رفتن به مطلب

رونمایی کامپیوتر ویژه بازی Poseidon Formula One توسط ایسوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.41-

ایسوس در کامپیوتکس امسال تنها به لپ تاپ ها، تبلت یا مانیتورها بسنده نکرده است. امروز نوبت به رونمایی از یک کامپیوتر ویژه گیم در مراسم پر سر و صدایی رسیده که در حقیقت یک سلاح مخصوص بازی خورها محسوب می شود و از قدرتمندترین قطعات موجود بهره می برد. این کامپیوتر که ایسوس آن را Poseidon Formula 1 نام نهاده در بر گیرنده بالاترین سخت افزار تولید شده تحت برند ROG این شرکت است. 

از قطعات درونی این کامپیوتر زیبا و توانمند می توان به واحد پردازش گرافیک Poseidon GTX 700 اشاره کرد که در حقیقت از دو عدد گرافیک جی فورس GTX 700 و یک سیستم خنک کننده هیبریدی تشکیل شده است. این سیستم خنک کننده با نام CoolTech ترکیبی از فن های دمنده و محوری در طراحی واحدی است که هوا را با فشار در جهات مختلف از روی سینی گرمایی عبور می دهند. 

برای تکمیل این سیستم خنک کننده، ROG از یک خنک کننده مایع هم بهره برده است که گفته می شود دمای سیستم را همیشه پایین تر از ۳۱ درجه سانتی گراد نگه خواهد داشت. چنین دمایی به طور حتم برای طرفداران اورکلاک کردن سیستم واقعا وسوسه برانگیز خواهد بود. 

این سیستم بر روی مادربورد Maximus VI جدید ROG بنا شده است که سیستم خنک کننده بسیار بهتری نسبت به نمونه های قبلی دارد. کارت صدای SupremeFX مورد استفاده در این کامپیوتر برای عاشقان بازی، خروجی صدایی ۱۲۰ دسیبلی فراهم می آورد و البته با آمپلی فایر ۶۰۰ اُهمی خود، بلندی و وضوح صدا را به شکل باور نکردنی بهبود خواهد بخشید. 

اگر به دنبال جزئیات بیشتری درباره این کامپیوتر رویایی می گردید، تصاویر ادامه مطلب را ببینید.

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.20.32-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.20.42-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.20.48-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.20.55-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.01-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.08-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.16-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.24-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.35-

xasusscreen-shot-2013-06-04-at-12.21.41-

منبع:نارنجی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

آقا محمد ؟؟؟؟ این مادر برد کی میاد ؟؟؟ هنوز عرضه جهانی نشده ؟؟؟ :( یعنی چقدر میکشه برسه ایران !؟؟

من منتظر این مادربردم !!! اصلاً ازش خبری نیست که نیست :|

لینک به دیدگاه

معین جان این مدل هنوز نیومده ولی بیاد روی 2میلیون تومن روش  حساب کن!

لینک به دیدگاه

الان VI Extreme رو چند میگن ؟؟؟ شنیدم 2.4

به نظر شما 1 2 ماه دیگه چقدر ارزون میشه !؟؟؟

VI Extreme بدرد من نمیخوره :دی یعنی کار من آورکلاک نیست ! فکر کنم Formula  برای من مناسبتر باشه !!!

قیمتش مهم نیست ! ولی آدم از دلش نمیاد 2 برابر قیمت یه کالایی رو به واردکننده بده !

VI Extreme 400$ هست!  که با این دلار میشه 1400 اینا ...

بعد حالا بگیم 200 300 هم سود ببرن میشه 1600 1700

انصاف نیست 2.4 :دی

به هر حال من منتظرم این Formula بیاد ! ارزش خرید داره...

راستی این واتر کولینگ روی این سیستم که آقا محمد گذاشته چیه ؟؟؟ :دی

لا مصب خیلی دلبره ! اونم مال ایسوسه ؟؟؟

ویرایش شده توسط ic0der
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...