رفتن به مطلب

مشکل کیبورد نوت بوک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1. سلام نوت بوک من مدلش Acer 5742G هست ولی کیبوردش خراب شده میخواستم بدونم ایا میشه کیبورد واسش پیدا کرد؟
  2. من میتونم یه نوت بوک جدید بدون سی پی یو  و   رم و هارد بگیرم و اینایی که رو نوت بوک منه رو بندازم روش ..اصلا بجز رم و هارد، سی پی یو و گرافیک میشه یا واسش بدنه ی کامل پیدا میشه عوض کنم؟
  3. نوت بوک رو تعمیر داده بودم پیچ های پشتش رو گم کردم. الان بدنه باز مونده پیچش پیدا میشه؟

کانفیگ: رم 4 و سی پی یو i5  هارد 750 و گرافیک 540 gt

ویرایش شده توسط Masroor
لینک به دیدگاه

در مورد 1 بله میشه یه کیبورد وایرلس بخرید و مودمشو وصل کنید به USB لپ تاپتون

مورد 2 رو باید بگم خیلی کم پیدا میشن کسایی که لپ تاپشون خراب بشه و بدن اوراقش کنن ولی هستن تایپیک بزنید ایشالله پیدا میشه

مورد 3 هم باید بگم پیچ های خاصی ندارند و اکثرا پیچ شانه بلند هستند و خود تعمیری ها یعبه ی پیج دارن و میشه تکو توک پیدا کنید پیچایی که بهش بخوره...

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد می تونید کیبورد این لپ تاپ رو پیدا کنید. چون بین چندین مدل acer به صورت مشترک استفاده شده.

شما ساکن کجا هستید؟

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد می تونید کیبورد این لپ تاپ رو پیدا کنید. چون بین چندین مدل acer به صورت مشترک استفاده شده.

شما ساکن کجا هستید؟

گیلان - آستارا

میشه یه نوت بوک جدید بخرم ولی بدون هارد و رم و سی پی یو باشه تا من قطعات نوت بوکم رو بندازم روش؟

لینک به دیدگاه

در مورد 1 بله میشه یه کیبورد وایرلس بخرید و مودمشو وصل کنید به USB لپ تاپتون

مورد 2 رو باید بگم خیلی کم پیدا میشن کسایی که لپ تاپشون خراب بشه و بدن اوراقش کنن ولی هستن تایپیک بزنید ایشالله پیدا میشه

مورد 3 هم باید بگم پیچ های خاصی ندارند و اکثرا پیچ شانه بلند هستند و خود تعمیری ها یعبه ی پیج دارن و میشه تکو توک پیدا کنید پیچایی که بهش بخوره...

در مورد 1 : کیبورد خودشو منظورمه

لینک به دیدگاه

در مورد 1 : کیبورد خودشو منظورمه

خوب اونم میشه برون گیر بیارید

اکثر تعمیری ها بپرسید کیبردی دارن که به لپ اپ شما بخوره...خیلی هم خوش شانس باشید مثل خودش گیر بیاد

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...