رفتن به مطلب

شکست رکورد 3D Mark توسط کارت ASUS GTX Titan

Recommended Posts

شکست رکورد 3D Mark توسط کارت ASUS GTX Titan

urwy810ru8bxbe76g.jpg

یکی از معروف‌ ترین اورکلاکر‌های دنیا به‌نام آندر یانگ (Andre yang) به‌تازگی با ثبت رکورد جدیدی در نرم‌افزار ۳D Mark 11 با استفاده از کارت گرافیک جدید شرکت ایسوس در صدر خبر‌های دنیای اورکلاک قرار گرفت. این اورکلاکر حرفه‌ای از سیستمی مجهز به پردازنده Core i7 3970X که فرکانس آن با استفاده از نیتروژن مایع تا ۵۷۰۰ مگاهرتز یافته بود و چهار کارت گرافیک ASUS GTX Titan که در حالت Four way SLI کار می‌کردند و فرکانس پردازنده گرافیکی آن‌ها با استفاده از بلاک‌های مسی پیشرفته و نیتروژن مایع از ۱۰۰۶ به ۱۴۱۱ مگاهرتز افزایش یافته بود استفاده کرد و توانست در حالت Xtreme نرم‌افزار ۳D Mark 11 امتیاز نهایی ۲۲۰۷۶ را به ثبت برساند (در این حالت امتیاز کسب شده در حالت Performance و Entry به ترتیب ۳۷۲۶۳ و ۳۶۶۵۸ بود).

در این آزمایش از مادربورد rampage iv extreme  برای ثبت رکورد استفاده شده بود که از قابلیت‌ های بالایی در زمینه اورکلاکینگ برخوردار است. در آزمایش دیگری که یانگ و اورکلاکر حرفه‌ای دیگری به نام شامینو (Shamino) با استفاده از دو پردازنده گرافیکی GTX Titan در حالت SLI انجام دادند توانستند با استفاده از قطعات سخت‌افزاری بالا در بخش Fire Strike رکورد جهانی ۲۱۸۱۸ را به ثبت برساند.

کارت گرافیک ASUS GTX Titan که در حال حاضر، به‌علت ویژگی‌های منحصر به‌فرد خود به‌عنوان قوی‌ ترین کارت گرافیک دنیا در بین علاقه‌مندان به محصولات کامپیوتری شناخته می‌شود برای نخستین‌ بار در کشور ایران در بازار کامپیوتری رضا از سوی دفتر ایسوس ایران رونمایی شد. به این منظور ایسوس از مدتی قبل از علاقه‌مندان به محصولات کامپیوتری دعوت کرد تا از نزدیک شانس استفاده از این کارت گرافیک گران‌قیمت و منحصر به‌فرد را داشته باشند.

تایتان در واقع نخستین کارت گرافیک در دنیا است که هم برای مصارف بازی و هم برای رندرینگ از قدرت مناسبی برخوردار است، به‌طوری که شرکت ان‌ویدیا به آن لقب ابرکامپیوتر را داده است. این کارت نسبت به کارت GTX680 تقریباً از هزار واحد سایه‌زنی بیشتر یعنی ۲۶۸۸ برخوردار است و در آن ۷۱۰۰ میلیون ترانزیستور استفاده شده که معادل دو برابر ترانزیستور کارت گرافیک GTX680 است.

منبع:nvidiavga

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مادربرد V Extreme با پردازنده 3970x ؟؟؟؟؟؟ ;)

لینک به دیدگاه

مادربرد V Extreme با پردازنده 3970x ؟؟؟؟؟؟ ;)

اقای موسوی اشتباه چاپیه من دقت نکردم به بزرگواری خودتون ببخشید دیگه :lol: 

جایگزین کردم!

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش .... 

نا مناسب .  :)  

ویرایش شده توسط MEHRAN _ 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی معذرت میخوام اما این داستان مال 2 ماه پیش بوده ها! درسته که بد نیست اطلاع رسانی بشه اما ....

"یکی از معروف‌ ترین اورکلاکر‌های دنیا به‌نام آندر یانگ (Andre yang) به‌ تازگی با ثبت رکورد جدیدی در نرم‌افزار..."

به تاریخ 14 مارچ

http://hwbot.org/submission/2365552_

عکسهاش رو هم میتونید ببینید در لینک بالا که چه کار پیچیده ای انجام شده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اقا sniper  گرامی .

درسته گفته اقا فرجام . با اینهمه حال که اخبار خوبی رو در اختیارمون میزاری ولی این تاریخ

گذشته هاشو نه لطفا سالار . خواهشا"  اپدیت هاشو!

لینک به دیدگاه

اقای موسوی اشتباه چاپیه من دقت نکردم به بزرگواری خودتون ببخشید دیگه :lol: 

جایگزین کردم!

ویرایش :D

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

ولی من هنوزم  در "این آزمایش از مادربورد rampage iv extreme  برای ثبت رکورد استفاده شده بود" رو میبینم! هی این جمله رو خوندم و گفتم آی وی که پی شصت و هفت هست آخه چه طور ممکنه :D

سلام امیر اقا مادربرد فوق سوکت2011 میباشد نه پی67!!! خدمت با سعادت شما اینم لینک:http://rog.asus.com/motherboard/extreme/rampage-iv-extreme/

لینک به دیدگاه

سلام امیر اقا مادربرد فوق سوکت2011 میباشد نه پی67!!! خدمت با سعادت شما اینم لینک:http://rog.asus.com/motherboard/extreme/rampage-iv-extreme/

دستت درد نکنه درست میفرمایید :)

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه درست میفرمایید :)

خواهش میکنم دوست عزیز @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میگم بریم خر شامینو رو بگیریم بهش بگیم از این مدار های تغزیه Zombi Modesh خم به ما بده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای این قبیل تاپیک ها تاپیک زیر دایر هست،مطالبتون رو در صورت عدم موجود بودن در این تاپیک وارد کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=608&page=240

خیلی از مطالبی رو هم که نقل کردید در این تاپیک هست و میتونید پیگیری کنید با چند صفحه بالا و پایین کردن این تاپیک.

لینک به دیدگاه

برای این قبیل تاپیک ها تاپیک زیر دایر هست،مطالبتون رو در صورت عدم موجود بودن در این تاپیک وارد کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=608&page=240

خیلی از مطالبی رو هم که نقل کردید در این تاپیک هست و میتونید پیگیری کنید با چند صفحه بالا و پایین کردن این تاپیک.

سلام اقا معین دفعه بعد این کارو میکنم @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برا ما که نو بود مممنون

داداش لطفا خبر رو با عکس بذار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...