رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد حل چندتا مشکل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود و روز بخیر خدمت کاربران عزیز و اساتید محترم لیون کامپیوتر امیدوارم خوب باشن .

دوستان چند سوال داشت که میخواستم با کمک شما حل کنم  :

1_ مشکلی که الان دارم اینه که وقتی ایمیلی برام از وب سایتها یا گروههای اینترنتی ارسال میشه از هر کدوم دو یا سه تا میاد یعنی تکراری میاد ( یک موضوع دو یا سه بار ارسال میشه ) که میخواستم از شما کمک بگیرم ؟

2_ سوال در مورد انتخاب اسپیکر دارم که کدوم برند از کیفیت خوبی برخورداره و البته میشه تو بازار پیدا کرد ؟ چندتا برند خوب بگین 

3_ یه وب سایت معرفی کنین که نرم افزارای مکمل ویندوز رو مثل ( visual + directx + net framework و  نرم افزارای مکمل و مورد نیاز دیگر  ) رو به راحتی با ورژنهای به روز دانلود کنم ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

این ایمیل ها اکثرا اسپم هستن و از طریق گروه های اینترنتی برای شما ارسال میشه !هرگروه اعضایی دارن که کارشون تبلیغات هست بنابراین ممکنه از یک ایمیل با یک محتوی چندتادونه برای شما ارسال بشه!

پیشنهاد میشه کلا عضویتتون رو توی این گروه ها لغو کنین که دیگه این دردسر هارو نداشته باشین وگرنه ماهیانه نزدیک 500تا ایمیل براتون میاد!

درمورد دوم

اسپیکر خوب توی بازار الان Edifier  و creative هست که برای سیستم های خونگی عالی هستن البته نسبت به قیمت !میشه گفت تو این رنج بهترین ها هستن!

البته برند logitech هم هست که قیمت بالایی داره!

edifier  میتونی مدل m3500(که خودم دارم 5.1CHANEL) یا m3700 رو انتخاب کنی که فوق العاده هست حدود270 تومن

edifier ارزون تر R401 هست که حدود170 تومن هست و این هم عالیه!

درمورد سوم

وب سایت های خوب زیاد هست

www.guru3d.com

www.softmedia.com

www.techsopt.com

برای دانلود این نرم افزار ها میتونی توی گوگل سرچ کنین و سایت های مورد نظرتون رو پیدا کنین!

بدرود

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3_ یه وب سایت معرفی کنین که نرم افزارای مکمل ویندوز رو مثل ( visual + directx + net framework و  نرم افزارای مکمل و مورد نیاز دیگر  ) رو به راحتی با ورژنهای به روز دانلود کنم ؟ 

این دست نرم افزارها رو از دی وی دی بازی های روز میتونید نسخه بروزش رو همیشه ذخیره کنید!

معمولا تو دی وی دی اول و آخر میذارن که باید محتویات خود DVD رو چک کنید.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

این ایمیل ها اکثرا اسپم هستن و از طریق گروه های اینترنتی برای شما ارسال میشه !هرگروه اعضایی دارن که کارشون تبلیغات هست بنابراین ممکنه از یک ایمیل با یک محتوی چندتادونه برای شما ارسال بشه!

پیشنهاد میشه کلا عضویتتون رو توی این گروه ها لغو کنین که دیگه این دردسر هارو نداشته باشین وگرنه ماهیانه نزدیک 500تا ایمیل براتون میاد!

درمورد دوم

اسپیکر خوب توی بازار الان Edifier  و creative هست که برای سیستم های خونگی عالی هستن البته نسبت به قیمت !میشه گفت تو این رنج بهترین ها هستن!

البته برند logitech هم هست که قیمت بالایی داره!

edifier  میتونی مدل m3500(که خودم دارم 5.1CHANEL) یا m3700 رو انتخاب کنی که فوق العاده هست حدود270 تومن

edifier ارزون تر R401 هست که حدود170 تومن هست و این هم عالیه!

درمورد سوم

وب سایت های خوب زیاد هست

www.guru3d.com

www.softmedia.com

www.techsopt.com

برای دانلود این نرم افزار ها میتونی توی گوگل سرچ کنین و سایت های مورد نظرتون رو پیدا کنین!

بدرود

بابت پاسختون خیلی تشکر میکنم که وقت گذاشتین خیلی ممنون / پس برای ایمیلها کاری جز حذف عضویت نیست درسته ؟ 

در مورد اسپیکر هم خودم ادیفایر رو بیشتر ترجیح میدم چون فک کنم از اون دوتای دیگه قیمتش مناسبتر باشه 

در مورد ومعرفی سایتها هم تشکر میکنم یکی از دوستان هم سایت خود ماکر.سافت رو معفی کردن که بنده شخصا خیلی حال نمیکنم چون خیلی پیچیدست 

لینک به دیدگاه

این دست نرم افزارها رو از دی وی دی بازی های روز میتونید نسخه بروزش رو همیشه ذخیره کنید!

معمولا تو دی وی دی اول و آخر میذارن که باید محتویات خود DVD رو چک کنید.

بله کاملا حق با شماست ولی چون زیاد فرصت بازی ندارم در واقع اصلا تو این خونه کسی حوسله بازی نداره و مخصوصا برارم که اصلا نفرت داره از بازی کردن به همون خاطر زیاد دسترسی به دیسک بازیها و نرم افزارهارو ندارم  ( البته ps3 ) دارم که شانس بیارم بتونم هفته ای یه بار

با برادرم یه دست  pes  بزنیم شاهکار کردم  / بازم ممنونم که توجه کردین

لینک به دیدگاه

با درود و روز بخیر خدمت کاربران عزیز و اساتید محترم لیون کامپیوتر امیدوارم خوب باشن .

دوستان چند سوال داشت که میخواستم با کمک شما حل کنم  :

1_ مشکلی که الان دارم اینه که وقتی ایمیلی برام از وب سایتها یا گروههای اینترنتی ارسال میشه از هر کدوم دو یا سه تا میاد یعنی تکراری میاد ( یک موضوع دو یا سه بار ارسال میشه ) که میخواستم از شما کمک بگیرم ؟

2_ سوال در مورد انتخاب اسپیکر دارم که کدوم برند از کیفیت خوبی برخورداره و البته میشه تو بازار پیدا کرد ؟ چندتا برند خوب بگین 

حمید جان پاسخ مناسب رو دادن

منم در مورد سوال سوم یه چیزی بگم :

این سه تا همشون ماله Microsoft هستش ، پیشنهاد میکنم از خود سایت MicroSoft دانلود کنید

و شما وقتی یه نسخه رو میگیرید دلیل برکامل بودنش نیست !!

مثلا DotNet Framework 4.5 رو دانلود کنید

داخلش فقط همون نسخه 4.5 هستش ، یعنی نسخه های  3.5 و 3 و ... رو جدا جدا باید بگیرید.

لینک به دیدگاه

حمید جان پاسخ مناسب رو دادن

منم در مورد سوال سوم یه چیزی بگم :

این سه تا همشون ماله Microsoft هستش ، پیشنهاد میکنم از خود سایت MicroSoft دانلود کنید

و شما وقتی یه نسخه رو میگیرید دلیل برکامل بودنش نیست !!

مثلا DotNet Framework 4.5 رو دانلود کنید

داخلش فقط همون نسخه 4.5 هستش ، یعنی نسخه های  3.5 و 3 و ... رو جدا جدا باید بگیرید.

بله منم معتقدم خود ماکروسافت بهتره ولی چون تا بخوای یه چیز رو دان کنی کلی باید این شاخه اون شاخه کنی و اینم حرف خوبیه / 

منظورتون از جدا جدا گرفتن نرم افزار چی بود ؟ چه جوری میشه این کار رو کرد ؟ مثل اپدیته ؟ 

لینک به دیدگاه

بله منم معتقدم خود ماکروسافت بهتره ولی چون تا بخوای یه چیز رو دان کنی کلی باید این شاخه اون شاخه کنی و اینم حرف خوبیه / 

منظورتون از جدا جدا گرفتن نرم افزار چی بود ؟ چه جوری میشه این کار رو کرد ؟ مثل اپدیته ؟ 

نه

مثلا شما یه برنامه دارید که با dotNet 3.5 نوشته شده

خوب حالا اگه شما بیای و dotNet 4.5 رو دانلود و نصب کنی ، باز هم برنامه مذکور اجرا نمیشه چون اون برنامه نیاز منده dotNet 3.5 هستش

و باید dotnet 3.5 رو هم نصب کنید.

لینک به دیدگاه

البته اینو من اضافه کنم که نرم افزار های net framework و ++visual c با آپدیت های خود ویندوز دانلود و نصب میشن و نیازی به نصب جدا گانه ندارید...

و فقط نیاز دارید که ویندوزتون 7 یا بالاتر باشه و directx رو داخل سایت های داخلی هم میتونید پیدا کنید...

ویرایش شده توسط Mr.Se❼en
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...