رفتن به مطلب

محدود یا نامحدود؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان اشترک پارس آنلاینم تموم شده. میخوام دوباره اشتراک بگیرم محدودش رو بگیرم یا نامحدودش؟

چون میترسم سرعت نامحدودش کمتر باشه

لینک به دیدگاه

اصلا نامحدود نگیرید من یکبار گرفتم یکماه عذاب کشیدم سرعت دانلودم از دیال اپ با 128 کمتر بود

لینک به دیدگاه

من نا محدودش رو گرفتم، اگر از 40 گیگ بیشتر در ماه دانلود کنی، سرعتت یک چهارم میشه.

لینک به دیدگاه

بنده هم با محدود موافقم

نا محدود خونتو میکشن تو شیشه

Fair use policy و این بامبولا :دی

محدود ها سرعتشون بیشتره

لینک به دیدگاه

من محدود داشتم که بعد از دانلود زیاد، سرعت کاهش پیدا می کرد.  الان نامحدود دارم و دانلود هام را شبانه انجام میدهم. ماهی 10 گیگ اعتبارش هست و حدودا 60 تا 70 گیگ هم مجانی دانلود می کنم.  سرعتش هم که در امضام هست

لینک به دیدگاه

نا محدود نگیر به چند دلیل

1)اولا اعصابت بعد از پایان دوره به فنا رفته...

2)دستت بر اثر ضرباتی که به در و دیوار و موس بیچاره زدی برای پایین بودن سرعت آسیب میبینه

3)پولی که دادی برای این دوره آتیش زدی رفته

در کل یکی میشه:نا محدود با سرعت پایین که سر ماه حساب کنی 10 گیگ دانلود کردی

محدود هم با سرعت زیاد آخرش ترافیکت تموم میشه حساب کنی 10 گیگ

اسیر این کلاه برداری ها نشی که دارم بهت میگم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من محدود داشتم که بعد از دانلود زیاد، سرعت کاهش پیدا می کرد.  الان نامحدود دارم و دانلود هام را شبانه انجام میدهم. ماهی 10 گیگ اعتبارش هست و حدودا 60 تا 70 گیگ هم مجانی دانلود می کنم.  سرعتش هم که در امضام هست

مال شما 128 هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نا محدود نگیر به چند دلیل

1)اولا اعصابت بعد از پایان دوره به فنا رفته...

2)دستت بر اثر ضرباتی که به در و دیوار و موس بیچاره زدی برای پایین بودن سرعت آسیب میبینه

3)پولی که دادی برای این دوره آتیش زدی رفته

در کل یکی میشه:نا محدود با سرعت پایین که سر ماه حساب کنی 10 گیگ دانلود کردی

محدود هم با سرعت زیاد آخرش ترافیکت تموم میشه حساب کنی 10 گیگ

اسیر این کلاه برداری ها نشی که دارم بهت میگم...

حجمم تموم شده بود ولی 107 روز دیگه داشتم. میخواستم کلا دوباره یه اشترک جدیدی بگیرم ولی با این اوصاف دوباره برای همین حجم خریدم. الان 128-8G دارم ولی پارس آنلاین دیگه 8 گیگ نداره و میدونم که 4 گیگش دست من رو توی حنا میزاره.

دوستان بجز ارائه سند تجاری راه دیگه ای نیست که بشه از پارس آنلاین 256 گرفت؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

به نظر بنده هم نامحدود نگیری بهتره  ( البته کلا زغالی بیش نیستن )

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه

من الان 512 دارم تازه میرم توی سایت زده 1024....

چطوریه الان؟؟بیشتر از 128 نمیدن...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من الان 512 دارم تازه میرم توی سایت زده 1024....

چطوریه الان؟؟بیشتر از 128 نمیدن...

میزنه باید مدرک تجاری نشون بدی که استفاده شما تجاریه نه خانگی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعضی از دوستام با لشوه دادن 512 از پارس آنلاین گرفته بودن ولی من این کارو دوست ندارم. راهی نیست؟

لینک به دیدگاه

خو تو هم لشوه بده...نه خیلی همه چیمون سر جاشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
خو تو هم لشوه بده...نه خیلی همه چیمون سر جاشه؟؟؟

فکر کنم آخرش هم باید لشوه بدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مخابرات اونجا مگه چقدر داغونه که از پارس میخوای بگیری ؟ اینجا مخابراتش نسبت به بقیه isp ها از نظر قیمت و سرعت خیلی خوفتره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
مخابرات اونجا مگه چقدر داغونه که از پارس میخوای بگیری ؟ اینجا مخابراتش نسبت به بقیه isp ها از نظر قیمت و سرعت خیلی خوفتره .

مخابرات خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی داغونه. سرعت دانلود خیلی برام مهمه داییم 256 داره میگه سرعت دانلودم از 30 تا بالاتر نمیاد!!!! ولی من با 128 پارس آنلاین سرعت دانلودم کمتر از 80 تا نمیاد.

ویرایش شده توسط BART
لینک به دیدگاه

مخابرات خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی داغونه. سرعت دانلود خیلی برام مهمه داییم 256 داره میگه سرعت دانلودم از 30 تا بالاتر نمیاد!!!! ولی من با 128 پارس آنلاین سرعت دانلودم کمتر از 80 تا نمیاد.

درسته

مخابرات اون سرعتی که میخری رو برات میبنده

256Kbps /8 = 32KBps

اما وقتی از پارس آنلاین 128Kbps رو میخری برات 1024Kbps میبنده

اگه بتونی 512 از مخابرات بگیری خیلی عالیه

سرعت دانلود تقریبا 60 هست و نامحدود  ماهی 20 تومن

یعنی مفت و عالی

لینک به دیدگاه

بعضی از دوستام با لشوه دادن 512 از پارس آنلاین گرفته بودن ولی من این کارو دوست ندارم. راهی نیست؟

اصلا به این سختی نیست. تو قسمت تمدید برو ، یکجا باید  یک "تیک" تایید بزنی که مدارک میاری. شما این علامت رو بزن، منو های خرید 512 و 256 فغعال میشه. بعدش هم خریدت را انجام یده.  کسی هم در آینده از شما مدرک نمی خواهد. خیالت راحت باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اصلا به این سختی نیست. تو قسمت تمدید برو ، یکجا باید  یک "تیک" تایید بزنی که مدارک میاری. شما این علامت رو بزن، منو های خرید 512 و 256 فغعال میشه. بعدش هم خریدت را انجام یده.  کسی هم در آینده از شما مدرک نمی خواهد. خیالت راحت باشه.

حالا اگر مدرک خواستن سند مغازه یکی دیگه رو ببرم قبول میکنن؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من فکر نمی کنم مدرک بخوان ، چون چند مدت پیش خودم با پار انلاین صحبت می کردم گفتم 512 نامحدود به کاربر خانگی میدید گفت اره مشکلی نداره.

همین الانش هم خود مخابرات به همه بالای 128 راحت میده،مثل پسر خاله من که بدون مدرک 512 گرفت.

لینک به دیدگاه

به خدا مدرک نمی خوان. :D .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوست عزیز من فکر نمی کنم مدرک بخوان ، چون چند مدت پیش خودم با پار انلاین صحبت می کردم گفتم 512 نامحدود به کاربر خانگی میدید گفت اره مشکلی نداره.

همین الانش هم خود مخابرات به همه بالای 128 راحت میده،مثل پسر خاله من که بدون مدرک 512 گرفت.

به خدا مدرک نمی خوان. :D .

خیلی ممنون پس 256 -8گیگ میخرم.

لینک به دیدگاه

کارت دانشجویی قبول نمی کنند؟ الان که بنده کارتم را ارائه دادم، آسیاتک به من 2 مگ هم می دهد. قبلا بنده نامحدودش را می گرفتم سرعتش از 120 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمی رفت، ولی خب کلا اینترنت بهتر و کم دردسرتری بود، الان برای اینکه کسی شبها دانلود نکند از 11 تا 1 شب اینترنت را قطع می کنند(در صورتی که در حال دانلود باشی) و در اواسط شب هم چندین بار اینترنت را قطع می کنند، نامحدود به جان شما از این دردسرها نداشت. چندین بار سر آپلود هوم ورک هایم به خاطر این قضیه نمره از دست دادم!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پیشنهاد بنده هم اینه که به هیچ عنوان اکانت نامحدود نگیری...چون 100% بعدش پشیمون میشی

حتی اشتراک محدودش هم بنا به سیاست اکثر ISP ها,با دانلود بیش از حد,متاسفانه کاربر با افت سرعت مواجه میشه وتا مدتی مشترک رو مجاب به دانلود نکردن میکنه

در مورد مدارک مورد نیاز برا اخذ اشتراک از نظر قانونی,128(خانگی) به بالا باید مشمول یکی از این سه گزینه زیر باشی:

1-کارت دانشجوئی  2-پروانه کسب(جواز کسب)   3-اساتید دانشگاهی 

البته میتونی از جواز کسب یکی از دوستان یا آشنایان استفاده کنی که موردی نداره و اکثریت شرکتها موافقت میکنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...