رفتن به مطلب

کسانی که برنامه نویسند لطفا کمک کنند .....

EVGA_EVGA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من به یک برنامه نیاز دارم که بتونه در یک ساعت خاص یک کانکتشن رو کانکت کنه و تمام .

مثلا ساعت 2 شب کاکنکت کنه کانکتشن رو و من بوسیله برنامه ای که دارم میخوام در اون ساعت دانلود کنم یعنی نیاز نباشه خودم بشینم پای سیستم تا ساعت 2 شب که فقط کانکت کنم و بعدش بخوابم (:D

اگر دوستان لطف کنند و بتونند برنامه ای بنویسند که بشه کانکت کرد یک دنیا ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

سلام

من به یک برنامه نیاز دارم که بتونه در یک ساعت خاص یک کانکتشن رو کانکت کنه و تمام .

مثلا ساعت 2 شب کاکنکت کنه کانکتشن رو و من بوسیله برنامه ای که دارم میخوام در اون ساعت دانلود کنم یعنی نیاز نباشه خودم بشینم پای سیستم تا ساعت 2 شب که فقط کانکت کنم و بعدش بخوابم (:D

اگر دوستان لطف کنند و بتونند برنامه ای بنویسند که بشه کانکت کرد یک دنیا ممنون میشم .

ماشاالله بابا یه idm (اینترنت دانلود منجر) نصب کن حالشو ببر

لینک به دیدگاه

خوب عزیز من شما بگو با این چطوری میتونم این کارو بکنم که خودش هم زحمت کانکت کردن رو بکشه ؟؟ :D

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز با برنامه FlashGet می تونی این کار انجام بدی

tool>>options<< Dail-Up Network بعد گزینه......... hang up تیک بزن و از قسمت connntion یکی از اشتراکی اینترنت تو انتخاب کن

و بعد از اون سربرگ Schede و ساعت شرع به دانلود تو تنظیم کن

البته اگر مادربرد ت هم امکاناتشو داره می تونی سر یاعتی که می خوای دانلود کنه سیستم بزاری روشن شه

که باید تو ستاپ مادربرد بری و تنظیم کنی

و شب بگیری بخوابی و کامپیوتر روشن شه دانلود کنش کنه وبعد خاموش بشه و بعد بلند شی برنامتو و استفده کنی

تازه با کیک و نوشابه !!

راستی اگر بخوای سیستم بعد از دانلود خودش خاموش بشه گزینه shutdown تو منوی بلای برنامه انتخاب کن

البته با این کار بعد از دانلود اولین برنامه ای که در لیست دانلودت هست سیستم اتمات خاموش می شه و دیگه بقیه

لیستو دانلود نمی کنه البته برای خاموش شودن از برنامه های دیگم می تونی استفاده کنی

مثل Auto Power on and Shut down

البته اگر می خوای در مصرف برق هم اسراف نکنی بعد از کارت مانیتورتو خاموش کن که موقع دانلود الکی روشن

نباشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خیلی لطف کردی راهنمایی کردید .

فلش گت همون idm هست یعنی برنامه مدریت دانلود هست ؟

برای خاموش کردن دیگه بیدارم ساعت 6 :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...