رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد gtx690

Recommended Posts

سلام دوستان.
من یه کارت GTX690 سفارش دادم ولی در مورد عمر و کارکرد طولانی مدت این کارت خیلی 2دل هستم.33.gif
با جستجوئی که در مورد این کارت کردم نسبت به DEVIL 13 (که لیون یدونه داشت اونم بدون گارانتی) در حالت LOAD حرارت زیادی تولید میکنه.آیا این حرارت عمرشو کوتاه نمیکنه؟
مقاومت و عمر این کارت چقدره؟
با میانگین 7 ساعت کارکرد روزانه در این حالت حدودا چه مدت دوام میاره؟37.gif
پولم به هدر نرفته؟64.gif
کیسم هم X6 گرینه.
ممنون میشم از راهنمائیتون.1.gif
اورکلاک هم نمیکنم چون بلد نیستم(شایدم خوشم نمیاد)21.gif
http://www.tomshardware.co.uk/radeon-hd-7990-devil13-7970-x2,review-32563-13.html
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7990/30.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوست عزیز من با این گرافیک GTX 580 که دارم متوسط روزانه 10 ساعت سیستم روشن هستش

متوسط برا بازی روزانه 5 ساعت داشتم ( البته شده که بیشتر از 8 ساعت هم بازی کردم ) الان هم میشه چند سالی دارمش ( بیشتر از 1 سال )

ولی همیشه بادت باشه گرمای زیاد برای قطعات کامپیوتر خوب نیست سعی کن همیشه ادمای اتاق از 25 درجه بالا نره و داخل کیس هم همیشه تهویه مناسب داشته باشی

ختم کلام : مشکلی برا کارت پیش نمیاد به شرطی که دمای اتاق و کیس زیر 25 باشن + فن گرافیک موفع بازی کردن رو دور تند ست کنی

راستی توی بازی های سنگین مثل مترو 2033 یا همین کرایسیس دمای اتاق با 22 تا 25 درجه - دور فن گرافیک روی 76 درصد ( 3360 دور ) دماش میشه بین 75 تا 83 اینا اونم در جاهای سنگین بازی / پس با خیال راحت بازی کن

برا دوامشم برو بالای 3 سال بدون روغن سوزی ؛ البته فکر کنم بعد از اون یه 3-4 درجه ای گرمتر بشه نسبت به الانت ( بر اساس گرافیکی که داشتم جی تی ایکس 285 که الانم دست دوستم هستش که بعد از 4 سال کار خمیرش رو تعویض کرد )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ نگرانی نداشته باش دوست عزیز

480 ها با اون دمای لود بالای 90 درجه هنوز دارن مثل ساعت کار میکنن این که خیلی عالیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هیچ نگرانی نداشته باش دوست عزیز

480 ها با اون دمای لود بالای 90 درجه هنوز دارن مثل ساعت کار میکنن این که خیلی عالیه.

سلام

آره بهمن جان نکته خوبی رو اشاره کردی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز کاش همون devil 13رو میخریدی چون واقعا هم خنک تره بعد نسبت به 690 هم بیشتر قدرت داره و به پولش هم میرزه!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز کاش همون devil 13رو میخریدی چون واقعا هم خنک تره بعد نسبت به 690 هم بیشتر قدرت داره و به پولش هم میرزه!

درود

عزیز این devil 13 که شما میفرمایین مطمئنی که از 690 قوی تره؟با قیمت 4700؟؟؟؟

690 الان 4تومنه!

لطفا یه بررسی در راهنماییاتون داشته باشین عزیز دل برادر!

لینک به دیدگاه

روی جعبه 690 نوشته که اگه مداوم کار کنه نمیدونم چند ده سال کار میکنه زیاد نگران نباش عزیز.

ویرایش شده توسط Persian-Masoud
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...