رفتن به مطلب

چند سوال در مورد اور کلاک

rrtt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سیستم من این هست

main: p5ql pro

cpu: e5200

ram: 2gb king max 1066

power: 530ab green

vga: 9800gtx plus

حال من میخوام این cpu رو اور کنم البته این هم بگم که من بدونه اینکه به ولتاژ Cpu دست بزنم راحت تا 3.40 اور کردم و پایداره حال میخوام بیشتر اورش کنم

چند سوال داشتم 1- این امکان express gate برای چی هست ونحوه کار کردش به چه صورت هست و موقع اور باید روشن باشه یا خاموش 2- فن cpu بنده فن ارجینال q6600 هست با این فن تا 3.8 جواب میده cpu رو اور کنم 3- در کل پیشنهاد میدید با این سیستم بنده cpu رو اور کنم یا نه

بیشتر بخاطر اینکه cpu سیستم بنده رو محدود میکنه به همین خاطر میخوام اورش کنم

ممنون میشم جواب بدین

لینک به دیدگاه

دوست عزیز Express Gate مال اینه که شما وقتی ویندوز نداری یا حال نداری بمونی ویندوز بالا بیاد تو 5ثانیه میری تو نسخه سیستم عامل دبیان از نگارش لینوکس که خیلی سریع هست تو 5ثانیه وارد میشی ومیتونی ایمیلهاتو چک کنی یا وارد سایت بشی و...

در ضمن شما که میگی موقع اورکلاک ولتاژ نمیدید اشتباهه چون شما موقع اور دست به ولتاز نمیزنید روی حالت اتوماتیکه وقتی ولتاژ میدید خودش ولتاژ خودکار بالا میبره

دوست عزیز محدودیت تا 3گیگه نه بشتر

تا 3گیگ اور کنید یعنی همون 600 مگاهرتز کافیه وروی 3گیگ بمونید همون فن استوک هم کافیه ولی ولتاژ روی از رو اتو دربیارید وولتاژ اصلی رو بدید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جواب سوالم رو ندادین من میخوام یک فنtuniq tower 120 بگیرم این خوب هست یانه یعنی باهاش میشه خوب اور کرد یا نه اگر فن بهتری هست لطفا پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جواب سوالم رو ندادین من میخوام یک فنtuniq tower 120 بگیرم این خوب هست یانه یعنی باهاش میشه خوب اور کرد یا نه اگر فن بهتری هست لطفا پیشنهاد بدید

باسلام.دوست عزیز تونیک تاور کولینگ خیلی خوبیه اما تا بخوای 50تومن پول بدی من بهت NV120Permium رو پیشنهاد میکنم که قیمتش 58تومنه ولی همراهش یک خمیر بسیار عالی هم تو پکشه وکولینگی بسیار عالی وقدرتمندتر از تونیک تاور هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...