رفتن به مطلب

راهنمایی : حذف شدن ناگهانی چک پوینت ها در crysis3 بعد از BS

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

بچه ها وسط بازی بودم سیستم بلو اسکرین داد ریست شد! بعد دوباره که رفتم توی بازی اول :

کلا تنظیمات گرافیک و کنترول کیبورد و ... دیفالت شده بود.

چک پوینت ها پاک شده بودن!!! (همون اوتو سیو ها )...

آپگرید های نانو سوت هم دوباره به صورت قفل شده بودن!!

ولی 72 تا سیو گیم بود که توی قسمت load می تونستم لود کنم! عجیب هس تاینها پاک نشده.

----------------------------

یک مشکل درگه هم دارم با آپدیت Crysis3 ورژنی که دارم بازی می کنم 1.0009 هست من ورژن 1.1 رو دانلود کردم ( گویا الان 1.3 هم اومده ) ولی طریقه ی نصبش رو + ک.ر.ک دوباره رو بلد نیستم .

کسی هست راهنمایی کنه.

یعنی وقتی دانلود کردم ریختمش توی پوشه ی بازی ری پِلِیــس کردم ولی بازی بالا نیومد و ارور داد! یه ک.ر.ک اسکیدرو هم همراه آپدیت بود اون رو هم ریختم ولی باز هم مشکل داشت.

لینک به دیدگاه

آپ!

کسی به این مشکل بر نخورده؟

کسی می دونه چک پوینت ها چی شدن؟ چطور می شه برشون گرداند؟ یا کجا ذخیره شدند؟

لینک به دیدگاه

بازی چون  steam protection هست، آپدیت و کرکش به صورت نصبی نیست. فقط باید تو پوشه اصلی کپی بشه. کلا بدون آپدیت بازی رو نمیشه تموم کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
آپ!

کسی به این مشکل بر نخورده؟

کسی می دونه چک پوینت ها چی شدن؟ چطور می شه برشون گرداند؟ یا کجا ذخیره شدند؟

برای اینکه بازی یتونه سیو و چک پوینت بگیره کل سیو رو میاره تو رم بعد تیکه تیکه روش سیو میکنه ولی وقتی Pc شما بلو اسکرین داده دیگه رم نتونسته سیو هاشون به جای قبلی برگردونه و پریدن . معمولا این مشکل وقتی وسط بازی بلواسکرین بده پیش میاد واسه منم پیش اومده . راهی برای بازگزدانیشون نیست

لینک به دیدگاه

بازی چون  steam protection هست، آپدیت و کرکش به صورت نصبی نیست. فقط باید تو پوشه اصلی کپی بشه. کلا بدون آپدیت بازی رو نمیشه تموم کرد.

من کپی کردم ولی توی وقتی بازی ( مپ ) داره لود می شه همون مپ اول در ابتدای کار از بازی می پره بیرون!! از کجا آپدیتشو بگیرم+ ک.ر.ک متناسب؟ 1.1 رو با کرک گرفتم ولی کپی کردم بازی پوکید!

با ورژن 1 من رسیدم به آخرش! شد!

برای اینکه بازی یتونه سیو و چک پوینت بگیره کل سیو رو میاره تو رم بعد تیکه تیکه روش سیو میکنه ولی وقتی Pc شما بلو اسکرین داده دیگه رم نتونسته سیو هاشون به جای قبلی برگردونه و پریدن . معمولا این مشکل وقتی وسط بازی بلواسکرین بده پیش میاد واسه منم پیش اومده . راهی برای بازگزدانیشون نیست

تشکر از پاسختون. پس باید از اول بازی کرد!! ...

من رسیدم به آخرش همون آلفا سف ! با 3 تا 480 روی 1080 و ماکس جزییات بعضی وقت ها فریمم می آد زیر 60 !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...