رفتن به مطلب

لطفا راهنمایی کنید ... به نظر شما این مدل مانیتور چطوره ؟

Recommended Posts

راستش من یک سال و نیم پیش کیس جدید جمع کردم اما بخاطر کمبود بوجه نتونستم مانیتور عوض کنم و هنوز دارم با LG 1510s اولین سری مانیتور های ال سی دی سر می کنم اما تازگیا زده به سرم مانیتور رو هر شده عوض کنم

چند روز پیش یه مانیتور دیدم خوشم اومد خواستم شما هم نظراتتون رو بگین یا اگه مانیتور دیگه در نظر دارید پیشنهاد بدین

مانیتوری که خودم دیدم

AOC E2243FW2K

Contrast:  50:000:000

Response Time : 2ms

ورودی HDMI

1920×1080@60Hz

با قیمت 530 هزار تومن همراه با 2 سال گارانتی

لینک به دیدگاه

درود 

مشخصات که عالیه ولی در مورد کیفیت ساخت مانیتورای AOC اطلاع چندانی ندارم اگه با این مشخصات  ایسوس یا سامسونگ بتونید تهیه کنید عالی میشه حالا منتظر باشید تا سایر دوستان هم نظراتشون رو در مورد کیفیت AOC اعلام کنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
راستش من یک سال و نیم پیش کیس جدید جمع کردم اما بخاطر کمبود بوجه نتونستم مانیتور عوض کنم و هنوز دارم با LG 1510s اولین سری مانیتور های ال سی دی سر می کنم اما تازگیا زده به سرم مانیتور رو هر شده عوض کنم

چند روز پیش یه مانیتور دیدم خوشم اومد خواستم شما هم نظراتتون رو بگین یا اگه مانیتور دیگه در نظر دارید پیشنهاد بدین

مانیتوری که خودم دیدم

AOC E2243FW2K

Contrast:  50:000:000

Response Time : 2ms

ورودی HDMI

1920×1080@60Hz

با قیمت 530 هزار تومن همراه با 2 سال گارانتی

درود دوست عزیز

AOC مانیتور های خوبی میزنه و گارانتیش هم که مادیرانه و عالیه

این گزینه ای هم که شما انتخاب کردین کاملا مناسبه

لینک به دیدگاه

عزیز یکی از بهترین مانیتورهای AOC رو انتخب کردین از انتخابتون هیچوقت پشیمون نخواهید شد!

مبارکتون باشه

لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان متشکرم بابت پاسخگویی و راهنمایی ( ببخشید نمی دونم چرا کاربری من دکمه تشکر نداره )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...