رفتن به مطلب

مشکل در کپچر کردن فیلمها

Recommended Posts

با سلام مشخصات سیستم من این است :

CPU : 2500 GHrz

RAM : 512 MG

Graphic :Nvidia FX 5200(128 MG

Mainboard : Soltek ERV3

کابل IEEE 1394 برای کپچر کردن فیلمها

من با این مشخصات و با نرم افزار Video Studio 10فیلمها را از دوربین سونی( با نوار MINI DV) به کامپیوتر منتقل کردم فرمت فیلم های کپچر شده AVI وکیفیت مطلوب بود (برای کپچر کردن فرمت AVI را انتخاب کردم چون فرمتهای دیگر کیفیتشان بسیار پایین بود) اما می خواهم فیلمها را روی CD بریزم که VCD Playerخانگی بتواند آن را پخش کند از نرم افزارهای تبدیل زیادی استفاده کرده ام اما کیفیت صدا و تصویر به شدت پایین آمد.آیا با این کامپیوتر و بدون سخت افزار خاصی تنها با استفاده از نرم افزار می توانم فیلمهای کپچر شده را روی CD بریزم؟ یا امکانات دیگری مورد نیاز است؟ کیفیت برایم بسیار اهمیت دارد.لطفا مرا راهنمایی کنید چون واقعا نمی دانم چه کار کنم. با تشکر از شما.

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام دوستان

من چند وقت پیش یه ویندوز Professional x64 Edition نصب کردم که ویندوز خوبیه اما تنها بدیش اینه که من هر کاری که میکنم نرم افزار راه انداز کارت کبچرم {TV کارت} نصب نمیشه یعنی اصلا کارت تی ویمو شناسایی نمیکنه! تا حالا خیلی باهاش ور رفتم اما درست نمیشه و وقتی که نرم افزار رو نصب میکنم و بالا میاد این پیغامو میده " Failed to find capture device. Please reinstall the drivers. " راستی کارت تی ویم Snazzi 3 هست و قبل از نصب این ویندوز جدیدم خوب کار میکرد اما بعد از نصب این ویندوز این جوری شد .

از دوستان خواهش میکنم که اگه میتونن منو راهنمایی کنن چون دوست ندارم این ویندوزمو به این خاطر عوض کنم .

لینک به دیدگاه

با سلام مشخصات سیستم من این است :

CPU : 2500 GHrz

RAM : 512 MG

Graphic :Nvidia FX 5200(128 MG

Mainboard : Soltek ERV3

کابل IEEE 1394 برای کپچر کردن فیلمها

من با این مشخصات و با نرم افزار Video Studio 10فیلمها را از دوربین سونی( با نوار MINI DV) به کامپیوتر منتقل کردم فرمت فیلم های کپچر شده AVI وکیفیت مطلوب بود (برای کپچر کردن فرمت AVI را انتخاب کردم چون فرمتهای دیگر کیفیتشان بسیار پایین بود) اما می خواهم فیلمها را روی CD بریزم که VCD Playerخانگی بتواند آن را پخش کند از نرم افزارهای تبدیل زیادی استفاده کرده ام اما کیفیت صدا و تصویر به شدت پایین آمد.آیا با این کامپیوتر و بدون سخت افزار خاصی تنها با استفاده از نرم افزار می توانم فیلمهای کپچر شده را روی CD بریزم؟ یا امکانات دیگری مورد نیاز است؟ کیفیت برایم بسیار اهمیت دارد.لطفا مرا راهنمایی کنید چون واقعا نمی دانم چه کار کنم. با تشکر از شما.

دوست عزیز شما فقط نیاز به یک نرم افزار تبدیل خوب دارید که بتوان فایل ها را با کیفیت خوب تبدیل نمود . من به شما نرم افزار Color7_Video_Converter_Premier_8.0.5.20 را پیشنهاد میکنم که دارای محیطی ساده و کابری فوق العاده آسان است . با سرچ در گوگل میتوانید آن را دانلود کرده و استفاده کنید و برای این کار به سخت افزار نیاز نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...