رفتن به مطلب

راهنمایی در موردCompaq Presario 1800fr

Recommended Posts

درود

چندوقت پیش یه لپ تاپ رسید دستم ،همینجوری مفت :D  البته دلیل مفت بودنش اینه که هم مشکل داشت و هم مال 13سال پیش هست 8-X

مدل: Compaq Presario 1800fr

این رو پشت خود لپ تاپ نوشته.نتونستم ویندوز روش بریزم که از طریق cpuz  بفهمم چه مدلی هست.

تو نت یه سری چیزا واسش پیدا کردم ولی مشکلاتش رو همه رو اینجا می نویسم تا دوستان اگه میتونن کمک کنن.

اول از همه یه همچین کانفیگی داره:

Intel pentium 3 800Mhz

128mb ram که احتمال 99% ddr هست. باسش رو نمیدونم چون وین ران نکردم.

20gb hdd که احتمال میدم مرخص شده باشه.

در ضمن باتری هم نداره. ولی شارژرش کار میکنه.

خب بریم سر مشکلات>

اول از همه بگم که در حال حاضر دل و رودشو ریختم بیرون تا هم یه نگایی بندازم و هم یه خاک گیری انجام بدم .

اولین مشکل بر میگرده به اولین باری که روشنش کردم و تا داشت بوت میشد با 2بوق پشت سر هم ارور هایی که پیدا کرد رو تو بایوس بهم نشون داد:

di-T7QF.jpg

این عکس واسه دقیقا قبل از باز کردنش هست که ارورها رو نشون میده.

بجز اولی که مال زمان هست دوتای دیگه دقیقا چی میگن؟ وچجوری میشه حلشون کرد؟ تو نت واسه یکیشون 1نفر گفته بود باتری مینبورد رو یه بار در بیار بعد دوباره بذار سر جاش درست میشه!

مشکل بعدی واسه هاردش هست که متاسفانه یادم رفت عکس بندازم. ولی توضیح میدم:

قبلش اینو بگم که خودش از اول روی هاردش بوت نمیشد یعنی انگار هیچی تو هارد نبود و بعد از زدن گزینه F1 تصویر سیاه میشد و فقط صدای هارد میومد که داره کار میکنه.

دیسک ویندوز رو که بوت کردم بعد از اینکه اومد بالا و به مرحله ی انتخاب درایو برای نصب میرسه ، 1درایو 19 و خورده ای گیگابایتی که مال خودش هست رو میشناسه ولی نه میشه فرمتش کرد و نه میشه روش وین نصب کرد.

موقعی که فرمت رو میزنی میگه ارور به علت نامعلوم. و وقتی ادامه ی نصب رو میری و همین درایو رو به عنوان درایو اصلی انتخاب می کنی ارور صفحه آبی میده که متاسفانه عکس نگرفتم. شرمنده. :(

حالا این هاردهای لپ تاپی قدیمی گیر میاد؟ قیمتاشون چطوریاس؟

مشکل بعدی که بیشتر سوال هستش مربوط به الان میشه که کل سیستم بازه:

این دوتا عکس ، هیت سینک و پردازنده رو نشون میده ، میخواستم بدونم با توجه به اینکه روی پردازنده و هیت سینک اثری از thermal paste ندیدم و فقط اثزاتی ازش بود و منم پاکش کردم، آیا نیاز هست که روش مقداری خمیر سیلیکون بریزم؟

روی اون چیپ گرافیک چطور که فک کنم البته گرافیک باشه؟سمت چپ پردازنده.

di-LB4W.jpg

di-QNNL.jpg

فعلا همینا بود.

پیشاپیش ممنون.

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

درود عزیز

لپ تاپ مفتی مبارکتون باشه :D  ;) 

برای مشکلات اولیه بهتره از توبایوس یه بار clear cmos انجام بدین!احتمالا درست بشه!

البته این error ها بیشتر مربوط به مادربرد هست انگار اتصالات مادربرد مشکل داره!حتی همون هارد رو که detect نمیکنه احتمال داره از محل اتصال باشه یا کلا هارد داغون شده!

ولی احتمال اولی بیشتره!

خمیر سیلیکون هم یکم بزنین روهردو هم سی پی یو  وهم gpu!

این هارد احتمالا گیر بیاد باید برین تعمیرگاه های قدیمی و با سابقه قطعات کامپیوتر شانس بیارین احتمالا پیدا کنین!پورت هارد چی هست؟ (*) 

لینک به دیدگاه

درود

ممنون، پس بعد از بستن 2باره تست میکنم.

راستی اگه باتری مین رو دربیارم و دوباره بذارم چی میشه؟

اگه درست فهمیده باشم پورت هارد IDE هست. حالا 2تا عک هم از پورت هارد و کابلش رو میذارم:

شرمنده بخاطر کیفیت پایین. :)

di-Y3IB.jpg

di-NVIH.jpg

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

درود

ممنون، پس بعد از بستن 2باره تست میکنم.

راستی اگه باتری مین رو دربیارم و دوباره بذارم چی میشه؟

اگه درست فهمیده باشم پورت هارد IDE هست. حالا 2تا عک هم از پورت هارد و کابلش رو میذارم:

شرمنده بخاطر کیفیت پایین. :)

di-Y3IB.jpg

di-NVIH.jpg

اگه باطری رو دربیاری تنطیمات برمیگرده به حالت دیفالت!

آره پورت ide هست!فکرکنم نمونه هاردشو بتونی پیدا کنی!یکی از بچه ها الان  گذاشته برای فروش هارد80g ide فکرکنم به این بخوره!

لینک به دیدگاه

درود

آقا سیستم رو بستم(باطری رو یه بار دراوردم و گذاشتم)

بعد از ارور دوباره و clear cmos دیگه هیچ اروری نیومد و وارد نصب ویندوز xp شدم ولی مشکل هارد ظاهرا هنو هست:

di-Q3FX.jpg

و بعد از این هم هارد رو نسبتا شناخت و اورد واسه فرمت منم ntfs رو انتخاب کردم و حالت معمولی(fast رو انتخاب نکردم)

و از اون موقع تا الان هم مشغول فرمت هست.... :huh:

و چون کلا هاردش صداهای خیلی زیادی میده توجهتون رو به 1نمونش که در حین همین فرمت در جریان بود جلب میکنم:

لینک دانلود

هارد مرخص شده آیا؟؟؟ :unsure:

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

خب تبریک میگم مشکل اون ERROR ها حل  شد!

نباید NTFS انتخاب میکردین

آخه هارد 20G هست فرمت پارتیشن FAT32 هست!

برین بذارین روی FAT 32 معمولی

لینک به دیدگاه

درود

من الان تازه نشستم که 2باره تلاش کنم ولی یه مشکل جدید بوجود اومده و اونم اینه که دیگه اصلا هارد رو نمیشناسه و نصب ویندوز بخاطر همین کنسل میشه :wacko:

di-MFLQ.jpg

لینک به دیدگاه

بعد از کلی تلاش رو حالت FAT32 رفتم ، تا فرمت 100% شد نوشت که ستاپ ویندوز نمیتونه فرمت رو کامل تموم کنه و احتمالا هارد آسیب دیده.

باید برم دنبال هارد، امیدوارم ظرفیت پایین مثل همین 20 یا 40 با قیمت پایین گیر بیارم. 80 رو فک نکنم ساپورت کنه.

ممنون از شما آقا حمید. (*)

لینک به دیدگاه

بعد از کلی تلاش رو حالت FAT32 رفتم ، تا فرمت 100% شد نوشت که ستاپ ویندوز نمیتونه فرمت رو کامل تموم کنه و احتمالا هارد آسیب دیده.

باید برم دنبال هارد، امیدوارم ظرفیت پایین مثل همین 20 یا 40 با قیمت پایین گیر بیارم. 80 رو فک نکنم ساپورت کنه.

ممنون از شما آقا حمید. (*)

خواهش میکنم عزیز

خب  مشخص شد هارد مشکال داره!

ان شاالله  پیدا میکنی عزیز!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...