رفتن به مطلب

مطالب تکمیلی در مورد پردازنده جدید اینتل " HASWELL "


Recommended Posts

  • کاربر ویژه


324110-intel-core-i7-4770k-packaging.jpg

 

 

tick-tock.png

چیپ ست های اینتل با چرخه تناوبی «تیک تاک» مانندی به بازار عرضه می شود. بخش «تیک» این حرکت معرف آب رفتن فرآیندی است که در ساخت این تراشه ها به کار برده می شود، در حالی که بخش «تاک» معرف ساخت یک ریزمعماری (micro-architecture) جدید است. چیپ ست های (chipset) وعده توسعه در نقاط کلیدی را می دهند.

 

big_haswell-chips.jpg

 

HASWELL

 

HASWELL اسم رمز چیپ ست هایی است که شرکت intel قصد دارد آنها را در آینده نزدیک به بازار عرضه کند. این چیپ ست ها حاصل موفقیت معماری پردازنده های آیوی بریج (Ivy Bridge) اینتل است. این روزها ترکیب و تعبیه کردن قطعاتی با عملکردهای مختلف در قالب یک قطعه واحد سخت افزاری به صورت یک رکن از صنعت تولید نیمه هادی ها درآمده است. اصولا تعبیه قطعات سخت افزاری در درون یکدیگر، ضمن کاستن مصرف برق و قیمت، موجب افزایش کارایی می شود. این گرایش در صنعت تولید قطعات سخت افزاری رایانه های PC، لوحه ای و تلفن های همراه هوشمند (smartphone) در تولید پردازنده های سیستم روی تراشه (System-on-a-Chip) یا SoC به صورت مفهومی کامل به خود گرفته است. جدیدترین نوع این پردازنده های سیستم روی تراشه، HASWELL اینتل است. این SoC اولین عضو خانواده سیستم روی تراشه های اینتل است که ریزمعماری آن با فرآیند تولید 22 نانومتری FinFET ساخته شده است. در ساختار آن از یک ترانزیستور چند وجهی (non-planar) استفاده شده که از سه جهت به دور دروازه (gate) پیچیده شده است. با این که ابتدا پردازنده (CPU) آیوی بریج به عنوان اولین عضو خانواده اینتل با معماری 22 نانومتری معرفی شد، با این حال به طور کامل برای فرآیند 22 نانومتری بهینه سازی نشده بود. معماری این CPU به جای طراحی جدید، معماری آب رفته 32 نانومتری پردازنده های سندی بریج (Sandy Bridge) را داشت. خانواده HASWELL در بردارنده یک هسته پردازشی (CPU core) جدید، یک واحد پردازشگر گرافیکی (GPU) تازه و تغییرات زیادی در سطح سیستم است. از همه آنها مهم تر، نشان دهنده آغازی از گرایش همگون تر اینتل به سوی سیستم روی تراشه است. خانواده HASWELL مجموعه ای واقعی از قطعات پازلی است که برای تحت سلطه درآوردن بخش های مشخصی از بازارهای مصرف، تدارک دیده شده است. هسته پردازشی HASWELL اینتل نه تنها گامی روبه جلو در کارایی است، بلکه مهم تر از آن، پیشرفت عظیمی در زمینه کاهش مصرف انرژی به حساب می آید. این SoC گزینه ای ماندگار برای رایانه های لوحه ای فوق پیشرفته بوده و در هماهنگی کامل با پیشروی و توسعه آنهاست. هدف انواع مختلف پردازنده های HASWELL پایین آوردن مصرف برق تا سطح کمتر از ده وات است. حتی ممکن است پیشرفت های بعدی این پردازنده ها باعث شود این پردازنده ها در صرفه جویی از این هم فراتر بروند. فرآیند تولید 22 نانومتری شرط لازم دستیابی به این مهم بوده، اما به تنهایی برای آن کافی نیست. معماری HASWELL چنان کامل از این فناوری پردازش جدید بهره برداری می کند که آیوی بریج هرگز موفق به انجام آن نشده است. کارایی بالا و مصرف پایین از مزایای عالی این SoC است که در رایانه های PC و تبلت ها به صورت کار سریع تر و زمان دوام شارژ دهی بیشتر باتری معنی می شود.

 

big_intel-haswell-2.jpg

 

PERFORMANCE

 

کارایی گرافیکی که از HASWELL انتظار می رود باید دو برابر تراشه های آیوی بریج باشد و کارایی دائم CPU نیز باید 10درصد بیشتر باشد. نتایج آزمایش های بنچ مارکی که از مقایسه پردازنده فوق پیشرفته Core i7-4770K با نسل قبلی آیوی بریج آن به دست آمده، نشان می دهد هنگامی که پای اجرای بازی های رایانه ای (gaming) به میان می آید، HASWELL پیشرفت قابل ملاحظه ای را نشان می دهد؛ اما در زمینه تبدیل (convert) فایل های ویدئویی، موزیک و مدارک افزایش چشمگیری از آن مشاهده نمی شود. اینتل می گوید کارایی گرافیک تعبیه شده HASWELL سه برابر آیوی بریج است. البته این کارایی گرافیکی تناسب مستقیم با کشش جریان برق CPU هزول دارد. قرار است گرافیک استاندارد HD 5000 اینتل در پردازنده های 15 واتی هزول گنجانده شود. گرافیک های سری آیریس شامل Iris Graphics 5100 و Iris Pro graphics 5200 کارایی گرافیکی بهتری را ارائه می کنند که درباره مدل 5200 کارایی تا سه برابر بالاتر و البته به همان نسبت کشش جریان برق نیز بیشتر است. این گفته ها به این معنی است که لپ تاپ هایی که HASWELL را به عنوان قلب تپنده در سینه دارند، می توانند تا چهار برابر تفکیک پذیری ویدئوی فول HD یعنی 4K (رزولوشن 3840 در 2160 پیکسل) را پشتیبانی کنند.

 

big_z87.jpg

 

SYSTEMS

 

پردازنده های HASWELL نیرودهنده سرورها، دسکتاپ ها و نسل بعدی اولترابوک ها هستند. همچنین انتظار می رود که در ساختار رایانه های ترکیبی (hybrid) استفاده شوند؛ اما هنوز مشخص نیست خود اینتل یا شرکت تولید کننده دیگری قصد به کارگیری آن در تولید رایانه های لوحه ای را داشته باشد.

 

Pricing and release date

 

قیمت انواع پردازنده های HASWELL برحسب دلار
به شرح زیر است:

Intel Core i5 4430 197$

   Intel Core i5 4570 213$

   Intel core i5 4570S 205$

   Intel Core i5 4670 236$

   Intel Core i5 4670K 256$

   Intel Core I7 4770 328$

   Intel Core i7 4770K 368$

   Intel Core i7 4770S 320$

 

The power consumption

 

    3.50GHz Core i7-4770K: 4 cores/8 threads, 8MB cache, HD 4600 graphics, 84 watts
    3.40 GHz Core i7-4770: 4 cores/8 threads, 8MB cache, HD 4600 graphics, 84 watts
    3.10GHz Core i7-4770S: 4 cores/8 threads, 8MB cache, HD 4600 graphics, 65 watts
    2.00 GHz Core i7-4765T: 4 cores/8 threads, 8MB cache, HD 4600, 35 watts
    3.0GHz Core i5-4670R: 4 cores/4 threads, 4MB cache, Iris Pro 5200 graphics, 65 watts
    2.70GHz Core i5-4570R: 4 cores/4 threads, 4MB cache, Iris Pro 5200 graphics, 65 watts
    1.40GHz Core i5-4350U: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 5000 graphics, 15 watts
    1.30GHz Core i5-4250U: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 5000 graphics, 15 watts
    3.20GHz Core i3-3210: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 2500 graphics, 55 watts
    2.60GHz Core i3-3130M: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 2500 graphics, 35 watts
    1.90GHz Core i3-3227U: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 2500 graphics, 17 watts
    1.40GHz Core i3-3229Y: 2 cores/4 threads, 3MB cache, HD 2500 graphics, 13 watts

 

CPU-Z

 

big_cpu-z-1.jpg

big_cpu-z-2.jpg

 

Additional information

 

big_skus-1.jpg

big_skus-2.jpg

big_skus-3.jpg

 

( و چند نکته مهم کلی در مورد حروفی که بعداز ارقام پردازنده ها گذاشته میشه )

 

 

در پردازنده های کامپیوتر رومیزی حرف k نشان دهنده اینه که CPU به اصطلاح Unlocked است یعنی قفل نشده و کاربر میتونه عمل اورکلاک رو انجام بده . ولی در پردازنده هایی که حرف K ندارند این امکان وجود نداره .

حرف S در پردازنده های PC به معنی پردازنده کم مصرف است .

حرف T در پردازنده های PC به معنی پردازنده خیلی کم مصرف است .

حرف X نشان دهنده نسخه Extreme است که در یک خانواده از پردازنده ها ، پردازنده ای که با پسوند x مشخص شده دارای سرعت کلاک بیشتری است . ضمن اینکه این پردازنده ها قابلیت اورکلاک رو هم مثل پردازنده های با پسوند k دارن . پردازنده های core i7 که پسوند X دارند قطعا ۴ هسته ای به بالا هستند .

حرف M در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه و ابتدای کلمه Mobile به معنی سیار یا همراه است .

حرف Q که در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه ابتدای کلمه Quad به معنی ۴ هسته ای است .

حرف L در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Low Power به معنی کم مصرف است .

حرف E در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Embedded به معنی جاساز شده است . در واقع این پردازنده ها در سیستم های Embedded قرار میگیرن . سیستم های Embedded به سیستم هایی گفته میشه که همه چیز آن از قبل باهم تنظیم شده و برای تعویض قطعه ای از روی بورد باید لحیم قطعه را جدا کنید . پردازنده های Embedded معمولا کم مصرف تر از دیگر پردازنده ها هستند ، حجم کمتری دارند و روی بورد لحیم میشن ( SMD ) . از سیستم های embedded میشه به مودم هایی که همین الان باهاش به اینترنت وصل شدین اشاره کرد .

 

حرف U در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Ultra Low Power به معنی خیلی خیلی کم مصرف است . این پردازنده ها در یک خانواده جزء پردازنده هایی با کمترین سرعت کلاک پالس هستند .

پردازنده های ۳ رقمی core i7 به غیر از سری که با رقم ۶ شروع میشه مثل core i7 620M ، بقیه همه ۴ هسته ای هستند .

پردازنده هایی که دارای دو حرف مشخصه هستند نیز مثل حروفی که در بالا گفتم تعریف میشن مثلا پردازنده core i7 620UE یعنی پردازنده خیلی خیلی کم مصرف ( Ultra Low Power ) و به صورت Embedded .

در یک خانواده مثل bloomfield ، پردازنده ها با رقم ۹ شروع میشن مثل core i7 920 .  در این خانواده هر چی عدد بعد از رقم ۹ بیشتر باشه ، سرعت پردازنده یا ویژگی های اون پردازنده بهتره . مثال می زنم که جا بیفته . سرعت کلاک  core i7 920 حدود ۲٫۶۷ گیگا هرتزه ، کلاک core i7 930 حدود ۲٫۸ گیگه و کلاک core i7 940 حدود ۲٫۹۳ گیگه . حالا این مسئله برای تمام خانواده ها مثل سندی بریج و آی وی بریج صدق میکنه . البته همیشه اینطور نیست اما ۹۸ درصد مواقع درسته .

 

 

 

 

ZEDNET / WIKID / TOMS / HOTHARDWARE / و نشریات چاپ شده مربوط به IT و سخت افزار

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه
Share on other sites

مرسی عطا جان خیلی کامل و جامع هست

انگار دفترچه پردازنده های هاسول شده عالی! (*) 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
مرسی عطا جان خیلی کامل و جامع هست

انگار دفترچه پردازنده های هاسول شده عالی! (*) 

سلام

مخلصم حمید جان این چه حرفیه جنابعالی استادین در این مورد فقط نکات تکمیلی بودن

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اختیار دارین عطا جان استادی از خودتونه (*)  ;) 

دقیقا هرکس بخواد بدونه این سری هاسول چی داره و قیمت و کلا چیکاره هست میتونه از این مطلب استفاده کنه!مرسی موفق باشی!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

ممنون از مقاله ی مفیدتون عطا جان

تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد این Intel Core i7 4770S هست!!!

یه توضیحی در بارش میدی؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
ممنون از مقاله ی مفیدتون عطا جان

تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد این Intel Core i7 4770S هست!!!

یه توضیحی در بارش میدی؟؟

سلام محمد جان عزیز ارادت داریم خدمتتون ...

دقیقا نمیدونم چه چیزی رو میخواین بدونین ولی :

پردازنده  I7 4770S در حالت Relative performance فقط حدود 4 درصد از 4770 ضعیفتره و مصرف کمتری هم داره / پردازنده  4770S  حدود 3 درصد در حالت multi-threaded performance از پردازنده  3770  قویتره / خنک بودن این مدل هم نسبت به مدلهای همرده / قیمت مناسب نسیت به قدرت و کارایی میون دو مدل بعدی /  پردازنده فوق از پردازنده  AMD FX 8350  که فرنکانس 4 گیگاهرتز هست و مصرف 125 واتی هم داره در حالت multi-threaded performance حدود 11 درصد قویتره / در کل میشه گفت میتونه بهترین انتخاب موقع خرید باشه البته اگر عاشق اورکلاک نباشید 

اینم چند مقایسه تو حالتهای مختلف به غیر از اونی که نوشتم البته مقایسه ها زیاده و نتیجه ها مخلتف تو حالتهای مختلف

یک نمونه :

fdyir8c0jxsjnjlbcpm.png

 

تو لینک زیر کلیک کن بهتر اشنا میشی با قدرت دوپردازنده قدرتمند سری قبل و سری جدید :

کلیک کن لطفا ......

 

 

اگر چیز خاصی دیگری رو میخواستی بگو تا برات اپ کنم اگر هم نتونستم دوستان کمک میکنن

ویرایش شده توسط ATA_SE7EN
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به نظرم دوستانی که آیوی بریج دارند بهتره تا اومدن برادول صبر کنند، چند درصد واقعا" ارزش آپگرید نداره.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
به نظرم دوستانی که آیوی بریج دارند بهتره تا اومدن برادول صبر کنند، چند درصد واقعا" ارزش آپگرید نداره.

سلام

ارمین جان بنده هم با نظر جنابعالی موافقم 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام محمد جان عزیز ارادت داریم خدمتتون ...

دقیقا نمیدونم چه چیزی رو میخواین بدونین ولی :

پردازنده  I7 4770S در حالت Relative performance فقط حدود 4 درصد از 4770 ضعیفتره و مصرف کمتری هم داره / پردازنده  4770S  حدود 3 درصد در حالت multi-threaded performance از پردازنده  3770  قویتره / خنک بودن این مدل هم نسبت به مدلهای همرده / قیمت مناسب نسیت به قدرت و کارایی میون دو مدل بعدی /  پردازنده فوق از پردازنده  AMD FX 8350  که فرنکانس 4 گیگاهرتز هست و مصرف 125 واتی هم داره در حالت multi-threaded performance حدود 11 درصد قویتره / در کل میشه گفت میتونه بهترین انتخاب موقع خرید باشه البته اگر عاشق اورکلاک نباشید 

اینم چند مقایسه تو حالتهای مختلف به غیر از اونی که نوشتم البته مقایسه ها زیاده و نتیجه ها مخلتف تو حالتهای مختلف

یک نمونه :

fdyir8c0jxsjnjlbcpm.png

 

تو لینک زیر کلیک کن بهتر اشنا میشی با قدرت دوپردازنده قدرتمند سری قبل و سری جدید :

کلیک کن لطفا ......

 

 

اگر چیز خاصی دیگری رو میخواستی بگو تا برات اپ کنم اگر هم نتونستم دوستان کمک میکنن

ممنون عطا جان بابت توضیحت ولی میخواستم بدونم اون s  آخر 4770 مال چیه

فرقش با k چیه؟؟احتمالا تو اور تغییراتی ایجاد شده تو پردازنده؟؟

 ببیخشید اینقدر سوال میپرسم @};- @};-

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

با اجازه صاحب تاپیک عطای عزیز


 


 


مقایسه امکانات پردازنده های     4770 - 4770K - 4770S  - 4770R  - 4770T  - 4770TE


 


 





 


 


اینم لینک


ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه
Share on other sites

اگر سوکت عوض نمی شد شاید ولی ارزش تعویض مادربرد ندارد

 

اینتل یک مرحله از لحاظ ساخت فناوری را بالا میبرد  که فعلا هنوز 22 نانو متر است

 

و در مرحله ای به قول معروف تاک  امکانات به سی پی یو اضافه می کند

 

ویژگی بارز این سری هم مصرف پایین و گرافیک آن هست

 

برای لپ تاپ ها خوب است 

 

ولی برای دسکتاپ ها  فکر نمی کنم یک گرافیک باز هم نه چندان عالی و چند وات مصرف پایین تر ارزش داشته باشد

 

ولی برای لپ تاپ خوب است

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
دستت درد نکنه عطا

 

سلام

قربونت برم عطا جان

 

با اجازه صاحب تاپیک عطای عزیز

 

 

مقایسه امکانات پردازنده های     4770 - 4770K - 4770S  - 4770R  - 4770T  - 4770TE

 

 

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

attachicon.gif3.jpg

 

 

اینم لینک

 

ممنون بابت توجهت

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
ممنون عطا جان بابت توضیحت ولی میخواستم بدونم اون s  آخر 4770 مال چیه

فرقش با k چیه؟؟احتمالا تو اور تغییراتی ایجاد شده تو پردازنده؟؟

 ببیخشید اینقدر سوال میپرسم @};- @};-

اهان الان فهمیدم چی میخوای محمد جان .....

 

دوستان توجه کنن به نکات خوبی اشاره کره کردند محمد جان که بد نیست به طور کامل شرح داده بشه

 

در پردازنده های کامپیوتر رومیزی حرف k نشان دهنده اینه که CPU به اصطلاح Unlocked است یعنی قفل نشده و کاربر میتونه عمل اورکلاک رو انجام بده . ولی در پردازنده هایی که حرف K ندارند این امکان وجود نداره .

حرف S در پردازنده های PC به معنی پردازنده کم مصرف است .

حرف T در پردازنده های PC به معنی پردازنده خیلی کم مصرف است .

حرف X نشان دهنده نسخه Extreme است که در یک خانواده از پردازنده ها ، پردازنده ای که با پسوند x مشخص شده دارای سرعت کلاک بیشتری است . ضمن اینکه این پردازنده ها قابلیت اورکلاک رو هم مثل پردازنده های با پسوند k دارن . پردازنده های core i7 که پسوند X دارند قطعا ۴ هسته ای به بالا هستند .

حرف M در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه و ابتدای کلمه Mobile به معنی سیار یا همراه است .

حرف Q که در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه ابتدای کلمه Quad به معنی ۴ هسته ای است .

حرف L در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Low Power به معنی کم مصرف است .

حرف E در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Embedded به معنی جاساز شده است . در واقع این پردازنده ها در سیستم های Embedded قرار میگیرن . سیستم های Embedded به سیستم هایی گفته میشه که همه چیز آن از قبل باهم تنظیم شده و برای تعویض قطعه ای از روی بورد باید لحیم قطعه را جدا کنید . پردازنده های Embedded معمولا کم مصرف تر از دیگر پردازنده ها هستند ، حجم کمتری دارند و روی بورد لحیم میشن ( SMD ) . از سیستم های embedded میشه به مودم هایی که همین الان باهاش به اینترنت وصل شدین اشاره کرد .

 

حرف U در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Ultra Low Power به معنی خیلی خیلی کم مصرف است . این پردازنده ها در یک خانواده جزء پردازنده هایی با کمترین سرعت کلاک پالس هستند .

پردازنده های ۳ رقمی core i7 به غیر از سری که با رقم ۶ شروع میشه مثل core i7 620M ، بقیه همه ۴ هسته ای هستند .

پردازنده هایی که دارای دو حرف مشخصه هستند نیز مثل حروفی که در بالا گفتم تعریف میشن مثلا پردازنده core i7 620UE یعنی پردازنده خیلی خیلی کم مصرف ( Ultra Low Power ) و به صورت Embedded .

در یک خانواده مثل bloomfield ، پردازنده ها با رقم ۹ شروع میشن مثل core i7 920 .  در این خانواده هر چی عدد بعد از رقم ۹ بیشتر باشه ، سرعت پردازنده یا ویژگی های اون پردازنده بهتره . مثال می زنم که جا بیفته . سرعت کلاک  core i7 920 حدود ۲٫۶۷ گیگا هرتزه ، کلاک core i7 930 حدود ۲٫۸ گیگه و کلاک core i7 940 حدود ۲٫۹۳ گیگه . حالا این مسئله برای تمام خانواده ها مثل سندی بریج و آی وی بریج صدق میکنه . البته همیشه اینطور نیست اما ۹۸ درصد مواقع درسته .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

اهان الان فهمیدم چی میخوای محمد جان .....

 

دوستان توجه کنن به نکات خوبی اشاره کره کردند محمد جان که بد نیست به طور کامل شرح داده بشه

 

در پردازنده های کامپیوتر رومیزی حرف k نشان دهنده اینه که CPU به اصطلاح Unlocked است یعنی قفل نشده و کاربر میتونه عمل اورکلاک رو انجام بده . ولی در پردازنده هایی که حرف K ندارند این امکان وجود نداره .

حرف S در پردازنده های PC به معنی پردازنده کم مصرف است .

حرف T در پردازنده های PC به معنی پردازنده خیلی کم مصرف است .

حرف X نشان دهنده نسخه Extreme است که در یک خانواده از پردازنده ها ، پردازنده ای که با پسوند x مشخص شده دارای سرعت کلاک بیشتری است . ضمن اینکه این پردازنده ها قابلیت اورکلاک رو هم مثل پردازنده های با پسوند k دارن . پردازنده های core i7 که پسوند X دارند قطعا ۴ هسته ای به بالا هستند .

حرف M در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه و ابتدای کلمه Mobile به معنی سیار یا همراه است .

حرف Q که در پردازنده های لپ تاپ استفاده میشه ابتدای کلمه Quad به معنی ۴ هسته ای است .

حرف L در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Low Power به معنی کم مصرف است .

حرف E در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Embedded به معنی جاساز شده است . در واقع این پردازنده ها در سیستم های Embedded قرار میگیرن . سیستم های Embedded به سیستم هایی گفته میشه که همه چیز آن از قبل باهم تنظیم شده و برای تعویض قطعه ای از روی بورد باید لحیم قطعه را جدا کنید . پردازنده های Embedded معمولا کم مصرف تر از دیگر پردازنده ها هستند ، حجم کمتری دارند و روی بورد لحیم میشن ( SMD ) . از سیستم های embedded میشه به مودم هایی که همین الان باهاش به اینترنت وصل شدین اشاره کرد .

 

حرف U در پردازنده های لپ تاپ ابتدای کلمه Ultra Low Power به معنی خیلی خیلی کم مصرف است . این پردازنده ها در یک خانواده جزء پردازنده هایی با کمترین سرعت کلاک پالس هستند .

پردازنده های ۳ رقمی core i7 به غیر از سری که با رقم ۶ شروع میشه مثل core i7 620M ، بقیه همه ۴ هسته ای هستند .

پردازنده هایی که دارای دو حرف مشخصه هستند نیز مثل حروفی که در بالا گفتم تعریف میشن مثلا پردازنده core i7 620UE یعنی پردازنده خیلی خیلی کم مصرف ( Ultra Low Power ) و به صورت Embedded .

در یک خانواده مثل bloomfield ، پردازنده ها با رقم ۹ شروع میشن مثل core i7 920 .  در این خانواده هر چی عدد بعد از رقم ۹ بیشتر باشه ، سرعت پردازنده یا ویژگی های اون پردازنده بهتره . مثال می زنم که جا بیفته . سرعت کلاک  core i7 920 حدود ۲٫۶۷ گیگا هرتزه ، کلاک core i7 930 حدود ۲٫۸ گیگه و کلاک core i7 940 حدود ۲٫۹۳ گیگه . حالا این مسئله برای تمام خانواده ها مثل سندی بریج و آی وی بریج صدق میکنه . البته همیشه اینطور نیست اما ۹۸ درصد مواقع درسته .

دمت گرم عطا جان

مرسی عالی بود

@};-  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه
Share on other sites

درود . ممنون بابت زحماتتون . فقط من توی نسل 4  پسوند های جدید R و Y  رو هم مشاهده کردم . راجع به اون ها هم یه توضیحی بفرمایید...ممنون

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
درود . ممنون بابت زحماتتون . فقط من توی نسل 4  پسوند های جدید R و Y  رو هم مشاهده کردم . راجع به اون ها هم یه توضیحی بفرمایید...ممنون

سلام اشکان جان

 

مشخصه حرف R  که فرمودین مشخصش اینه که اولا از کلاک بالا / مصرف پایین و از مهمتر که این مدل رو متمایز میکنه وجود گرافیک مجتمع قدرتمند نسبت به 6 مدل معرفی شده دیگر هست ( Intel® Iris™ Pro graphics 5200 )

مشخصه حرف Y که فرمودین که مختص پردازنده های ( I3 / I5  ) هست نشان دهنده کلاک پایین به تبع اون مصرف پایین و بدین صورت گرافیک پایین با مکس فرکانس پایین ( در I5 به غیر موارد کسر شده پردازنده 2 هسته ای میباشد و 4 مجازی )

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

البته دوستان در مقایسه 4770 و 3770 خیلی هم عجله نکنید!

بله در حالت استوک خیلی تفاوتشون کمه

اما هسول یک آیتم جدید داره نسبت به آییوی بریج ! اون هم فرکانس NB هستش! که با بالا رفتنش کارایی به شدت زیاد میشه!

 

میتونید این 2 تا نتیجه رو آنالیز کنید؟

 

http://hwbot.org/submission/2276478

 

رکورد از آندره یانگ!  پردازنده 3770K در فرکانس 6940 در حالت 4 هسته ای! و نتیجه 164000 که هیچ کسی با پردازنده 4770 نتونسته بود به این امتیاز برسه و به فاصله 1000 تایی پشت سرش بودن!

 

http://hwbot.org/submission/2385573_

 

رکورد از اسموک! پردازنده 4770K در فرکانس 6450 و نتیجه 175000 یعنی فرکانس 4770 در حدود 500 مگاهرتز کمتر بوده از 3770 اما نتیجه این کجا و آن کجا!

 

در صورتی که فرکانس پردازنده به شدت تعیین کنندست در این تست!

 

نکته: البته حق دارید اگه روی روی Review ها بگید که زیاد افزایش کارایی نبوده یا اصلا نبوده!

اما اگه همین 4770 رو فرکانس نورتبریجش رو هم در حد روی ایر اورکلاک کنند و اون موقع تست بگیرن مشخص میشه.... 

چون در بررسی های حال حاضر همه چیز بینشون دیفالت بوده و در تستهای اورکلاکشون و مقایسشون هم نورتبریج 4770 اورکلاک نشده بوده!

اگه قصد دارید 2 تا ماشین رو هم مقایسه کنید باید از همه مزیت ها و امکاناتش استفاده کنید برای تست!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به نظر من برای کسی که یه سیستم آیوی بریدج خوب داره معقولانه نیست کوچ کنه به هاسول اما واسه کسایی مثل من که از سری کواید کور استفاده می کردن قضیه فرق میکنه...

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
البته دوستان در مقایسه 4770 و 3770 خیلی هم عجله نکنید!

بله در حالت استوک خیلی تفاوتشون کمه

اما هسول یک آیتم جدید داره نسبت به آییوی بریج ! اون هم فرکانس NB هستش! که با بالا رفتنش کارایی به شدت زیاد میشه!

 

میتونید این 2 تا نتیجه رو آنالیز کنید؟

 

http://hwbot.org/submission/2276478

 

رکورد از آندره یانگ!  پردازنده 3770K در فرکانس 6940 در حالت 4 هسته ای! و نتیجه 164000 که هیچ کسی با پردازنده 4770 نتونسته بود به این امتیاز برسه و به فاصله 1000 تایی پشت سرش بودن!

 

http://hwbot.org/submission/2385573_

 

رکورد از اسموک! پردازنده 4770K در فرکانس 6450 و نتیجه 175000 یعنی فرکانس 4770 در حدود 500 مگاهرتز کمتر بوده از 3770 اما نتیجه این کجا و آن کجا!

 

در صورتی که فرکانس پردازنده به شدت تعیین کنندست در این تست!

 

نکته: البته حق دارید اگه روی روی Review ها بگید که زیاد افزایش کارایی نبوده یا اصلا نبوده!

اما اگه همین 4770 رو فرکانس نورتبریجش رو هم در حد روی ایر اورکلاک کنند و اون موقع تست بگیرن مشخص میشه.... 

چون در بررسی های حال حاضر همه چیز بینشون دیفالت بوده و در تستهای اورکلاکشون و مقایسشون هم نورتبریج 4770 اورکلاک نشده بوده!

اگه قصد دارید 2 تا ماشین رو هم مقایسه کنید باید از همه مزیت ها و امکاناتش استفاده کنید برای تست!

سلام و با تشکر مخصوص از جناب فرجام عزیز بابت اطلاعات مفید و مهمشون در مورد پردازنده ها

لینک به دیدگاه
Share on other sites

سلام

میخواستم طی ماه دیگه یه سیستم بخرم

میارزه صبر کنم که به جای 3770kیه مدل از هاسول بگیرم؟

قیمتش مثل سری قبله ؟

ممنون

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...