رفتن به مطلب

مشک با هارد SSD ADATA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

من هارد SSD ADATA 60GB دارم ولی در هر بار باز کردن کامپیوتر صدا میده صداشم اینه گوش خراش هست مشکل از چیست ایا هارد خراب هست یا این صدا عادیه؟

و مشکل بعد سرعت کوپی و پستش 550/530 هست ولی در هر بار کوپی و پست کردن سرعت از 500 شروع میکنه به پایین اومدن و در سرعت 30 الی 40 میمونه و لحظه روشن شدن کامپیوتر از زمان زدن دکمه روشن به مدت 30 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا تا انجایی که من شنیدم سرعت بوت SSDها بالا هست ولی من به سرعت واقعی رو تا حالا روی هارد خودم ندیدم لطفا راهنماییم کنید با تشکر

لازم به ذکر هست که بگم تایپیک هایی که قبلا در لیون ایجاد شده رو خوندم و انجام دادم ولی نتیجه ای نداده.

لینک به دیدگاه

يه وين 8 نصب كن - جاى ساتا رو عوض كن خصوصاً مطمئن باش كه در جاى SATA 3.0 وصل شده باشه - سعى اول هر چى هارد دارى جدا كن اس اس دى رو وصل كن بعد ويندوز رو روش نصب كن كه اصليترين هاردت محسوب بشه بعد از نصب ويندوز هر چى دارى وصل كن كه در كنارش كار كنن در ضمن يه آنتى ويروس آبديت هم بزار يه چكش بكن آخه خودم همچين كارى كردم متوجه شدم كه هيچى نشده ويروسا تخم گذارى بر روى اس اس دى نازنينم كرده بودن كه با سرعت عمل بالا همه چيز پاكسازى شد ....

لینک به دیدگاه

من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم ، چون SSD اصولاً هارد نیستش و سالید استید دیسک هستش و داخلش هیچ قطعه مکانیکی وجود نداره که حرکت بکنه و صدا دادن یک SSD می تونه موضوع جالبی برای من باشه چون تاحالا ندیدم چنین چیزی رو !!! احتمال داره صدا برای قطعه دیگه شما باشه ؟

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

من هارد SSD ADATA 60GB دارم ولی در هر بار باز کردن کامپیوتر صدا میده صداشم اینه گوش خراش هست مشکل از چیست ایا هارد خراب هست یا این صدا عادیه؟

و مشکل بعد سرعت کوپی و پستش 550/530 هست ولی در هر بار کوپی و پست کردن سرعت از 500 شروع میکنه به پایین اومدن و در سرعت 30 الی 40 میمونه و لحظه روشن شدن کامپیوتر از زمان زدن دکمه روشن به مدت 30 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا تا انجایی که من شنیدم سرعت بوت SSDها بالا هست ولی من به سرعت واقعی رو تا حالا روی هارد خودم ندیدم لطفا راهنماییم کنید با تشکر

لازم به ذکر هست که بگم تایپیک هایی که قبلا در لیون ایجاد شده رو خوندم و انجام دادم ولی نتیجه ای نداده.

SSD که صدا نمیده :دی

اگه امکانش هست مقداری از صدا رو ضبط کنید یا فیلم بگیرید

دمای SSD رو هم اندازه گیری کنید و اعلام کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست خوبم همین که میگی صدا میده من فکر می کنم شما یه جاهایی رو از مطالب اس اس دی تو فروم لیون نخوندی!!

سرعت اس اس دی هم بالا باشه بازم مقصدی که پیس میشه اطلاعات سرعتش مهمه شما این کار رو داخل درایو اس اس دی انجام بده بعد نتیجه رو بگو عزیز

و سرعت بوت به نظر من اصلا ملاک کار اس اس دی نیست مهم سرعت کار ویندوز و لود شده داخل ویندوز هست.

لینک به دیدگاه

یا حضرت NAND FLASH...... تو عمرم SSD صدا دار نشنیده بودیم که اونم دیدیم. مطمئنی جک و جونوری تو کیست گیر نکرده؟ نکنه هارد لپتاپ رو به اسم SSD بهت انداختن؟

بفرمایید کابل ساتای SSD رو به پورتهای سفید رنگ مادربرد زدید یا خیر.

یک تست هم کنید - کابل ساتای هارد رو موقتا" دربیارید و بعد سیستم رو روشن کنید اگر تونستید وارد ویندوز بشید که هیچ، اگر اخطار گمشدن بوت رو کامپیوتر داد و وارد ویندوز نشد، پس اصلا" بوت روی هارد شما بوده و اصلا" روی SSD نبوده که بتوانید از سرعت بوت SSD استفاده کنید.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

سلام addyجان

من کاری که شما گفتینو انجام دادم با وین 8 امتحان کردم بازم مشکل پا بر جاست انتی هم کردم بدونه ویروس بود خودشم ساتا 6 هست و در جای ساتا 6 رو مادربورد زدم جا شم عوض کردم ولی فایده نداشت

ویرایش شده توسط salar_elc
لینک به دیدگاه

SSD که صدا نمیده :دی

اگه امکانش هست مقداری از صدا رو ضبط کنید یا فیلم بگیرید

دمای SSD رو هم اندازه گیری کنید و اعلام کنید

سلام

دمای SSD بین 37 تا 40 درجه هست تو فشار زیاد از 46 بالا نمیره

صداش گه گاهی به گوش میرسه تا من بجنبم تموم شده فقط 1الی 2 ثانیه طول میکشه صداش

اونم وقت ناوقت میاد صدا میره.

لینک به دیدگاه

یا حضرت NAND FLASH...... تو عمرم SSD صدا دار نشنیده بودیم که اونم دیدیم. مطمئنی جک و جونوری تو کیست گیر نکرده؟ نکنه هارد لپتاپ رو به اسم SSD بهت انداختن؟

بفرمایید کابل ساتای SSD رو به پورتهای سفید رنگ مادربرد زدید یا خیر.

یک تست هم کنید - کابل ساتای هارد رو موقتا" دربیارید و بعد سیستم رو روشن کنید اگر تونستید وارد ویندوز بشید که هیچ، اگر اخطار گمشدن بوت رو کامپیوتر داد و وارد ویندوز نشد، پس اصلا" بوت روی هارد شما بوده و اصلا" روی SSD نبوده که بتوانید از سرعت بوت SSD استفاده کنید.

سلام

نه هاردم مطمعن هستم که SSD هست

با کابله ساتا به پورتهای سفید زدم 2 تا هست جاهاشونم عوض کردم ولی نشد باز

ولی کابلو در نیاوردم که امتحان کنم 5مین دیگه به سوالتون جواب میدم؟

لینک به دیدگاه

ارمین جان تست کردم کابلو در اوردم کامپیوتر رو روشن کردم ولی بالا نیومد گفت هارد ماردی نیست که بیاد بالا.

لینک به دیدگاه

من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم ، چون SSD اصولاً هارد نیستش و سالید استید دیسک هستش و داخلش هیچ قطعه مکانیکی وجود نداره که حرکت بکنه و صدا دادن یک SSD می تونه موضوع جالبی برای من باشه چون تاحالا ندیدم چنین چیزی رو !!! احتمال داره صدا برای قطعه دیگه شما باشه ؟

پوریا جان من هم در همین موندم که هاردSSDکه صدانمیده چون به فرمایش شما مکانیکی نیست من هم اینو میدونم ولی هر طوری که بگین قطعات رو تست کردم تمامیه فن هارو باز کردم حتا سی پی یو رو هارد ارشیو دارم 1ترا اونم باز کردم با دستم فن پاور هم نگه داشتم ولی گه گاهی صدا از هارد به گوش میرسه و ادم وقتی هارد صدا میده دستشو رو هارد میزاره ادم متوجه میشه که صدا از این هار هست.

لینک به دیدگاه

پوریا جان من هم در همین موندم که هاردSSDکه صدانمیده چون به فرمایش شما مکانیکی نیست من هم اینو میدونم ولی هر طوری که بگین قطعات رو تست کردم تمامیه فن هارو باز کردم حتا سی پی یو رو هارد ارشیو دارم 1ترا اونم باز کردم با دستم فن پاور هم نگه داشتم ولی گه گاهی صدا از هارد به گوش میرسه و ادم وقتی هارد صدا میده دستشو رو هارد میزاره ادم متوجه میشه که صدا از این هار هست.

با اجازه دوستان

عزیز بوت ویندوز شما روی هارد مکانیکیتون هست

کلا هارد مکانیکی رو قطع کن یه بار ویندوز نصب کن بعد که ویندوز کامل نصب شد واومد بالا اوه هارد مکانیکی رو وصل کن!

لینک به دیدگاه

با اجازه دوستان

عزیز بوت ویندوز شما روی هارد مکانیکیتون هست

کلا هارد مکانیکی رو قطع کن یه بار ویندوز نصب کن بعد که ویندوز کامل نصب شد واومد بالا اوه هارد مکانیکی رو وصل کن!

حمید جان ویندوز رو هارد SSD هست این کاری که شما گفتینو انجام دادم هاردامو دراوردم و فقط SSD بود وین زدم و هارد مکانیکی رو وصل کردم ولی همون آشو همون کاسه.

لینک به دیدگاه

کلا ssd رو در بیار با هارد مکانیکی بیا بالا ببین صدا هست؟

بانرم افزار hd tune از هارد مکانیکی یه تصویر بذار(یه تست بگیر) 

لینک به دیدگاه

کلا ssd رو در بیار با هارد مکانیکی بیا بالا ببین صدا هست؟

بانرم افزار hd tune از هارد مکانیکی یه تصویر بذار(یه تست بگیر) 

با نرم افزاری که شما گفتین امتحان کردم هیچ گونه مشکلی نداره

و هارد SSD رو که میگین دربیارین من به جایه SSD هارد HDD رو کلا از مدار خارج کردم ولی باز صدا گه گاهی به گوش میرسه؟از هارد HDD نیست باز صدا میاد؟

لینک به دیدگاه

ارمین جان تست کردم کابلو در اوردم کامپیوتر رو روشن کردم ولی بالا نیومد گفت هارد ماردی نیست که بیاد بالا.

خوب، پس مورد کندی بوت بود معلوم شد مشکلش از کجاست. شما باید بوت رو به SSD منتقل کنی. که ترجیحا" اگر از راهی که در تنظیمات SSD بهش اشاره کردم بری میتونی این کار رو انجام بدی. من شب آنلاین میشم تا بهت راحت تر کمک کنم.

لینک به دیدگاه

باشه مرسی ارمین جان

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام

بحث جالبیه

نمیدونم شاید مطلب قدیمی باشه

اما جهت اطلاع بگم .. بنده دیروز یدونه هارد ssd  plextor  128 گیگ  خریدم

باید بگم صدای جز جز خفیف از هارد میاد .. باور کنید چند بار امتحان کردم.. کابلها رو عوض کردم و غیره البته به بلندی صدای هارد مکانیکی نیست اما این صدا وجود داره مخصوصا هنگامیکه ویندوز بالا میاد.. در ضمن من هارد مکانیکی کلن از روی سیستم برداشتم.

اما باز این صدای جز جز که صدای کمی هم هست از ssd  میاد

اینو برای کسانی گفتم که از شنیدن صدای هارد ssd  تعجب میکنند

البته اینم بگم کیفیت ssd ها بستگی به شرکت سازنده هم داره

راستی من ssd  رو روی  ساتا 2 روی پورت ahci نصب کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...