رفتن به مطلب

مقایسه کیفیت تصاویر در کارتهای nvidia و ati

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان میخواستم دوستان گرامی اسکرین شاتهایی از بازیه رو در این تایپیک بذارند تا یک مقایسه بین کارتهای nvidia و ati داشته باشیم کارت خود من 4870 میباشد من اسکرین شاتهایی از بازی کرایسس میذارم تمامی تنظیمات در بالاترین حد ممکن میباشد

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان میخواستم دوستان گرامی اسکرین شاتهایی از بازیه رو در این تایپیک بذارند تا یک مقایسه بین کارتهای nvidia و ati داشته باشیم کارت خود من 4870 میباشد من اسکرین شاتهایی از بازی کرایسس میذارم تمامی تنظیمات در بالاترین حد ممکن میباشد

سلام ! دوست عزیز منظورتون از بالاترین تنظیمات چیه ؟ در xp دیگه ؟ چون بعید میدونم این کارت چنین توانایی داشته باشه !

اضافه کنم اگر اسکرین شات ها از طریق دکمه روی کیبرد گرفته بشه ! نمیشه بعنوان مقایسه و معیار محسوب شون کرد ! چرا که کیفیته ! تصویر دهی مانیتور و حتی تنظیماتش ( از جمله تنظیمات رنگ / کنتراست / و ... ) در کیفیت تصویر ! تاثیر گذار خواهند بود ! همچنین تنظیمات دستی که بر روی خود کارت ( مثلا از طریق کنترل پنل کارت ) اعمال میشه نیز ! در این مورد دخیل هستند !

البته من در مورد استفاده از برنامه هایی با این قابلیت ( گرفتن اسکرین شات ) تجربه ای ندارم ! شاید در اونها اینچنین نباشه ! ولی موردی رو که عرض کردم رو خودم بارها تست و تجربه کرده ام !

با تشکر / بازنده

لینک به دیدگاه

سلام ! دوست عزیز منظورتون از بالاترین تنظیمات چیه ؟ در xp دیگه ؟ چون بعید میدونم این کارت چنین توانایی داشته باشه !

اضافه کنم اگر اسکرین شات ها از طریق دکمه روی کیبرد گرفته بشه ! نمیشه بعنوان مقایسه و معیار محسوب شون کرد ! چرا که کیفیته ! تصویر دهی مانیتور و حتی تنظیماتش ( از جمله تنظیمات رنگ / کنتراست / و ... ) در کیفیت تصویر ! تاثیر گذار خواهند بود ! همچنین تنظیمات دستی که بر روی خود کارت ( مثلا از طریق کنترل پنل کارت ) اعمال میشه نیز ! در این مورد دخیل هستند !

البته من در مورد استفاده از برنامه هایی با این قابلیت ( گرفتن اسکرین شات ) تجربه ای ندارم ! شاید در اونها اینچنین نباشه ! ولی موردی رو که عرض کردم رو خودم بارها تست و تجربه کرده ام !

با تشکر / بازنده

دوست عزیز این کارت در ویستا هم می تون این بازی رو در بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنه و البته منظورم بالاترین رزولوشن نیست. در ضمن بهتره برای اسکرین شات گرفتن از برنامه هایی مثل Fraps استفاده بشه، هر چند من هم مثل شما معتقدم که این کار نمی تونه ملاکی بر نحوه کارکرد و قدرت یک کارت در بازی باشه!

لینک به دیدگاه

منظورم حداکثر جزییات در منوی بازی میباشد aa 8x وdetails روی very high در ضمن رزولوشن روی 1024*1280 میباشد و سیتم عامل ویستا برای اسکرین شات گرفتن از برنامه fraps استفاده شده دوستان اگه راهنمایی کنند چه جور عکسامو اپلود کنم ممنون میشم من از بازیهای مختلفی اسکرین شات گرفتم که میخواستم اپلود کنم! با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام!

در رابطه با این تست باید اینو بگم که کارت های Nvidia در بازی (بدون محاسبته Game Details ) کیفیت و تصویر بهتری ایجاد میکنه!

بعضی از دلایل مثل پستیبانی از تکنولوژی Physix .... کیفیت بهتری را ارائه میده و وضوح بهتر

لینک به دیدگاه

منظورم حداکثر جزییات در منوی بازی میباشد aa 8x وdetails روی very high در ضمن رزولوشن روی 1024*1280 میباشد و سیتم عامل ویستا برای اسکرین شات گرفتن از برنامه fraps استفاده شده دوستان اگه راهنمایی کنند چه جور عکسامو اپلود کنم ممنون میشم من از بازیهای مختلفی اسکرین شات گرفتم که میخواستم اپلود کنم! با تشکر

شما به این آدرس برید : http://www.img.lioncomputer.org

وبعد از آپلود عکستون آدرسش رو کپی کنید و هنگام ارسال پست گزینه Insert Image رو بزنید و آدرس عکس رو وارد و Ok کنید.

لینک به دیدگاه

از دوستان گرامی خواهش میکنم همکاری کنند تا بتومیم یک مقایسه بین کیفیت تصاویر کارتهای nvidia و ati داشته باشیم اگر بشود یک سری صحنه های یکسان رو بذاریم بهتر میشد من این بازیهارو انتخاب کردم crysis farcry2 call of duty5 fallout3

dead space

و اسکرین شانها در پستهای بعدی میگذارم اگه کسی از دوستان نظری دارد خوشحال میشم

لینک به دیدگاه

بدون در نظر گرفتن قابلیت مهم AGEIA PhysX می تونیم بگیم که قدرت کارتهای ATI و NVIDIA به ترتیب در مدلهای HD4800 و GTX200 با هم حرکت می کنن اما وقتی پای AGEIA PhysX در بازیهایی مانند Crysis یا Mirror Age به میان میاد این شرکت NVIDIA هست که با خریدن امتیاز AGEIA PhysX و مجتمع کردن سخت افزاری آن بر روی کارتهای گرافیک نسل جدید خود مانند GTX260,280,... گوی قدرت و کیفیت رو از ATI می رباید.=D>

ویرایش شده توسط Ferrari
لینک به دیدگاه

nvidia physx همون طور که از اسمش هم پیداست مربوط به فیزیک و وارث qouantom phisic از سری g80 هستش که اولین بار در lan party این شرکت در 8 نوامبر 2006 میباشد.البته physix مربوط به شرکت egia است که توسط انویدیا خریده شد و به طور انحصاری به انویدیا تعلق گرفت اما چون g80 خود یه شبه ppu بود توانایی پشتیبانی از phisx روداره و داشته:confused: واما درمورد کیفیت تصویر:

ati برای کیفیت تصویر بالا تر dx 10.1 رو در سری جدید gpu هاش پشتیبانی میکنه که در بازیهایی مثل hawx یا battle forge از این dx استفاده میشه که با فعال کردنش نرخ frame rate به شکل محسوسی روی 48xx بالا میره و کیفیت تصویر هم به شکل خوبی افزایش پیدا میکنه.اما در مورد physx باید بگم به هیچ عنوان باعث افزایش کیفیت تصویر نمیشه اما شکل تعاملات فزیکی رو به صورت بسیار واقعی شبیهسازی میکنه که خوب یه جورایی از کیفیت تصویر هم لذت بخش تره.

لینک به دیدگاه

اسکرین شاتهایی از بازیهای crysis و call of duty 5 وdead space و fallout3 و farcry2با کارت 4870 از دوستانی که کارتهای nvdia دارند تقاضا میشود که اسکرین شات بگذارندو در اخر هم امتیاز 3d mark 2006

1d4byu5odacytn7.jpg

snios3nlg86f5mb7fpu.jpg

1jq4n7i5lr5ijv7tept.jpg

mhcqlvdk52li4o6qfm9g.jpg

3364r9xv7vgdmb0lcac2.jpg

zvol99cdf3icefo8ii8e.jpg

ویرایش شده توسط antimovan
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...