رفتن به مطلب

هیولا را آزاد کنید (بایوس طلایی برای 7970)

m!dn!ght
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان عزیزم

همونطوری که می دونید تقریبا اکثر کارت های 7970 ولتاژشون نهایت تا 1.256 قابل افزایش هست و البته بسیاری از کارت ها به صورت عادی نهایتا تا 1.180 امکان افزایش ولتاژ دارن و برای رسیدن به 1.256 باید از هات وایر استفاده کنن

اما به تازگی بایوسی کشف :lol:  شده که می تونه کارت 7970 رو به طور کلی آنلاک کنه و ولتاژ رو تا 1.5 افزایش بده اونم بدون نیاز به استفاده از هات وایر

اما تعداد 7970 هایی که بتونن با این بایوس کار کنن بسیار کم هستن و تنها راه متوجه شدن این موضوع اینه که امتحان کنید

توضیح بسیار مهم

1- حتما از بایوس فعلی کارت خودتون بک آپ بگیرید

2- بنده هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی نخواهم داشت با مسئولیت خودتون این بایوس رو فلش کنید

3- اگر کارت 7970 شما با این بایوس سازگار نباشه ممکنه تصویر نده و یا تصویر بده اما موقع وارد شدن به ویندوز بلو اسکرین بده

البته جای نگرانی نیست اگر تصویر هم نداد می تونید از طریق یک کارت گرافیک دیگه بایوس اورجینال کارت خودتون رو فلش کنید

این بایوس فقط مربوط به کارت 7970 هست به هیچ عنوان روی کارت های دیگه مثل 7950 تست نکنید که عواقب ناگواری داره :excl:

4- اگر کارت شما رفرنس هست کولر و مدار تغزیه مناسب نداره، توصیه می کنم ولتاژ رو بالاتر از 1.25 نبرید حواستون کاملا به دما باشه

5- تقریبا اکثر 7970 ها می تونن در ولتاژ 1.25 با فرکانس هسته 1200 و فرکانس مموری 1650 تمامی تست های سنگین رو پاس کنن

کارت 7970 بنده که از سری TOP با بایوس 15.17000 هست با این بایوس کاملا آنلاک شده

لینک دانلود بایوس

این بایوس روی کارت های زیر تا به حال تست شده و جواب داده:

MSI لایتنینگ سری اول ( بایوس قدیمی)

ASUS سری تاپ بایوس 15.17000 و تعدادی از کارت هایی که بایوسشون 15.23 بوده

اگر برای شما کار کرد در همین تاپیک مدل و بایوس رو ذکر بفرمایید که اضافه کنم

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینم تست کارت بنده در حالت ایده آل http://www.3dmark.com/3dm11/6594372

برای اینکه بهتر متوجه بشید چرا این بایوس طلایی هست

در این ولتاژ دمای کارت در سنگین ترین تست ها هم بالای 74 نمیره

GPU Core 1230

Memory Clock 1810

voltage 1.295

و البته هنوزم جا برای اور شدن زیاد داره چون ولتاژ تا رسیدن به 1.500 راه درازی در پیش داره :D

اما چون روی ایرکولر هستم ولتاژ رو بیشتر نمی کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...