رفتن به مطلب

XBOX720 کی ریلیز میشه؟

Recommended Posts

سلام دوستان.

به نظرتون تا XBOX720 ریلیز بشه بعد قفلش * * * گشوده  بشه بعد بیاد تو ایران ما بریم در مغازه بخریمش کلا چقدر دیگه طول میکشه؟ منطقی هست الان یه 360 دسته دوم بخریم یا صبر کنیم تا 720 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mer30

ویرایش شده توسط MJ Motamedi
لینک به دیدگاه

xbox بعدی تازه قراره 21 خرداد تو نمایشگاه e3 ازش رونمایی شه  اواخر سال 2013 هم به بازار میاد همون کریسمس

والا بازیساز ها دارن خودشونو آماده میکنند واسه نسل بعد

تو همون e3 هم احتمال داره چندتا از انحصاری های نسل بعد توسط شرکتا معرفی شه

باتوجه به قیمت بالای x360 عمر 9-8 ماهش نمیارزه آدم بخره

لینک به دیدگاه

البته اگه بازی های جدید رو بازی نکردی همین بازیها + gta v که سه چهار ماه دیگه میاد تا سال بعد بسه برات

تا اون موقع هم قیمت xbox next متعادل شده  و به احتمال زیاد هککک  :D 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام دوستان.

به نظرتون تا XBOX720 ریلیز بشه بعد کرک بشه بعد بیاد تو ایران ما بریم در مغازه بخریمش کلا چقدر دیگه طول میکشه؟ منطقی هست الان یه 360 دسته دوم بخریم یا صبر کنیم تا 720 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mer30

ایکس باکس بعدی Xbox Infinity نام دارد .

لینک به دیدگاه

می تونید وبلاگ نویسی زنده: مایکروسافت و نسل جدید ایکس باکس رو در سایت نارنجی ببینید!

http://live.narenji.ir/xbox-2013

اسم ایکس باکس جدید هم One شده!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مایکروسافت با این اسم گذاری کنسول بعدیش بهتره اسم خودش رو هم  بذاره مایکرو آسفالت.....

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون از رفقای گلم که پاسخ دادن...

یکی از دوستام یه xbox360 slim+ یک دسته + هارد 250gb داره که ظاهرا لنزش مشکل داشته و تازه عوض کرده و نو هست. می خواد یه سیستم دست دوم جای xbox بخره. من سیستم خودم رو بهش پیشنهاد کردم... حالا به نظرتون این دو تا هم ارزشن؟ یا کدوم و چقدر بیشتر می ارزه...؟ خیلی خیلی ممنون و بازم ببخشید اگه سوالم به درد بقیه نمی خوره. اینم سیستم من:

H.D.D:SAMSUNG 320GB

VGA: XFX HD5750 1GIG

POWER: GREEN 430W-EU

RAM: 2*2GIG DDR3(4GB

CPU:CORE I3 530

MONITOR: CRT LG 17” T710BH

MAIN BOARD: ASROCK H55M-LE

به اضافه کیس و اسپیکر و یه مودم اینترنال و یه دی وی دی رایتر که البته چیز خیلی خاصی نیستن و معمولین

لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون از رفقای گلم که پاسخ دادن...

یکی از دوستام یه xbox360 slim+ یک دسته + هارد 250gb داره که ظاهرا لنزش مشکل داشته و تازه عوض کرده و نو هست. می خواد یه سیستم دست دوم جای xbox بخره. من سیستم خودم رو بهش پیشنهاد کردم... حالا به نظرتون این دو تا هم ارزشن؟ یا کدوم و چقدر بیشتر می ارزه...؟ خیلی خیلی ممنون و بازم ببخشید اگه سوالم به درد بقیه نمی خوره. اینم سیستم من:

H.D.D:SAMSUNG 320GB

VGA: XFX HD5750 1GIG

POWER: GREEN 430W-EU

RAM: 2*2GIG DDR3(4GB

CPU:CORE I3 530

MONITOR: CRT LG 17” T710BH

MAIN BOARD: ASROCK H55M-LE

به اضافه کیس و اسپیکر و یه مودم اینترنال و یه دی وی دی رایتر که البته چیز خیلی خاصی نیستن و معمولین

یک ماه دیگه که XBOX One بیاد تو بازار ، دیگه بازی جدید برای xbox360  نمیاد

پس ارزشش به شدت افت میکنه

در حال حاضر هم ارزش این سیستمی که نوشتید از XBOX بیشتره

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

یک ماه دیگه که XBOX One بیاد تو بازار ، دیگه بازی جدید برای xbox360  نمیاد

پس ارزشش به شدت افت میکنه

در حال حاضر هم ارزش این سیستمی که نوشتید از XBOX بیشتره

سعید جان ممنون که پاسخ دادی... حق کاملا با شماست... اما من چون تا حالا کنسول نداشتم و بازی های انحصاری رو بازی نکردم مجبورم این ضرر رو به جون بخرم... این شد عبرتی که سری بعد همون روزای اول کنسول رو بخرم...

میشه لطفا به صورتی ریالی بگی سیستم چه قدر بیشتر می ارزه؟

ویرایش شده توسط mohammad13.blogfa
لینک به دیدگاه

جون خودتون یکی بگه این سیستم ما چقدر بیشتر می ارزه؟؟؟؟؟

عجله دارم

لینک به دیدگاه

قیمت xbox one و پلی استیشن 4 بیاد تو ایران حدودا چند میشه؟؟

از اونجای که قدرت xbox  جدید که قراره بیاد از پردازنده AMD 8 core  با 8 گیگ رم و 500 گیگ هارد و گرافیک ati 7970  با 3 گیگ ddr5  استفاده خواهد کرد با درایورBluray نوری و و خروجی 4k که تصاویر با کیفیت به نمایشگرهای خانگی منتقل خواهد کرد

این سخت افزار قدرتمند نسل بعد رو کاملا سیراب خواهد کرد قیمتش هم حدود 3 الی 4 ملیون به نظر بنده خواهد بود

News673.jpg

News674.jpg

News676.jpg

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

جون خودتون یکی بگه این سیستم ما چقدر بیشتر می ارزه؟؟؟؟؟

عجله دارم

اگه میخوای بازی کنی که با توجه به مانیتور 17 سی آر تی... سیستم خودت راحت همه ی بازیهارو جواب میده تا موقعی که xone بیاد

کنسولها تاریخ انقضا دارند نسل بعدی که بیاد منقضی میشند ولی کامپیوتر نه

سیستمت حیفه برای کارای روزمره واقعا پرقدرته تازه اگر سیستمت رو لازم نداشتی میتونی موقعی که xone اومد بفروشی پولشو بزاری رو xone

ولی اون موقع x360 بشدت ارزشش رو از دست میده

بازم اگه سوالی بود در خدمتیم :)

لینک به دیدگاه

از Chopin عزیز ممنون...

با توجه به قیمت نزولی کنسول ها به نظرتون بعد از E3 قیمت ها تغییر زیادی می کنه؟ یعنی می ارزه صبر کنم؟

لینک به دیدگاه

xboxone قراره حدود 500دلار باشه و مایکروسافت عنوان کرده که قیمت one رو در e3 خواهد گفت اما مایکرو این رو هم اعلام کرده که سوپرایزهای بسیار بزرگی در ای تری برای 360 داره و گفته تا سال 2015 از 360 حمایت کامل خواهد کرد! ea game هم رسما اعلام کرد که از 360 تا سال 2017 به صورت کامل پشتیبانی خواهد کرد یعنی بوسیله بازیهاش .قیمت خود one توی ایران احتمالا زیر 2میلیون خواهد بود و بازیهاش هم حدود 80 دلار .اما با توجه به اینکه مایکرو انلاین اجرا شدن بازی رو برای سازندگان بازی باز گذاشته احتمالا خیلی از سازندگان مثل یوبی به این سمت خواهند رفت و البته با توجه به عدم اجرای دیسک دسته دوم کرک این کنسول به نظر خیلی سخت تر از ps4 میاد.که البته همین طوره.با توجه به اینکه بعید میدونم شما هم مثل من فن شدید هیلو و سری فورزا باشید اصلا بهتون پیشنهاد خرید و انتظار برای one رو نمیکنم.

به نظرم اولویت اول pc هست شما ابتدا باید یک pc قدرتمند داشته باشید تا بتونه بازیهای روز و رو براتون اجرا کنه.در درجه دوم با توجه به انحصاریهای کنسول میتونید ps3 بخرید تا کلی بازیهای انحصاری رو تموم کنید حدود 30بازی تاپ انحصاری بعلاوه بازیهای زیاد مولتی (بین کنسولی).من همه کنسولها رو با pc دارم ولی الان این کنسولا چندین ماهه که دارن خاک میخورن.

اگر هم پول سیستم بروز نداری پیشنهاد میکنم با توجه به کرک کامل شدن ps3 وعرضه بازیهای نظیر gt6 ,lotu ,by ts پیشنهاد میکنم حتما یک ps3 بخری .در کل کنسول فقط گرافیکش کمی آزار دهندست والا برای بازی بهتر بهینه شده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...