رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید 2x 4850 crossfire

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

والا سینا جان آقای حسینی پیشنهاد خیلی خوبی دادند حتی بهتر از gtx285 خوب شما جای من باشی چی کار میکنی و به نظر من ati برای اجرای گیم هیچ چیز از انویدیا کم نداره .

رضا جان در این سطح اصلا ati هیچ کمبودی نداره نسبت به انویدیا اما سینا جان داره یکطرفه قضاوت میکنه من یک انویدیا باز هستم اما خوب نمیتونم بگم مثلا 4890 ضعیفه.اما رضا جان اخرش نگفتی اقا حسینی چی گفته اگه خصوصی هست بگو تا کنجکاویمو پایان بدم

لینک به دیدگاه

اگه هم خیلی وسواس داری هیولای گرافیکی دنیا میتونه کارتو راه بندازه evga295gtx

من فکر کنم اقا حسینی گفتند 3تا کارت295GTX بخرن بعد 3Way SLI که اینقدر رضا جان هنگ کرده چون رضا جان انگار با 4890 سیر نشد چون کارت فوق العاده ای هست

ولی رضا جان پیشنهاد اقا حسینی رو بگو برام جالب شده

خوب سهیل جان حقیقتش رو بخواهید بیشتر عشق به سخت افزاره و بعد از اون کاراییش ولی خوب پیشنهاد آقای حسینی جالب بود.

بعد یه چیز دیگه مگه 4890 خوردنیه :):)؟؟

لینک به دیدگاه

خوب سهیل جان حقیقتش رو بخواهید بیشتر عشق به سخت افزاره و بعد از اون کاراییش ولی خوب پیشنهاد آقای حسینی جالب بود.

بعد یه چیز دیگه مگه 4890 خوردنیه :):confused:؟؟

هاهاها.شوخی کردم عزیزم.من از این اصطلاحات عجیب غریب زیاد استفاده میکنم.

ولی یه فکر دیگه به ذهنم رسید اقا حسینی بهت گفته رضا جان بیا من 100هزار تومن بهت میدم دست از تعویض کارت بردار جون من راستشو بگو این نبود:eek::confused::)

شوخی کردم عزیزم.ولی اگر برند یا قطعه خاصی پیشنهاد کردم دوست دارم بدونم چی بوده:o

لینک به دیدگاه

سهیل جان من از آقای حسینی برندش رو پرسیدم ولی ایشون گفتند بمون تو خماریش :)

انشاا.. گرفتم میگم حتی یه عکس میگیرم ازش و اینجا میزارم فکر کنم با عکسش جالبتر در بیاد :->

لینک به دیدگاه

سهیل جان من از آقای حسینی برندش رو پرسیدم ولی ایشون گفتند بمون تو خماریش :)

انشاا.. گرفتم میگم حتی یه عکس میگیرم ازش و اینجا میزارم فکر کنم با عکسش جالبتر در بیاد :->

هاهاهاها.باشه عزیزم منتظرم ببینم اقا حسینی چی میخواد بهت بده=D>:)

لینک به دیدگاه

مطمئن باش چیز بدی نیست .

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام ! دوستانی که میخواستند بدونند کارتی که میخوام بخرم چیه میتونند ببینند چون یه عکس ازش تهیه کردم که جذاب تر بشه همین جا هم یه چند تا تست ازش میگیرم .

2x sapphire 4870 512 mg البته فنش فرق داره و واقعا کارتهای عالی هستند خیلی هم خنک دماش در حالت عادی 60 درجه است

h3j4zbivk51gh8tm8j3j.jpg

لینک به دیدگاه

سلام اقایی دومنیتور

مبارک باشه

ولی از نظر من تکنلوژی کراس فایر و اس ال ای زیاد جالب نیستن البته این رو بگم یک سری معایب و یک سری مزایا دارست

معایب

در بعضی بازی ها صفحه بازی خراب است و شما باید اخرین اپدیت گرافیک رو دانلود و نصب کنید و اگر اخرین اپدیت نباشه باید منتطزر بمونید تا باید ( در نکنولوژی اس ال ای که اینطور بود )

مزایا

من قبلان دوتا کارت 6600gt داشتم که اس ال ای کردم

وقتی این دو رو با هم میزاشتم برق محیط بیشتر می شود

تکنولوژی کراس فایر رو خبر ندارم

و من فکر کنم الان قدرت دوتا کارت گرافیک شما بیشتر از یک کارت گرافیک 4870X2 هست

پیشنهاد می کنم در های کیس رو باز بزارید اینطوری خیلی بیشتر سیستم خنک می شه با توجه به اینکه الان شما دوتا کارت گرافیک دارید

منتطزر تست ها هستیم

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام ! دوستانی که میخواستند بدونند کارتی که میخوام بخرم چیه میتونند ببینند چون یه عکس ازش تهیه کردم که جذاب تر بشه همین جا هم یه چند تا تست ازش میگیرم .

2x sapphire 4870 512 mg البته فنش فرق داره و واقعا کارتهای عالی هستند خیلی هم خنک دماش در حالت عادی 60 درجه است

h3j4zbivk51gh8tm8j3j.jpg

مبارکه رضاجان.یادش بخیر من 3هفته 4870x2 داشتم فوق العاده سریع بود.ولی دما اذیتم میکرد ات میخوام یه چندتا تست از درجه حرارت توی حات بیکار و 100درصد لود بزاری ببینم چطوره وضعیتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی رضاجان کولر پردازندت چیه؟

لینک به دیدگاه

ولی دما اذیتم میکرد ات

سلام

این که اصلان کاری نداره

می رفتید تویه نرم افزار کاتالیست و دور فن رو زیاد می کردید

معمولان فقط از 28 درصد فکر کنم استفاده می کنه

بزارید روی 35 درصد توپ می شود

با تشکر

لینک به دیدگاه

رضا جان مبارکه، میگم میشه وقتی یکی از کارتها رو لازم نداری disableش بکنی؟ من همش به فکره مصرف برقشم :)

منتظر تست ها هم هستیم:)

لینک به دیدگاه

رضا جان مبارکه، میگم میشه وقتی یکی از کارتها رو لازم نداری disableش بکنی؟ من همش به فکره مصرف برقشم :)

منتظر تست ها هم هستیم:o

سلام مهدی جان قابلی نداره عزیز :)

بله میشه disable کنی .

a4rr0uokcfwwau5l5x.jpg

لینک به دیدگاه

ویرایش:

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام

این که اصلان کاری نداره

می رفتید تویه نرم افزار کاتالیست و دور فن رو زیاد می کردید

معمولان فقط از 28 درصد فکر کنم استفاده می کنه

بزارید روی 35 درصد توپ می شود

با تشکر

سینا جان من دور فن رو روی 50 هم میزاشتم دما درحالت 100درصد لود به 85درجه میرسید بالاتر هم میبردم صدای فنش عذابم میداد که گفته اگه بزاری روی 35 خوب میشه:)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...