رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه
امیر محمود جان قیمت این X6 ها در چه حدودیه !؟؟ فکر کنم x6 از x4 زیباتر باشه نه ؟؟؟ :دی

قیمتش رو جدیدا سراغ ندارم

اینکه قشنگ تره یا نه بر می گرده به سلیقه هر فرد ، تو قطعات تاپ زیبایی قطعات برای هر کسی متفاوته

لینک به دیدگاه

شرمنده دوباره پست میدم ! الان توی بازار کیبوردی نیست که رنگ پس زمینش قابل تنظیم باشه  ؟ مثل کیبورهای لب تاپ های MSI و Dell Alienware ؟؟؟

اصلاً چنین کیبوردی وحود داره ؟ و این کیبورد x6 برای تایپ برنامه نویسی خوبه ؟؟؟؟ :دی

ظاهراً لیون آورده ! 239 هزار :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بر اتشفشان و زحمت کش لیونی

محمود جان دوباره مارو میخکوب کردی عزیز دستت طلا واقعا خسته نباشی مطمئن باش که من میدونم چقدر وقت و انرژی گذاشتی برای این تایپیک که جای یه تندیس طلایی داره از طرف لیون کامپیوتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اااااا ببخشين دوستان الان اين پست ها رو ديدم

ممنون عطا خان

چرا يه چند تا از هاي سري گيمينگ لاجيتك اين قايليت ها رو داره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

می خواستم بگم که این Review عالی بود ! من این کیبورد رو از لیون سفارش دادم !

اگه این بررسی کامل رو نمیدیدم عمراً طرف این کیبورد عالی مرفتم !!!

خیلی ممنون امیر محمود جان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
می خواستم بگم که این Review عالی بود ! من این کیبورد رو از لیون سفارش دادم !

اگه این بررسی کامل رو نمیدیدم عمراً طرف این کیبورد عالی مرفتم !!!

خیلی ممنون امیر محمود جان

خوشحالم که مفید واقع شده

لینک به دیدگاه

بالاخره دستم رسید :دی

فقط تایپ فارسیش اذیت می کنه ... باید بر چسب زد ؟؟ :(

کیفیت محصولات مایکروسافت عالیه ! :دی

لینک به دیدگاه

بالاخره دستم رسید :دی

فقط تایپ فارسیش اذیت می کنه ... باید بر چسب زد ؟؟ :(

کیفیت محصولات مایکروسافت عالیه ! :دی

مبارک باشه کیفیتش که خوب است ولی برچسب بزنی دیگه از قیافه در میاد ;) 

لینک به دیدگاه

مبارک باشه کیفیتش که خوب است ولی برچسب بزنی دیگه از قیافه در میاد ;)

ممنون ! آره همین فکرو دارم :( باید حقظ شیم !

حیف بر چسب بزنم...

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

امیر جان دستت درد نکنه عالییییی

من بین X6 با Razer BlackWidow Ultimate 2013 موندم کدومو بخرم بنظرم x6 قشنگتره کارایشم بیشتره ولی blackwidow خوب ریزره ولی خیلی سادس زیاد قشنگ نیست ولی ولی ولی....

تو بودی کدومو میگرفتی ؟ تازه ریزره مثل اینکه دوبرابر قیمتش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا همچین یه قیمت نیستن که شما موندی کودومو بگیری !!@@#
 ریرره دو برابری و خورده ای قیمتش بیشتر از X6 است .

من بودن نیگا میکردم می خوام باهاش چی کار کنم ، بعد به جیبم نیگا می کردم ، اخرش به ساختار درونی کیبورد .

من x6 هم داشتم واقعا عالی بود ولی BlackWido از لحاظ ساختاری کلا با x6 فرق داره دستت وقتی رو دکمش قرار میگیره میفهمی

Black Wido فول مکانیکاله و از سوییچ کی های Cherry MX Blue استفاده می کنه  اما .X6 مکانیکال معمولی و برای سیگنال سازی برای فرستادن به کی سوییچ از  Rubber dome استفاده می کنه

لینک به دیدگاه

والا همچین یه قیمت نیستن که شما موندی کودومو بگیری !!@@#

ریرره دو برابری و خورده ای قیمتش بیشتر از X6 است .

من بودن نیگا میکردم می خوام باهاش چی کار کنم ، بعد به جیبم نیگا می کردم ، اخرش به ساختار درونی کیبورد .

من x6 هم داشتم واقعا عالی بود ولی BlackWido از لحاظ ساختاری کلا با x6 فرق داره دستت وقتی رو دکمش قرار میگیره میفهمی

Black Wido فول مکانیکاله و از سوییچ کی های Cherry MX Blue استفاده می کنه  اما .X6 مکانیکال معمولی و برای سیگنال سازی برای فرستادن به کی سوییچ از  Rubber dome استفاده می کنه

برای بازی میخوام از x6 خیلی خوشم اومده فقط میترسم مثل اسباب بازی باشه نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه بهتر بگم دوست دارم کیبورد جنسش محکم و سنگین کلا کیفیت ساختش خوب باشه.تو از کیفیتش راضی؟

اگه خدا یاریت کرد یه بررسی هم روی gameboardهای logitech g13 یا razer orbweaver داشته باش

لینک به دیدگاه

برای بازی میخوام از x6 خیلی خوشم اومده فقط میترسم مثل اسباب بازی باشه نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه بهتر بگم دوست دارم کیبورد جنسش محکم و سنگین کلا کیفیت ساختش خوب باشه.تو از کیفیتش راضی؟

اگه خدا یاریت کرد یه بررسی هم روی gameboardهای logitech g13 یا razer orbweaver داشته باش

دوست عزيز،

اگر وقتى Game Over‌ ميشى، كيبرد رو توى سر مانيتور يا جاى ديگه اى محكم نكوبى، جنس بدنه اش به اندازه كافى محكم و سنگينه. تنها ايرادش اينه كه هنگام جابه جايي كيبرد ممكنه بخش كليد ها زودي از جاش دربياد. و بايد كيبرد رو نه از بقل ها كه از بالا و پايين بگيرى و جا به جاش كنى. ‌

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه جفتشون خوبه . فقط یه کم ریزر بهتره محکمی

اره نظرم روی razer orbweaver هست ولی مثل اینکه تو ایران نیست . اگر هم باشه خیلی گرونه

لینک به دیدگاه

دوست عزيز،

اگر وقتى Game Over‌ ميشى، كيبرد رو توى سر مانيتور يا جاى ديگه اى محكم نكوبى، جنس بدنه اش به اندازه كافى محكم و سنگينه. تنها ايرادش اينه كه هنگام جابه جايي كيبرد ممكنه بخش كليد ها زودي از جاش دربياد. و بايد كيبرد رو نه از بقل ها كه از بالا و پايين بگيرى و جا به جاش كنى. ‌

مرسی آرمین عزیز . خوب گفتی  ;)  ولی وقتی gameOver میشم کیبوردو نمیزنم تو سر مانیتور یا جای دیگه  ^_^  بجاش فن دانته تو devil my cry میزنم .هموونی که میره بالا با مشت میاد پایین  :lol:

لینک به دیدگاه

نه جفتشون خوبه . فقط یه کم ریزر بهتره محکمی

اره نظرم روی razer orbweaver هست ولی مثل اینکه تو ایران نیست . اگر هم باشه خیلی گرونه

اره واقعا اگه اینو داشته باشه آدم دیگه احتیاجی به این کیبوردا نیست 

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

نقد زیبایی بود

X6 رو تماما خوندم

راستی برای جلوگیری از لرزش و تار شدن عکس ها توی تاریکی،دوربین رو روی 3 پایه بذار و بعد از تنظیم موقعیت،بوسیله تایمر دوربین عکس رو بگیر تا تصویرکاملا شفافی داشته باشی :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام دوست من

نقد زیبایی بود

X6 رو تماما خوندم

راستی برای جلوگیری از لرزش و تار شدن عکس ها توی تاریکی،دوربین رو روی 3 پایه بذار و بعد از تنظیم موقعیت،بوسیله تایمر دوربین عکس رو بگیر تا تصویرکاملا شفافی داشته باشی :)

اره حق باشماس ولی فعلا امکانات نداریم ایشالله وضعمون که خوب شد پایه و ... رو هم میگیریم واسه بهتر شدن بررسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگم تو ایران کسی جایی رو سراغ داره موسهای mad catz بفروشه؟

نه

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

دوستان نظر به اینکه این تاپیک مربوط به بررسی کیبرد X6 مایکروسافت است، و امروز لیوان پر از چایی داغ من چپه شد روی کیبرد و تمام کیبرد و زندگی من رو آب گرفت، خواستم به عرض برسانم این کیبرد ظاهرا" تا حدی ضد آب است، با اینکه همه ی آب داخل کیبرد رفت حتی یک کلید هم اضافه زده نشد، و در حال حاضر با کلید های خیس دارم بدون مشکل تایپ میکنم.

post-10228-0-69408700-1410114128_thumb.jpg

موندم چطوری آب داخلش رو خشک کنم. امیر محمود کجایی؟

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...