رفتن به مطلب

تاریخ معرفی کارت های سری 700 انویدیا

Recommended Posts

تاریخ معرفی کارت های سری 700 انویدیا

کمپانی Nvidia سازنده کارت گرافیک های قدرتمند اعلام کرد نسل جدید تراشه Maxwell در سال 2014 معرفی خواهند شد.

GTX 780 -GTX 770-GTX760ti

NVIDIA-GeForce-GTX-780-GeForce-eSports-6

ASUS-GTX-780.jpg

کارت های گرافیکی سری 700 بصورت زیر و با مشخصات اعلام شده منتشر می شوند:

GeForce GTX 780

با نام  رمز GK110 و دارای تعداد 2496 هسته ی کودا می باشد و همینطور تعداد TMUs کارت گرافیک 780 دقیقا 208 TMUs می باشد و دارای 40 Rops است و حافظه ی کارت گرافیک 5 گیگابایت GDDR5 می باشد با پهنای باند 320 بیت با قیمت جهانی 499 دلار عرضه خواهد شد.

GeForce GTX 770

با نام و کد GK104 شناخته میشود ، این کارت گرافیکی دارای 1536 هسته ی کودا میباشد و حافظه 4 گیگابایت GDDR5 با بهنای باند 256 بیت با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

GeForce GTX 760 Ti

با نام رمز GK104 منتشر خواهد شد و این کارت گرافیک تعداد 1344  هسته ی کودا دارد و در پایین جدول سری 700 قرار میگیرد و همانند کارت 770 از رابطه اینترفیس 256 بیتی ولی حجم حافظه 2 گیگبایتی بهره مند است و قیمت آن 299 دلار مشخص شده است.

منبع Video Cardz : nvidiavga

لینک به دیدگاه

درود بابت زحمتی که کشیدی  واقعا کارت خوبی هست با توجه به مشخصاتی که دادی  قیمت هم عالی هست

لینک به دیدگاه

درود بابت زحمتی که کشیدی  واقعا کارت خوبی هست با توجه به مشخصاتی که دادی  قیمت هم عالی هست

خواهش میکنم @};- همینکه خوشتون اومده واسه من یه دنیاست،بزودی یه خبر خفن از انویدیا میزارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از مطلبتون

درباره 780 باید گفت که این کارت تو دو مدل 5 و 3 گیگ پخش میشه . مدل 3 گیگ 500 دلار است ولی 5 گیگ تا 700 دلار است

لینک به دیدگاه

ممنون از مطلبتون

درباره 780 باید گفت که این کارت تو دو مدل 5 و 3 گیگ پخش میشه . مدل 3 گیگ 500 دلار است ولی 5 گیگ تا 700 دلار است

سلام محمودخان امشب یه خبر از انویدیا میزارم که فکر کنم باعث بشه از خرید تایتان منصرف بشی :lol:   =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام محمودخان امشب یه خبر از انویدیا میزارم که فکر کنم باعث بشه از خرید تایتان منصرف بشی :lol:   =))

بزار ببینیم چیه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...