رفتن به مطلب

بهترين پاور براي سيتم من؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

دوستان ميخواستم بدونم ارزونترين پاوري كه بتونه با كارت گرافيكي كه خواهم خريد،سيستم من بكشه چيه و قيمتشم چنده؟

سيستم من:

سي پي يو:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600

4گيگ رم ddr2 كينگستون

مين بورد:BIOSTAR NF560-A2G

كارت گرافيك:حالا كارت گرافيك هايي كه بالاخره يكيشون تو تابستون خواهم خريد(لطفا پاور رو برا هر كدوم از كارت گرافيك هايي كه مينويسم بگيد)

1.Connect3D HD4850 Extreme OC

2.CLUB - ATI RADEON HD 4830 - 512MB

3.CLUB - NVIDIA GeForce 9800GT - 512MB

4.VGA ZOTAC 9800GT

راستي رفته بودم كام فروشي ميگفتش اين كارت گرافيك هاي گه ميگي(بالا نوشتم)خيلي خفنه و تو بايد كل سيسيتم ضعيفت عوض كني(علاو بر پاور)راست ميگفت؟

اگر پاسخ اين دو سوال رو بدهيد واقعا ممنون ميشم

لینک به دیدگاه

با سلام

چند نکته:

1-پیشنهاد میکنم اگه قصد خرید کارت در تایستون رو دارید به فکر HD4770 باشید.(با توجه به قیمت)

2-کم کم به فکر تعویض Mobo و CPU هم باشید.

3-برای کارتهای اشاره شده توسط شما میتونید AcBel 560W PS2 تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

بستگی داره شما چقدر پول داشته باشید.اما اگر زیاد نخواهید خرج کنید خرید4850رو بهتون توصیه میکنم به همراه پاور 535گرین

درود : دوست عزیز برای 4850 پاور 535 گرین کم خواهد بود و باید ایشون 580 بردارند

اما من هم با امید جان ( Maximus ) موافقم

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون دوستان

واسه 4850 رو كه گفتيد،smile.gif^' />حالا ميشه اون سه تاي ديگه رو هم بگيدsmile.gif^' />

حتما فرق داره ديگه نه؟

راستي كدومشون از بقيه پاور ضعيفتري ميخواد؟

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون دوستان

واسه 4850 رو كه گفتيد،smile.gif^' />حالا ميشه اون سه تاي ديگه رو هم بگيدsmile.gif^' />

حتما فرق داره ديگه نه؟

راستي كدومشون از بقيه پاور ضعيفتري ميخواد؟

درود :

کارتهای 9800 پاور 535 گرین لازم دارند

و کارت گرافیک 4830 از بقیه پاور کمتری می خواهد و پاور 485 گرین کافی خواهد بود.

ویرایش شده توسط Alireza_Pc
لینک به دیدگاه

اگه بخوام واسه 4830 كه نوشتم POWER COOLERMASTER 460W Extre بزنم كفايت نميكنه؟

لینک به دیدگاه

اگه بخوام واسه 4830 كه نوشتم power coolermaster 460w extre بزنم كفايت نميكنه؟

درود :

فکر نکنم مشکلی پبش بیاد وکافی باشد.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگر براتون ممکنه حد اقل یه 535 گرین بردارید که با کارت 4850 هم به مشکلی بر نمیخورید و به شما پیشنهاد میکنم حتما همین 4850 رو تهیه کنید چون قیمتش هم خیلی مناسب شده.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اگر براتون ممکنه حد اقل یه 535 گرین بردارید که با کارت 4850 هم به مشکلی بر نمیخورید و به شما پیشنهاد میکنم حتما همین 4850 رو تهیه کنید چون قیمتش هم خیلی مناسب شده.

درود :

رضا جان فکر کنم با گرافیک 4850 پاور 535 گرین کم باشد.

لینک به دیدگاه

درود :

رضا جان فکر کنم با گرافیک 4850 پاور 535 گرین کم باشد.

سلام علی جان 4850 حدود 220 وات مصرف داره .

لینک به دیدگاه

سلام

از تمام عزيزاني كه به سوال من پاسخ دادند شديدا تشكر ميكنم و از همينجا يك بوسه ياهويي براشون ميفرستم(البته بر روي گونه)

جناب اقاي ارمان اگر من رمم به جاي 4گيگ2گيگ كنم اونوقت چي؟

اونوقت شما فكر كنيد بكشه يا نه؟

جناب اقاي dominator وهمچنين ديگر دوستان عزيز كه بنده مخلصتان هم هستم لطفا شما دوستان گرامي نيز اگر باز هم چيزي به ذهن شريفتان مي ايد بگوييد كه بنده بسيار بسيار سپاسگزار ميشوم

smile.gif^' />smile.gif^' />

لینک به دیدگاه

سلام ! دوستان میتونید برای محاسبه توان پاور مورد نیاز سیستم تون ! به این اینجا هم ! مراجعه کنید !

با تشکر / بازنده

لینک به دیدگاه

سلام

از تمام عزيزاني كه به سوال من پاسخ دادند شديدا تشكر ميكنم و از همينجا يك بوسه ياهويي براشون ميفرستم(البته بر روي گونه)

جناب اقاي ارمان اگر من رمم به جاي 4گيگ2گيگ كنم اونوقت چي؟

اونوقت شما فكر كنيد بكشه يا نه؟

جناب اقاي dominator وهمچنين ديگر دوستان عزيز كه بنده مخلصتان هم هستم لطفا شما دوستان گرامي نيز اگر باز هم چيزي به ذهن شريفتان مي ايد بگوييد كه بنده بسيار بسيار سپاسگزار ميشوم

smile.gif^' />smile.gif^' />

سلام

خواهش میکنم .

دوست عزیز در مورد کارت که همان 4850 رو اگر ممکنه و میتونید بردارید چون همون طور که خدمتتون عرض کردم قیمتش خیلی مناسب شده و پاور رو هم همان 535 گرین .

و در مورد رمها اگر از ویندوز xp استفاده میکنید 2 گیگ هم کافیه و اگر ویستا استفاده میکنید سعی کنید همان 4 گیگ رو بردارید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

من تو اون ليستي كه اقاي بازنده گفت رفتم،ولي خبري از مانيتور نبود

مانيتور چقد پاور ميبره؟

لینک به دیدگاه

سلام

من تو اون ليستي كه اقاي بازنده گفت رفتم،ولي خبري از مانيتور نبود

مانيتور چقد پاور ميبره؟

درود

دوست عزیز مانیتور تغذیش جدا از کیس هست و ربطی به توان مصرفی قطعات سیستمتون نداره و هر مانیتوری در حالت های مختلف عادی /ایستا /نیمه ایستا و خاموشی صفحه توان های مصرفی متغیری دارند که در دفتر چه مانیتورتون ذکر شده

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

خواهش میکنم .

دوست عزیز در مورد کارت که همان 4850 رو اگر ممکنه و میتونید بردارید چون همون طور که خدمتتون عرض کردم قیمتش خیلی مناسب شده و پاور رو هم همان 535 گرین .

و در مورد رمها اگر از ویندوز xp استفاده میکنید 2 گیگ هم کافیه و اگر ویستا استفاده میکنید سعی کنید همان 4 گیگ رو بردارید.

موفق باشید.

درود :

دوست عزیز کارت 4850 در حالت load وات 240 مصرف می کنه و اگر 280 وات هم مصرف قطعات کیس باشد میشه

520 وات به غیر از این پاور راندمانش 100 درصد نیست حدود 10 درصدش تلف می شه شاید تا چند مدت مشکلی

پیش نیاد ولی در طول مدت به خاطر کاهش قدرت پاور برای کارتهای 4850 مشکل پیش خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

درود :

دوست عزیز کارت 4850 در حالت load وات 240 مصرف می کنه و اگر 280 وات هم مصرف قطعات کیس باشد میشه

520 وات به غیر از این پاور راندمانش 100 درصد نیست حدود 10 درصدش تلف می شه شاید تا چند مدت مشکلی

پیش نیاد ولی در طول مدت به خاطر کاهش قدرت پاور برای کارتهای 4850 مشکل پیش خواهد آمد.

سلام اقا ارمان عزيز

ميشه بفرماييد در اون صورت كه شما فرموديد چه مشكلاتي براي 4850 پيش مياد؟

لینک به دیدگاه

سلام اقا ارمان عزيز

سلام

دوست عزیز هر پاوری عمر مفیدی داره مثلا 50000 ساعت ودر این مدت مشکلی پیش نمیاد و شما میتونید این کارت رو با خیال راحت استفاده کنید البته باز هم به شرایط محیط بستگی داره که ممکنه حتی بیشتر از این مدت زمان بدون مشکل کار کنه و با پاور 535 گرین حالا حالاها به مشکلی بر نمیخورید و مناسبه البته به شرطی که ارتقائی در کار نباشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام اقا ارمان عزيز

در این صورت پاور نمی تواند به طور کافی برق به قطات کیس برساند و سیستم داغ می شود و ممکن که باعث

سوختن قطعات شود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...