرقی نداره.

چند تا بنچ دیدم که ati تو بازی نسبت به nvidia خوب عمل کرده ولی تو تستهایی مثل 3dmark اصلا. پیداش کردم حتما میزارم.(دلیلش عملیات محاسباتی هست؟)

و چندتا هم دیدم که 6990 در حالتcross ضعیفتر از خودش در حالت single  عمل کرده که خوب به علت درایور بوده ولی درایورای جدید بهتر شده.

New folder.rar

ویرایش شده توسط Core iMan
لینک به دیدگاه

تنظیمات رو آخره ولی گزینه object رو high هست اگه very high میزاشتم اون یارو کچله ( اونی خیلی ادعاش میشه :D ) بهم ریخته میشد.

منم وقتی ابجکت رو روی وری های می برم همینجوری میشه (کارتم البته 6970 هست)

ولی شما با دوتا 6990 براچی این مشکل رو داری؟

لینک به دیدگاه

بعد از اینکه متوجه شدم کلا ایراد از درایور هست و بهترین درایوری که تقریبا خوب جواب داد رو نصب کردم/ تصمیم گرفتم ببینم تو کراسیس 3 چند فریم میده.

تنظیمات رو آخره ولی گزینه object رو high هست اگه very high میزاشتم اون یارو کچله ( اونی خیلی ادعاش میشه :D ) بهم ریخته میشد. 16x رو هم گذاشتم رو 8x ( خیلی غیر طبیعی میشد و نمیشد بازی کرد)  v sysnc هم off کردم.

عکسها 30mbشده بود  خیلی کوچیک کردم تا همه ببینن. ولی عکسها در اندازه واقعی حیرت آور بود. مخصوصا آب خیلی طبیعی بود.

فریمها بیشر هم میرفت خیلی ولی ارزش عکس گرفتن نداشت. مثلا 280 90 فریم ولی با 130 فریم فرقی نداشت. فکرد کنم با 60 فریم هم فرقی نداره.

چند تا بنچ دیدم که ati تو بازی نسبت به nvidia خوب عمل کرده ولی تو تستهایی مثل 3dmark اصلا. پیداش کردم حتما میزارم.(دلیلش عملیات محاسباتی هست؟)

و چندتا هم دیدم که 6990 در حالتcross ضعیفتر از خودش در حالت single  عمل کرده که خوب به علت درایور بوده ولی درایورای جدید بهتر شده.

داداش حجمش میدونی چرا زیاده؟

چون bmp سیو کردی،jpg کن حجمش خیلی کم میشه

لینک به دیدگاه

داداش حجمش میدونی چرا زیاده؟

چون bmp سیو کردی،jpg کن حجمش خیلی کم میشه

راست میگی اصلا به پسوندش دقت نکردم. حالا اگه نیاز دونستید عکسها رو میزارم

لینک به دیدگاه

عزیز عکس هارو با پسوند jpg میذاری ما که اینترنتمون زغالیه بتونیم ببینیم مرسی

لینک به دیدگاه

منم وقتی 6950 داشتم رو veryhigh تصویر اون physco بهم ریخته میشد.اول فکر کردم از بازی هست که مشکل داره.

ولی الان که دارم با 660tiبازی میکنم  همونو هیچ مشکلی نداره.فکر کنم کلا با سری 6000 مشکل داره بازیش!

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • کاربر ویژه

بله مشکل از درایو هست

بهترین درایو 6990 13.2 میباشد

دوست عزیزم توجه کردین که تایپیک و اخرین پست مال یک سال پیشه 

اینقدر این زیر خاکیهارو بالا نیارین / یه کار مفید انجام بدین 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...