رفتن به مطلب

مشکل با رم ژل

Recommended Posts

ذوستان من یک رم 2gb ژل از سری ultera گرفتم با باس 1066 اما رم بیشتر از باس 960 کار نمی کنه حتی ولتاژ هم بالا بردم تا 1.95 اما تئاثیری نداشت بیشتر از این اصلا سیستم بوت نمیشه موندم مشکل از چی هست البته بگم یک رم 2gb از برندelixir انداختم درست شد یعنی باس 1066 کار میکنه

مشخصات سیستمم هم

main: maximum II formula

cpu: 7300

power : green 530 ab

اینم بگم بایوس رو اپدیت هم کردم

لینک به دیدگاه

رم ژل رو که باید بزنی به موی سر نه به مین ..... :)

معمولا رم های ژل روی مادربردهای اسوس باگ ولتاژ دارند یعنی شما 3.0 ولت هم بزاری اگر 1066 روی ولتاژ خودش نیاد بالا روی 3.0 هم فرقی نداره .

لینک به دیدگاه

رم ژل رو که باید بزنی به موی سر نه به مین ..... :)

معمولا رم های ژل روی مادربردهای اسوس باگ ولتاژ دارند یعنی شما 3.0 ولت هم بزاری اگر 1066 روی ولتاژ خودش نیاد بالا روی 3.0 هم فرقی نداره .

دوست عزیز من منظورت رو نهفهمیدم میشه دقیق تر توضیخ بدی

اینم بگم که وقتی توی Cpuz باس رم رو نگاه کردم زده max pc2 64000 یعنی 800 علت این چیه چون روی لیبلش زده 1066

لینک به دیدگاه

این بحثش اصلا به بحث شما ربط نداره و جای نگرانی هم نداره و اگر بخوام توضیح بدم یکم حوصله میخواد .....

یعنی شما وقتی میزنی 2.5 ولت فرضا در واقع روی رم شما همون 1.8 ولت انگار ست میشه !

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میخوای توی پست خصوصی توضیح بده من حوصلش رودارم میخواک بدونم جریانش چی هست

ومنظور شما این هست که ولتاژ رو کم کم بیارم بالا تا رم ست بشه یک دفعه منفجر نشه

ویرایش شده توسط rrtt
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اصلا موضوع مهمی نیست که شما خودت رو ناراحت کردی فکر میکنید 960 با 1066 فرقی داره ؟

در واقع هیچ فرقی بینشون نیست و ولتاژ هم به رم از نهایتا 2.4 بیشتر اعمال نکنید و زیاد خودتون رو درگیر این مساله نکنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...