رفتن به مطلب

برنامه ای که پسورد فایل زیپ را باز کنه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این برنامه یکی از بهترین و سریعترین برنامه ها برای پیدا کردن پسورد فایل زیپ هست.

http://passwordrecoverytools.com/zip-password.asp

داخل نت جستجو کن ، سریالش را پیدا میکنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی هیچ اطلاعی از نوع کاراکتر ها و تعداد کاراکتر های پسورد نداشته باشی تقریبا مثل این میشه که دنبال سوزن تو کاهدون باشی . از 9 کاراکتر به بعد تقریبا با سیستم های خانگی غیر ممکن هست .

الان 3 روز هست که دارم روی پسورد AES روی فایل های Pdf کار میکنم 8 تا سیستم رو تو نت موازی کردم 2 تا شون سرور هستند با AMD 8 هسته ایی و روی یکی از سیستم ها کارت تیتان هست چند تا هم G560 , 580 یک روش بروت فورس هست :

سرعت بروت فورس شده حدودا 20 میلیون کاراکتر در ثانیه وقتی چک کردم دیدم برای طول پسورد 6 کاراکتر با حروف کوچیک انگلیسی و اعداد حدودا میشه 2 میلیارد و 300 میلیون کاراکتر و حدود 2 دقیقه طول کشید حالا اگر بریم روی 8 کاراکتر میشه 2/821/109/907/456 کاراکتر و روی سیستم میشه 40 ساعت که میشه چک کرد ولی وقتی بشه 9 کاراکتر تعداد حدس ها برای بروت فورس میشه 3/656/158/440/062/976 کاراکتر و این برای من میشه چند سال ....

یک روش دیکشنری اتک هست:

یه فایل دیکشنری حاوی لغات معمول که به عنوان پسورد روی فایل چک میشه فکرش رو بکن اگر یک کاراکتر غیر معمول مثلا یک حرف فارسی استفاده شده باشه و دیکشنری شما هم انگلیسی هست کل وقتت اینجا هدر میره .

برای فایل های زیپ با توجه به اینکه سرعت خوبی روی بروت فورس براش داریم روی یه سیستم خوب با کارت گرافیکی خوب میتونی تا 8 کاراکتر سعی خودت رو بکنی تو نت جستجو کن Passware kit password recovery این پکیج خوبی هست که از تمام هسته ها و قابلیت های کارت گرافیک ها و مجنمع عا استفاده میکنه و بهینه شده و میتونی تحت شبکه یا موازی هم با توجه به لایسنس سیستم ها رو با هم به کار بگیری .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

بهترین کار این هست که اول سعی کنی اطلاعاتی در مورد منبع فایل و نوع پسورد بدست بیاری.

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

وقتی هیچ اطلاعی از نوع کاراکتر ها و تعداد کاراکتر های پسورد نداشته باشی تقریبا مثل این میشه که دنبال سوزن تو کاهدون باشی . از 9 کاراکتر به بعد تقریبا با سیستم های خانگی غیر ممکن هست . الان 3 روز هست که دارم روی پسورد AES روی فایل های Pdf کار میکنم 8 تا سیستم رو تو نت موازی کردم 2 تا شون سرور هستند با AMD 8 هسته ایی و روی یکی از سیستم ها کارت تیتان هست چند تا هم G560 , 580 یک روش بروت فورس هست : سرعت بروت فورس شده حدودا 20 میلیون کاراکتر در ثانیه وقتی چک کردم دیدم برای طول پسورد 6 کاراکتر با حروف کوچیک انگلیسی و اعداد حدودا میشه 2 میلیارد و 300 میلیون کاراکتر و حدود 2 دقیقه طول کشید حالا اگر بریم روی 8 کاراکتر میشه 2/821/109/907/456 کاراکتر و روی سیستم میشه 40 ساعت که میشه چک کرد ولی وقتی بشه 9 کاراکتر تعداد حدس ها برای بروت فورس میشه 3/656/158/440/062/976 کاراکتر و این برای من میشه چند سال .... یک روش دیکشنری اتک هست: یه فایل دیکشنری حاوی لغات معمول که به عنوان پسورد روی فایل چک میشه فکرش رو بکن اگر یک کاراکتر غیر معمول مثلا یک حرف فارسی استفاده شده باشه و دیکشنری شما هم انگلیسی هست کل وقتت اینجا هدر میره . برای فایل های زیپ با توجه به اینکه سرعت خوبی روی بروت فورس براش داریم روی یه سیستم خوب با کارت گرافیکی خوب میتونی تا 8 کاراکتر سعی خودت رو بکنی تو نت جستجو کن Passware kit password recovery این پکیج خوبی هست که از تمام هسته ها و قابلیت های کارت گرافیک ها و مجنمع عا استفاده میکنه و بهینه شده و میتونی تحت شبکه یا موازی هم با توجه به لایسنس سیستم ها رو با هم به کار بگیری .

ایول آقا . این برای من خیلی جالبه هست که  8 تا سیستم به صورت موازی دارند روی یک فایل کار میکنند.  این امکان خاصی در برنامه هست یا اینکه نه. منظورم این هست که برنامه های رمز گشا خودشان همچین امکانی دارند؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امکان خاصی در برنامه هست و محدود شده به تعداد لایسنس هایی که نرم افزار داره مثلا 5 لایسنس = 5 سیستم موازی سیستم های موازی به عنوان Agent شناخته میشن و قسمتی از کار بهشون محول میشه . بیشتر برنامه های خوب برای این جور کار ها نسخه به روزشون از این روش استفاده میکنند .

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ذوستان پسورد فایل زیپ  من  داخل این سایت  هست و اکانت پرنیوم میخواد ممنون میشم کمکم کنید 

فایل من 2 گیگ هست 

http://zfile.us/12eb

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیغام File not found on this mirror. میده و MD5 فایل txt این هست : d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e که اگر گوگل کنی فایل خالی هست ( یه فایل متن بدون محتوا) اینجور لینک ها معمولا برای کسب درآمد هست .....

لینک به دیدگاه

پیغام File not found on this mirror. میده و MD5 فایل txt این هست : d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e که اگر گوگل کنی فایل خالی هست ( یه فایل متن بدون محتوا) اینجور لینک ها معمولا برای کسب درآمد هست .....

مرسی دوست عزیز  

خدا خفش کنه من 2  گیگ دانلود کردم بعدش که از حالت زیپ خارج کردم دیدم بازم تو زیپ بود و یک txt بود که ادرس این سایت را داده بود و گفته بود پسورد را از این سایت دانلود کنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...