رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار ای که کانکتشن رو کانکت کنه ...

EVGA_EVGA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نرم افزار ای میخوام که کانکتشن رو کانکت کنه در ساعت دلخواه !

با Scheduled Tasks ویندوز نمیشه این کارو کرد چون وقتی میخوای Browse کنیش اصلا توی لیست نمیاد بعد از قسمت File Of Type هم که All File انتخاب میکنی و کانکتشن رو Open میکنی در وقت ای که تایین کردی اصلا کاری انجام نمیده و در Status اش میزنه" نمیتونه اجرا کنه " .

:D

لینک به دیدگاه

نرم افزار ای میخوام که کانکتشن رو کانکت کنه در ساعت دلخواه !

با scheduled tasks ویندوز نمیشه این کارو کرد چون وقتی میخوای browse کنیش اصلا توی لیست نمیاد بعد از قسمت file of type هم که all file انتخاب میکنی و کانکتشن رو open میکنی در وقت ای که تایین کردی اصلا کاری انجام نمیده و در status اش میزنه" نمیتونه اجرا کنه " .

:D

میتونی یه کاری کنی که من قبلا میکردم.ببین از نرم افزار دانلود منیجر استفاده کن.وحالت کانکت شدن رو طوری بزار که هروقت نیاز به اینترنت بود خودش به اینترنت کانکت شه از توی اینترنت پروپرتیز.بعد توی دانلود منیجر لینک یه فایلو بده و بزن ساعت فلان دانلودش شروع بشه اونوقت ساعت 5مثلا شروع به دانلود میکنه میبینه کانکت نیست خودش کانکت میکنه این روش رو من خودم تست کردم دارم میگم

لینک به دیدگاه

من با IDM توی لیستم مثلا یک یا چند فایل واسه دانلود گزاشتم و ساعتش رو مشخص کردم و حتی در قسمت Dial Up کانکتشن اش کانکتشنمو بهش نشون دادم و تنظیم اش کردم بعد سر همون ساعت دیسکانکت بودم و IDM شروع کرد به دانلود کردن یعنی پنجره باز شد " توی قسمت Tray مینیمایز بود " و هی تلاش میکرد به سرور متصل بشه ولی حالیش نبود که الان اصلا اینترنت کانکت نیست :D

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

پیدا کردم ...

برای این کار خیلی راحت میشه مودم رو کانفیگ کرد و یوزر پس رو بهش داد و سر موقعه ساعت خاص فقط کافیه مودم روشن باشه .......

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...