رفتن به مطلب

فروش چند قطعه باهم

Recommended Posts

با عرض سلام

یه چند وقتی بود اینجا نبودم ، حالا که برگشتم میخوام این چند تا قطعه با هم و یک جا بفروشم .

قطعات به قرار زیر هستند :

• یک عدد مادربرد winfast که فاقد گارانتی و قوطی می باشد و فقط یک عدد CD درایور به همراه دارد ، و ظاهرا USB این مادربرد سوخته و یه همین دلیل یک عدد کارت USB هم بصورت ا جداگانه روی مادربرد هست.
  • راستی نمیدونم مادربرد و پردازنده AM2 یا چی هستن و همینجوی میفروشم دیگه....

توجه : یک از گیره های رم نیست که تو عکس هم مشخصه ، ولی جای رم هیچ مشکلی نداره و بخوبی به جاش نصب میشه(در عکس هم مشخصه).از طرف راست گیره پایینی

• یک عدد CPU AMD Smpron
  • یک عدد پاور KINGSTAR 400W که 2 فنه هست (یک پشت و یکی زیر (و هر 2 هشت سانتی))
  •  
  • یک عدد فن Enermax Everest که تقریبا میشه گفت کاملا نو هست و تمام متعلقاتش رو هم داره و فروش این فن اجباری نیست و میتونید این فن رو در کنار سایر قطعات خرید نکنید.
  •  
  • یک عدد رم DDR 512 که رو مادربرد هست
  •  
  • یک عدد فن کولر Green Buffalo به همراه سایر متعلقات ،که خمیرش تا نصف استفاده شده
  •  

توجه : قبلا یکی از پره های این فن شکسته بود(آکبندش همینجوری بود)ولی دادم بیرون با مهارت کامل چسبش کردن و سمباده زدن و الان اصلا قابل تشخیص نبوده و 1 ساله بخوبی کار میکنه

اگر اینو نمیگفتم هیچ کس هم نمیفهمید ، فقط خواستم صداقت رو رعایت کنم

• یک عدد هم که کارت USB هست ، چون خود USB مادربرد انگار کار نمیکنه
  •  

این سیستم جون میده برای دانلود شبانه و تایپ و کلاٌ کارهایی که حوصله انجام دادنشون با سیستم اصلی رو ندارید.

بازهم تاکید میکنم که چون دیگه پول پست هم رفته بالا ، قطعات فقط بصورت یکجا فروخته میشه

قیمت ها رو اصــــــلاٌ نمیدونم و میدونم که حالا خیلی ها میان قیمت های فضایی میگن ،به همین دلیل قیمت دقیقش بعد از چند روز مشخص میشه

حالا فعلا دوستانی که قصد خرید دارن قیمت هاشون رو بگن(هر چند فضایی باشه !!)

بچه ها خواهش می کنم بحث کارشناسی نکنید تا تاپیک فروش به تاپیک بحثی تبدیل نشه دیگه . :)

عکس رو هر کاری کردم نتونستم تو خود لیون آپلود کنم و روی 2 تا سایت دیگه آپلود کردم :

http://uploadax.com/images/34123781490445594220.jpeg

http://upload7.ir/images/70387935194975811915.jpeg

با تشـــــــــــــکر

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...