رفتن به مطلب

سرعت پایین SSD

pKasra
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

ADATA SX900 128GB

سرعت SSD من توی بنچمارک ATTO پس از خریداری حدود 560/550 بود. مشابه همون سرعت تبلیغاتیش.

ولی اخیرا یه ماهی میشه خیلی کمتر شده:

77045449941164498796.jpg

اضافه کنم که سرعت از سایز 2048 به بعد تقریبا ثابته برای همین دیگه بار دوم گذاشتم تا همون 2048 بگیره الکی هی رایت نکنه.

امتیاز ویندوز 7 هم از 7.9 به 7.7 رسیده.

سیستم و ویندوز و درایورها همونه، همگی آپدیت، ویندوز هم هفته ای یبار میزارم شبا آپدیت میشه، کلا 2 ماهه خریدم و روش ویندوز نصب کردم و ویندوز مشکلی نداره.

هیچی عوض نشده، اتصال به SATA3 هست با کنترلر AHCI.

آنتی ویروس - اگه تاثیر داره - ندارم، نصب کردم ویرس اسکن کردم مشکلی نداشت پاک کردم.

حدود 30% هم فضای خالی داره.

خیلی کنجکاو شدم، علت چی میتونه باشه؟

-مشخصات سیستم توی امضام هست.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

مدل ssd و سایز رو نگفتین!

framwire ssd رو هم آپدیت کردین؟

لینک به دیدگاه

مدل ssd و سایز رو نگفتین!

framwire ssd رو هم آپدیت کردین؟

عرض کردم توی امضام هست!

اضافه شد به پست 1.

فریمور رو نه

قضیه فریمور اینه که از خود سایت ADATA فریمور مربوطه رو دانلود میکنی، بعد با نرم افزار updater خودش، بسته به شماره signature آپدیت میکنی.

مشکل من اینه که اون فریمور شماره signature دستگاه من رو نداره! منم دیگه بیخیالش شدم...

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

اگه صلاح میدونین تاپیک رو به بهخش ذخیره ساری انتقال بدید.

لینک به دیدگاه

سرعت کپی کردن در ویندوز چنده؟

:|

سرعت کپی در ویندوز معیار دقیقی نیستا....

خیلی متغیره!

لینک به دیدگاه

نميدونم چى بگم آخه من هم بعد از مدتى خواستم اس اس ديم رو بصورت اكسترنال داشته باشم يه كابل ترانسفر اصل سامسونگ براش خريدارى كردم ولى سرعت انتقالش 30 مگ در ثانيه هست با ورودى USB3-2 و سيستمهاى مختلفى تست كردم خيلى فرقى نكرد خوب هارد اكسترنالم هم سرعتش همين بود نميدونم چرا؟!!؟؟!...

لینک به دیدگاه

بچه ها اول مال منو جواب بدین بعد eddy:دی

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

کسری جان، SSD شما مشکلی نداره اگر دوباره ویندوز بریزی احتمال زیاد نمره برگرده مثل سابقش بشه 7.9

لینک به دیدگاه

نميدونم چى بگم آخه من هم بعد از مدتى خواستم اس اس ديم رو بصورت اكسترنال داشته باشم يه كابل ترانسفر اصل سامسونگ براش خريدارى كردم ولى سرعت انتقالش 30 مگ در ثانيه هست با ورودى USB3-2 و سيستمهاى مختلفى تست كردم خيلى فرقى نكرد خوب هارد اكسترنالم هم سرعتش همين بود نميدونم چرا؟!!؟؟!...

باید با USB2 حدود 30 باشه و با USB3 باید حدود +100 بشه.

لینک به دیدگاه

کسری جان، SSD شما مشکلی نداره اگر دوباره ویندوز بریزی احتمال زیاد نمره برگرده مثل سابقش بشه 7.9

پس چرا بنچمارک کم میزنه نسبت به قبل؟

توی تاپیک سرعت ssd هم دیدیم که SP900 که چیپ قدیمیتر داره قشنگ 550 رو هیت کرده

سیستم هم روی high performance هست

لینک به دیدگاه

پس چرا بنچمارک کم میزنه نسبت به قبل؟

توی تاپیک سرعت ssd هم دیدیم که SP900 که چیپ قدیمیتر داره قشنگ 550 رو هیت کرده

سیستم هم روی high performance هست

آخه هیچ 2 تا سیستمی مثل هم بنچ مارکش در نمیاد. مهم اینه امتیازها نزدیک به هم باشه.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

آخه هیچ 2 تا سیستمی مثل هم بنچ مارکش در نمیاد. مهم اینه امتیازها نزدیک به هم باشه.

فرمایش درسته ولی بحث 2-3 مگ نیست که نزدیک باشه!

560-400 = 160!

مردم کلی پول ssd مدل بالاتر میدن بخاطر 10-20 مگ اختلاف

الان این ssd ماکسیمم 400 به من میده

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

فرمایش درسته ولی بحث 2-3 مگ نیست که نزدیک باشه!

560-400 = 160!

مردم کلی پول ssd مدل بالاتر میدن بخاطر 10-20 مگ اختلاف

الان این ssd ماکسیمم 400 به من میده

کسری جان

من فرض میکنم شما تاپیک بهینه سازی SSD در داخل امضای منو مطالعه کردین و TRIM شما فعاله.

SSD ها بسته به کنترلرشون، کم کم قدرتشون رو از دست میدن. بسیاری از SSD ها به خوبی نمیتونن در طی مدت زمان استفاده نسبت به پاک سازی خودشون اقدام کنند. بعد کم کم سرعتشون کم میشه. این SSD ها با فرمت مجدد و پاکسازی خودشون مجددا" سرعتشون برمیگرده.

در ثانی، سرعت 400 خیلی هم خوبه. SSD که مثل CPU نیست که مثلا" 100 مگاهرتز هم مسئله باشه. شما به چشم که نمیتونی اون تفاوت 160 تایی رو ببینی.

SSD من از مال شما خیلی بهتره با این حال در بنچ ATTO امتیازات افتضاحی گرفت. این نباید باعث نگرانی من یا شما بشه.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

کسری جان

من فرض میکنم شما تاپیک بهینه سازی SSD در داخل امضای منو مطالعه کردین و TRIM شما فعاله.

SSD ها بسته به کنترلرشون، کم کم قدرتشون رو از دست میدن. بسیاری از SSD ها به خوبی نمیتونن در طی مدت زمان استفاده نسبت به پاک سازی خودشون اقدام کنند. بعد کم کم سرعتشون کم میشه. این SSD ها با فرمت مجدد و پاکسازی خودشون مجددا" سرعتشون برمیگرده.

در ثانی، سرعت 400 خیلی هم خوبه. SSD که مثل CPU نیست که مثلا" 100 مگاهرتز هم مسئله باشه. شما به چشم که نمیتونی اون تفاوت 160 تایی رو ببینی.

SSD من از مال شما خیلی بهتره با این حال در بنچ ATTO امتیازات افتضاحی گرفت. این نباید باعث نگرانی من یا شما بشه.

مرسی از پاسخت آرمین جان

این روکمتر سه ماه که خریدم! بعید میدونم از مدت زمان استفاده باشه:

http://upcity.ir/images2/89838509681087725678.jpg

نه نگرانی من 400 یا 500 بودنش نیست، مشکل اینجاست که قبلا نتایج خیلی بتر بود، قبلا منظورم 1 ماه پیش هست!

بله اتفاقا A-DATA گفته بود توی آپدیت جدیدش مشکل TRIM رو حل کرده، ولی موفق به آپدیت نمیشم:

قضیه فریمور اینه که از خود سایت ADATA فریمور مربوطه رو دانلود میکنی، بعد با نرم افزار updater خودش، بسته به شماره signature آپدیت میکنی.

مشکل من اینه که اون فریمور شماره signature دستگاه من رو نداره! منم دیگه بیخیالش شدم...

حالا با ساپورتشم در تماس هستم، هنوز بجواب نرسیدیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...