رفتن به مطلب

مشخصات احتمالی کارت های گرافیک سری 8000 AMD Radeon

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت همه دوستان

مدت زمان کوتاهی است که شرکت انویدیا در حال عرضه سری 700 کارت های گرافیک خود می باشد، در همین حال نیز شرکت ای ام دی نیز در تکاپو عرضه کارت های گرافیک سری 8000 خود می باشد.

یکی از ویژگی هایی که به احتمال بسیار زیاد در این سری به کار رفته است معماری  تکنولوژی Graphic Core Next 2  می باشد. مشخصات زیر محتمل ترین اطلاعاتی است که اکثر سایت های معتبر ارائه کرده اند و قرار است در سری 8000 این مشخصات را شاهد باشیم. 

amd-vs-nvidia.jpg

HD8970

1- پردازشگر گرافیکی با استفاده از معماری 28 نانومتری ساخته شده است و دارای تکنولوژی GCN نسخه دوم می باشد.

2- دارای 6 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 می باشد که با رابط پهنای باند 384 بیتی خود ارتباط برقرار می کند و قادر به فعالیت در فرکانس 7000 مگاهرتز قادر به فعالیت می باشد و همچنین دارای 48 ROPs می باشد.

3- فرکانس پایه این محصول 1100 مگاهرتز می باشد و در کم ترین حالت نیاز به یک پاور 250 وات دارد.

4- در مقایسه با نسل قبل خود یعنی 7970 نسخه گیگاهرتز ادیشن برتری 35 درصدی دارد.

HD8950

1- پردازشگر گرافیکی با استفاده از معماری 28 نانومتری ساخته شده است و دارای تکنولوژی GCN نسخه دوم می باشد.

2- دارای 4 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 می باشد که با رابط پهنای باند 256 بیتی خود ارتباط برقرار می کند و قادر به فعالیت در فرکانس 7000 مگاهرتز قادر به فعالیت می باشد و همچنین دارای 32 ROPs می باشد.

3- فرکانس پایه این محصول 1200 مگاهرتز می باشد و در کم ترین حالت نیاز به یک پاور 190 وات دارد.

4- نسبت به کارت گرافیک 7970 گیگاهرتز ادیشن 10 درصد برتری دارد.

HD8870

2- دارای 2 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 می باشد که با رابط پهنای باند 256 بیتی خود ارتباط برقرار می کند و قادر به فعالیت در فرکانس 6000 مگاهرتز قادر به فعالیت می باشد و همچنین دارای 32 ROPs می باشد.

3- فرکانس پایه این محصول 1100 مگاهرتز می باشد و در کم ترین حالت نیاز به یک پاور 160 وات دارد.

4- نسبت به کارت گرافیک 7870 گیگاهرتز ادیشن 40 درصد برتری دارد.

HD8850

2- دارای 2 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 می باشد که با رابط پهنای باند 256 بیتی خود ارتباط برقرار می کند و قادر به فعالیت در فرکانس 6000 مگاهرتز قادر به فعالیت می باشد و همچنین دارای 32 ROPs می باشد.

3- فرکانس پایه این محصول 1000 مگاهرتز می باشد و در کم ترین حالت نیاز به یک پاور 130 وات دارد.

4- نسبت به کارت گرافیک 7870 15 درصد برتری دارد.

AMD-Radeon-HD-8000-Graphics-on-Track-for

این مشخصات همه حدس و گمان است و هنوز به طور رسمی تائید نشده اما محتمل ترین موارد موجود در این سری می باشد.

اما امیدوارم شرکت محترم ای ام دی پیروز باشد چون من یک ای ام دی بازم  :D  ^_^ 

ویرایش شده توسط MJ Motamedi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

اما امیدوارم شرکت محترم ای ام دی پیروز باشد چون من یک ای ام دی بازم  :D  ^_^ 

مهم اینه که AMD خودش رو برسونه...

نرسونه بازم عقب میافته و ماها(مصرف کننده ها) متضرر خواهیم شد !؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

مهم اینه که AMD خودش رو نرسونه بازم عقب میافته و ماها(مصرف کننده ها) متضرر خواهیم شد !؟

درود 

بله معین جان، اگه ای ام دی قادر به رقابت نباشه و نتونه خودش رو برسونه، انویدیا به خاطر زیاده خواهی هاش قیمت های فضایی روی محصولات میزاره و در این بین من و شما و مصرف کننده بیشترین ضرر رو می کنیم.

پس باید قدر ای ام دی رو بدونیم.  :D  ;)

ویرایش شده توسط M0hammad M@hdi
لینک به دیدگاه

اگر HD8970 اینجوری باشه قوی تر از 780GTX  نیست که این خیلی‌ بده چون انویدیا رو مجبور به کاهش قیمت نمی‌کنه مگر اینکه AMD کارتشو با قیمتی خیلی‌ پائین تر از NVIDIA  وارد بازار کنه

کلا این دوتا شرکت مارو سر کار گذاشتن خدا به من رحم کرد داشتم ۲ تا TITAN می‌خریدم که این 780GTX رو داد بیرون

ویرایش شده توسط VAHID7442
لینک به دیدگاه

اگر HD8770 اینجوری باشه قوی تر از 780GTX  نیست که این خیلی‌ بده چون انویدیا رو مجبور به کاهش قیمت نمی‌کنه مگر اینکه AMD کارتشو با قیمتی خیلی‌ پائین تر از NVIDIA  وارد بازار کنه

کلا این دوتا شرکت مارو سر کار گذاشتن خدا به من راهم کرد داشتم ۲ تا TITAN می‌خریدم که این 780GTX رو داد بیرون

درود

انویدیا به نظر میاد با هول، عجله و بدون برنامه داره محصولات رو عرض می کنه، خب آخه چه دلیلی داره کارت گرافیک ضعیف تر از تایتان بده بیرون که فقط اسم حک شده روی اون بشه 780 ! خب این یعنی چی؟  :wacko:  :blink:

ولی از اون سمت ای ام دی با آرامش و با برنامه ریزی کار خودش رو می کنه تا بتونه انویدیا رو از میدان رقابت به در کنه  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اگر HD8770 اینجوری باشه قوی تر از 780GTX  نیست که این خیلی‌ بده چون انویدیا رو مجبور به کاهش قیمت نمی‌کنه مگر اینکه AMD کارتشو با قیمتی خیلی‌ پائین تر از NVIDIA  وارد بازار کنه

کلا این دوتا شرکت مارو سر کار گذاشتن خدا به من راهم کرد داشتم ۲ تا TITAN می‌خریدم که این 780GTX رو داد بیرون

فکر کنم منظورتون 8970 باشه.

اگر طبق همین گفته باشه برتر میشه.

چون 7970GHz حدود 3-5 درصد بصورت میانگین در فریم دهی از 680 سرتر بود.

تایتان هم حدود 35 درصد برتر از 680 هست.

الان 8970 گفته شده 35 درصد برتر از 7970 هست.

پس اگر درست گفته باشن حدود 5 درصد باید از تایتان پیش بگیره .

البته تا لحظه ورود اصلا نمیشه به این گفته ها اتکا کرد.خصوصا AMD که هروقت سروصوا راه انداخت برعکس نتیجه ضعیفتری گرفت !

بازار پر است از تایتن های 5 میلیون تومانی ....

درود

انویدیا به نظر میاد با هول، عجله و بدون برنامه داره محصولات رو عرض می کنه، خب آخه چه دلیلی داره کارت گرافیک ضعیف تر از تایتان بده بیرون که فقط اسم حک شده روی اون بشه 780 ! خب این یعنی چی؟  :wacko:  :blink:

ولی از اون سمت ای ام دی با آرامش و با برنامه ریزی کار خودش رو می کنه تا بتونه انویدیا رو از میدان رقابت به در کنه  :D

انویدیا چون فناوری رو داشت و این تایتان که الان 1000$ فروخت قرار بود 680 باشه ! خوب حالا که محصولاتش و سری جدید آماده هست چرا به سود دهی نرسه؟!

لینک به دیدگاه

در پاسخ به بعضی از دوستان باید بگویم که منبع این مشخصات این سایت guru3d   :huh:

می باشد.  :mellow:

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوستان  سری 8000 amd  قراره کی وارد بازار بشه؟؟؟ تا مرداد میاد؟

اگه الان معرفی میشد شاید تا مرداد میومد

اما هنوز به طور رسمی معرفی نـشده

معلوم نیست کی بیاد ، اگر خبری شد حتما دوستان در همین تاپیک اعلام میکنن

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

دوستان  سری 8000 amd  قراره کی وارد بازار بشه؟؟؟ تا مرداد میاد؟

طبق پيشبينى ها و شايعات و خبرهاى اينور و اونور گفته ميشه ربع چهارم (3 ماهه آخر) 2013 يعنى امسال آروم آروم خودشون رو توى بازار بايد نشون بدن.. (البته نه بازار ايران)

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام خدمت استادان گرامی.دوستان داشتم همینجوری تو نت چرخ می زدم که این خبر جالب رو دیدم!!!!!!

http://www.tomshardware.com/news/Volcanic-Islands-AMD-Battlefield-4,23328.html

طبق این خبری که تو سایت معروف tomshardware اومده که خیلی هم ازش نگذشته  گویا سری جدید amd با نام hd 8000 وارد بازار نخواهند شد!!!!! :huh: زمان ارایه اونا هم زده ابتدای یک چهارم آخر 2013 در ماه اکتبر.

البته تو همین خبر گفته که گویا تایید شده نیست.

منم با دوستمون موافقم amd وقتی زیاد سر و صدا میکنه........راستشو بخواین یاد قضیه 6950 و 6970 افتادم.

البته حرکت nvidia هم تو سری 7 گویا در بعضی موارد خیلی چیز جالبی نبوده(مثلا بازم اومده یه محصول رو رفرش کرده (حالا با کلاک بالاتر)منظورم 680 و 770 هست).یه جور سیاست تجاریه دیگه :D.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

اگه ای ام دی قادر به رقابت نباشه و نتونه خودش رو برسونه، انویدیا به خاطر زیاده خواهی هاش قیمت های فضایی روی محصولات میزاره و در این بین من و شما و مصرف کننده بیشترین ضرر رو می کنیم.

پس باید قدر ای ام دی رو بدونیم.  :D  ;)

شخصا فکر میکنم تحت هر شرایط مصرف کننده ایرانی به دلیل زیاده خواهی وارد کننده ها متضرزر خواهد شد وارد کننده ها قیمت خودشون رو دارن

لینک به دیدگاه

البته دوستان شایعاتی هست که احتمالا سری 8000 برای پی سی تولید نشه.چون سری 8000 رو واسه محصولات موبایل استفاده میکنن(که همون سری 7000 هستش که فقط اسمشو عوض کردن)و مستقیم برن سراغ سری 9000 که اونم قراره اواخر 2013 معرفی بشه.

حالا صبر کنیم معلوم میشه ولی به نظر من چیزه محشری از آب در میاد چونکه سزی 7000 انقلابی بود . :D

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

البته دوستان شایعاتی هست که احتمالا سری 8000 برای پی سی تولید نشه.چون سری 8000 رو واسه محصولات موبایل استفاده میکنن(که همون سری 7000 هستش که فقط اسمشو عوض کردن)و مستقیم برن سراغ سری 9000 که اونم قراره اواخر 2013 معرفی بشه.

حالا صبر کنیم معلوم میشه ولی به نظر من چیزه محشری از آب در میاد چونکه سزی 7000 انقلابی بود . :D

بله گویا سری 8000 قراره طیق این شایعات oem باشند.اما تجربه در گذشته نزدیک نشون داده پیشرفت جهشی سری های کارت گرافیکی یکی درمیون هست :D

مثلاپیشرفتnvidia سری 5 نسبت به 4 درمفابل پیشرفت سری 6 به سری 5 کمتر بوده هم در پرفرمنس هم در کنترل حرارت و مصرف خب البته 4و5 هر دو فرمی هستند و 40mm.و جالبه که سری 7 هم بازم از kepler و تکنولوؤی 28 مثل 6 استفاده کرده البته 780(و تایتان) پیشرفت خوبیه.

واسه amd هم 5و6 نزدکترند تا 6و7 و فکر کنم تفاوت 7و9( احتمالی) هم بیشتر مشابه 6و5 باشه تا 6و7 گویا سری جدیدم قراره بازم 28mm باشه پس فک کنم احتمال رخ دادن دوباره انقلاب سری 7 تو سری جدید کمتر باشه.(البته دلیل نمیشه)

البته انا همش با توجه به سیکلهای تکرار شده در گذشته هست و نمیشه روش حساب کرد.,ولی خدا کنه amd بترکونه که یه تعدیلی صورت بگیره تو بحث قیمت.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

بله گویا سری 8000 قراره طیق این شایعات oem باشند.اما تجربه در گذشته نزدیک نشون داده پیشرفت جهشی سری های کارت گرافیکی یکی درمیون هست :D

مثلاپیشرفتnvidia سری 5 نسبت به 4 درمفابل پیشرفت سری 6 به سری 5 کمتر بوده هم در پرفرمنس هم در کنترل حرارت و مصرف خب البته 4و5 هر دو فرمی هستند و 40mm.و جالبه که سری 7 هم بازم از kepler و تکنولوؤی 28 مثل 6 استفاده کرده البته 780(و تایتان) پیشرفت خوبیه.

واسه amd هم 5و6 نزدکترند تا 6و7 و فکر کنم تفاوت 7و9( احتمالی) هم بیشتر مشابه 6و5 باشه تا 6و7 گویا سری جدیدم قراره بازم 28mm باشه پس فک کنم احتمال رخ دادن دوباره انقلاب سری 7 تو سری جدید کمتر باشه.(البته دلیل نمیشه)

البته انا همش با توجه به سیکلهای تکرار شده در گذشته هست و نمیشه روش حساب کرد.,ولی خدا کنه amd بترکونه که یه تعدیلی صورت بگیره تو بحث قیمت.

شایعاتی وجود نداره. سری 8000 ماه ها پیش عرضه شدند (در بازار OEM و موبایل).

چون سری 8000 هزار یهمدتی از معرفیشون میگذره معقول نیست که اسم این سری 8000 بشه و شایعه که سری 9000 خواهند بود.

البته استراتژی AMD برای ساخت گرافیک ها سیلیکون کوچک هست برای اینکه هرچه اندازه سیلیکون کوچیکتر باشه هزینه تولید هم پایینتره.

لینک به دیدگاه

اتفاقا شایعه که غیر از 9000 قرار شده سری 10000-11000 هم تا چند مدت دیگه بیاد به بازار ....(مزاح بود) :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...