رفتن به مطلب

تست و بنچمارک قطعات در ایران توسط لیون کامپیوتر

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

البته اين فقط يه نظر شخصيه.ولي به نظر من ادعاي ati در مورد پشتيباني از dx11 فقط يك شيوه بازار يابي بوده و نميتونه حقيقت داشته باشه.لا اقل در ورژن فعلي كارتهاي سري 4000

دوست گلم معلوم نیست شاید حق با شما باشه . ولی به نظر من اینها شرکتهای بزرگی هستن و فکر نمیکنم که ابروی خودشون رو ببرین مگر اینکه این مسئله یک شایعه باشه .

در برای فروش قطعاتشون ساستهای خوبی دارن .من که از رقابت این شرکتها لذت میبرم .

لینک به دیدگاه

ببخشید اما تو این رزولوشن همه چیز اثر میزاره که اخرینش گرافیکه و تو این رزولوشن بیشتر به سی پی یو بستگی داره.

شایان جان وقتی تست با یه سیستم واحد انجام میشه پس دیگه تاثیر گذاری سی پی یو بی اهمیت میشه در ضمن اگر من میگم رزولیشن پایین به این دلیل هست که تست کامل تر باشه تازه من گفتم مثلا 1024 در 768. ;)

لینک به دیدگاه

دوست گلم معلوم نیست شاید حق با شما باشه . ولی به نظر من اینها شرکتهای بزرگی هستن و فکر نمیکنم که ابروی خودشون رو ببرین مگر اینکه این مسئله یک شایعه باشه .

در برای فروش قطعاتشون ساستهای خوبی دارن .من که از رقابت این شرکتها لذت میبرم .

درسته اقاي حسيني.اينها شركتهاي بزرگي هستند.ولي با اينحال سابقه اينجور كار ها رو هم دارند.زماني كه hdmi تازه اومده بود و ati قول خروجي مستقيمhdmi رو روي كارتهاي سري 1000 داد.يا همين اواخر كه قول كار كردن سري 4000 رو با 3000 در حالت crossfire داد.در همون اوايل ورود hdmi هم يادمه كه ati ميگفت كارتهاش ساپورت سخت افزاري hdtv داره.ولي مشخص شد كه اون هم صحيح نبوده.خدا كنه اين يكي ديگه بلوف نباشه......................

لینک به دیدگاه

البته اين فقط يه نظر شخصيه.ولي به نظر من ادعاي ati در مورد پشتيباني از dx11 فقط يك شيوه بازار يابي بوده و نميتونه حقيقت داشته باشه.لا اقل در ورژن فعلي كارتهاي سري 4000

مگه این شرکت ها بچه مدرسه ای اند دوست عزیز؟

دایرکست رو ماکروسافت تولید می کنه و روی ویندوز سون میاد ( 2009 )....

بهتره مقداری تحقیق کنید ( با احترام )

میتونی از این لینک استفاده کنی:

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53810

Compatibility with DirectX 10 and 10.1 hardware, as well as support for new DirectX 11 hardware

مثلا اینجا گفت هم با هاردور هایی که 10.1هست و هم با اونایی که 10 هستند سزگاره.....

اما در لینکی دیگه ( که می گردم می زارم )فته می شه فقط با جی پی یو ها 600 به بالای ati سازگاره...

لینک به دیدگاه

خوب اينجا گفته سخت افزاري كه از Dx11 پشتيباني ميكنه از Dx10 هم پشتيباني ميكنه.ولي نگفته سخت افزاري كه از Dx10 يا Dx10.1 پشتيباني ميكنه در اينده از Dx11 هم پشتيباني خواهد كرد.مورد اول كه چيز جديدي نيست و بر همه واضح و مبرهن است.چيزي كه Ati قولش رو داده مورد دوم است.يعني گفته مثلا كارت 4850 كه Dx10.1 رو پشتيباني ميكنه Dx11 رو هم پشتيباني ميكنه اونم در اينده كه هيچ كس نميدونه چه اتفاقات ديگري روي خواهد داد.

يه مورد ديگه.فرض كنيم من برنامه نويس بازي هستم.همين الانش جرات نميكنم حتي با Dx10.1 بازي رو بنويسم.ميدونيد چرا.چون اين احتمال رو ميدم كه حداقل نصف كامپيوتر هايي كه قراره بازي من روشون اجرا بشه از كارت Geforce استفاده ميكنن كه در حال حاضر از Dx10 استفاده ميكنه.پس كدهايي كه من بر اساس Dx10.1 نوشتم روي اونا اجرا نميشه.پس يا بايد پول زياد داشته باشم كه اين هزينه اضافي رو متحمل بشم يا اول بازيم بزنم فقط با Ati بازي من رو بازي كنيد.

در كل ميخوام بگم تا هر دو شركت از Dx11 پشتيباني نكنن پشتيباني يك كدوم از اونها از Dx11 از ديدگاه فني وسوسه كننده نخواهد بود.ولي از لحاظ بازار يابي اوضاع فرق ميكنه.

راستي اين كه نوشه Dx11 جزيياتي رو به Dx10 اضافه ميكنه هم به اين معني نيست كه شما با داشتن Dx10 ميتوني از Dx11 هم استفاده كني.براي اضافه كردن اين جزييات شما بايد دستورالعمل هايي كه اين جزييات رو پديد ميارن رو روي سخت افزار تعريف كني تا بتونه برنامه اي رو كه حاوي اين دستور العملها هست رو اجرا كنه.تا اين دستور العملها هم توسط مايكرو سافت مشخص نشه هيچ شركتي نميتونه روي سخت افزارش از اونا استفاده كنه.پس من نتيجه ميگيرم كه ورژن فعلي( روي ورژن فعلي تاكيد ميكنم) كارتهاي سري 4000 قادر به پشتيباني از Dx11 نخواهند بود حتي اگه Dx11 چيزي جز اضافه شدن مقداري ضمائم به Dx10 باشه.

لینک به دیدگاه

درود

دوست من امروز سعیمون رو میکنیم که با چند تا بازی این کارتها رو تست کنیم . و من دیروز برای یکی از دوستان لینک سایتی رو گذاشتم که در اکثر بازیها و رزولیشنها 9800GTX+ از 4850 قویتر بوده .

و دوستان هم یه سری لینک گذاشتن که 4850 قویتر بوده . این مسئله با تست امروزمون فکر مکینم بیشتر روشن میشه .

سعید جان تستها فراموش نشه!!!

سعید جان فکر نکنی من عجله دارم! میدونم شما برای انجام تغییرات سایت خیلی سرتون شلوغ هست ولی خواستم یه یاداوری کرده باشم.

مرسی. ;)

لینک به دیدگاه

جالبه تست و بنچمارکی که از his hd 4850 4850 iceq 4 در برنامه 3dmark06 گذاشتید امتیاز شما 11 هزار خورده ای بود....

که بنده روی این سیستم :

MB: ASUS MAXIMUS FORMULA X38

CPU: CORE 2 QUAD Q6600

RAM: 1X2GIG CORSAIR 800

POWER 580 GREEN

امتیازی معادل 12367 گرفتم ( بدون اورکلاک یا هرگونه تغییر فرکانس در GPU و CPU )

این به چه معنایی میتونه باشه ؟ منظورم اختلاف هزارتایی بین تست شما و تست من؟

لینک به دیدگاه

جالبه تست و بنچمارکی که از his hd 4850 4850 iceq 4 در برنامه 3dmark06 گذاشتید امتیاز شما 11 هزار خورده ای بود....

که بنده روی این سیستم :

MB: ASUS MAXIMUS FORMULA X38

CPU: CORE 2 QUAD Q6600

RAM: 1X2GIG CORSAIR 800

POWER 580 GREEN

امتیازی معادل 12367 گرفتم ( بدون اورکلاک یا هرگونه تغییر فرکانس در GPU و CPU )

این به چه معنایی میتونه باشه ؟ منظورم اختلاف هزارتایی بین تست شما و تست من؟

درود

دوست من قطعاتی که م تست کردیم با قطعات شما متفاوت هستش . ما با یک مادروبرد XFX نتیجه دیگه ای گرفتیم و این نشون میده که امتیاز با هر سیستمی متفاوت هستش .

و از شما خواهش مکنم که کنایه دار صحبت نکتید ما توی تستهامون قصد و قرضی نداریم و بحث اطلاع رسانیه . امکان داره یک نفر این کارت رو بزاره روی یک سیستم دیگه و امتیاز 14000 بگیره اون موقع بیاد به شما بگه که چرا شما این امتیاز رو گرفتی هر قطعه ای امتیاز خودشو داره فقصد ما فقط مفایسه بین 9800 و 4850 بود که اینها باید حتما روی یک سیتسم واحد تست بشه تا نتیجه درست در بیاد .

http://lioncomputer.ir/index.php?action=article&&id=22

البته امیدوارم که از حرفهای بنده نارات نشید و متوجه عرایض بنده شده باشید .

ممنونم .

لینک به دیدگاه

درود

دوست من قطعاتی که م تست کردیم با قطعات شما متفاوت هستش . ما با یک مادروبرد XFX نتیجه دیگه ای گرفتیم و این نشون میده که امتیاز با هر سیستمی متفاوت هستش .

و از شما خواهش مکنم که کنایه دار صحبت نکتید ما توی تستهامون قصد و قرضی نداریم و بحث اطلاع رسانیه . امکان داره یک نفر این کارت رو بزاره روی یک سیستم دیگه و امتیاز 14000 بگیره اون موقع بیاد به شما بگه که چرا شما این امتیاز رو گرفتی هر قطعه ای امتیاز خودشو داره فقصد ما فقط مفایسه بین 9800 و 4850 بود که اینها باید حتما روی یک سیتسم واحد تست بشه تا نتیجه درست در بیاد .

http://lioncomputer.ir/index.php?action=article&&id=22

البته امیدوارم که از حرفهای بنده نارات نشید و متوجه عرایض بنده شده باشید .

ممنونم .

جناب حسینی باور کنید بنده قصد و نیت بدی نداشتم از حرفم.....

و اصلا پستی که دادم حالت کنایه نداشت....

شما حالت تعجبی و پرسشی پست بنده رو در نظر بگیرید ( که واقعا بدون غرض گفتم بخدا ) فکر کنم سو تفاهم رفع بشه......

پستی که دادم حالت تعجبی و پرسشی داشت که انتظار داشتم یه جواب منطقی بگیرم که خوب سو تفاهم شد....( البته معذرت میخوام شاید من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم).

در هر صورت نظر خود بنده اینه که فکر میکنم تمام تاثیر این قضیه شاید مربوط باشه به چیپست x38 اینتل که عملا برای crossfire وپشتیبانی از کارتهای ati بهینه شدند ( البته من رو حالت single تست رو انجام دادم) .

و میگم این نظر بنده هستش البته خود شما و همکارانتون استادید ...

اگه من اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

جناب حسینی باور کنید بنده قصد و نیت بدی نداشتم از حرفم.....

و اصلا پستی که دادم حالت کنایه نداشت....

شما حالت تعجبی و پرسشی پست بنده رو در نظر بگیرید ( که واقعا بدون غرض گفتم بخدا ) فکر کنم سو تفاهم رفع بشه......

پستی که دادم حالت تعجبی و پرسشی داشت که انتظار داشتم یه جواب منطقی بگیرم که خوب سو تفاهم شد....( البته معذرت میخوام شاید من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم).

در هر صورت نظر خود بنده اینه که فکر میکنم تمام تاثیر این قضیه شاید مربوط باشه به چیپست x38 اینتل که عملا برای crossfire وپشتیبانی از کارتهای ati بهینه شدند ( البته من رو حالت single تست رو انجام دادم) .

و میگم این نظر بنده هستش البته خود شما و همکارانتون استادید ...

اگه من اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید.

درود

دوست من خواهش میکنم عزیز. منرو ببخشید . متاسفانه من اینجور استنباط کردم و از این بابت شرمنده شما هستم .

در کل بعضی وقتها یک قطعه با یک چیپست قدیمی تر و در ظاهر پایینتر بهتر مچ میشه . که این قضیه میتونه اینطور باشه .

جالبه فردا میخوایم یک تست و مقایسه ای با کارتهای آنبرد چیپست 780G با کارتهای پایین بازار مثل 8400 داشته باشیم که فکر میکنم برای خدمون و سایر دوستان جالب باشه . در ضمن میخوایم یک کارت گرافیک بالا مثل همین 9800GTX+ رو روی یک مادربورد کاملا ارزون حدود 45 تومان مثل الایت گروپ 7050 تست کنیم و امتیازش رو با یک مادربورد X38 مقایسه کنیم . فکر میکنم جالب در بیاد . و فکر میکنم که این مسئله به شما دوست عزیز هم کمک کنه .

موفق باشید و عذر من رو بپذیرید .

لینک به دیدگاه

درود

دوست من خواهش میکنم عزیز. منرو ببخشید . متاسفانه من اینجور استنباط کردم و از این بابت شرمنده شما هستم .

در کل بعضی وقتها یک قطعه با یک چیپست قدیمی تر و در ظاهر پایینتر بهتر مچ میشه . که این قضیه میتونه اینطور باشه .

جالبه فردا میخوایم یک تست و مقایسه ای با کارتهای آنبرد چیپست 780G با کارتهای پایین بازار مثل 8400 داشته باشیم که فکر میکنم برای خدمون و سایر دوستان جالب باشه . در ضمن میخوایم یک کارت گرافیک بالا مثل همین 9800GTX+ رو روی یک مادربورد کاملا ارزون حدود 45 تومان مثل الایت گروپ 7050 تست کنیم و امتیازش رو با یک مادربورد X38 مقایسه کنیم . فکر میکنم جالب در بیاد . و فکر میکنم که این مسئله به شما دوست عزیز هم کمک کنه .

موفق باشید و عذر من رو بپذیرید .

خواهش میکنم قربان بزرگواری شما.

آره درسته میتونه جالب باشه در ضمن اگه بشه در حالت آورکلاک هم یه مقایسه انجام بشه به اینصورت که کدوم سری از کارتها قابلیت آورکلاک پذیری بیشتری دارند....

مثلا سری های هم رده باهم در مقایسه باشند متوجه منظورم که هستید...

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم قربان بزرگواری شما.

آره درسته میتونه جالب باشه در ضمن اگه بشه در حالت آورکلاک هم یه مقایسه انجام بشه به اینصورت که کدوم سری از کارتها قابلیت آورکلاک پذیری بیشتری دارند....

مثلا سری های هم رده باهم در مقایسه باشند متوجه منظورم که هستید...

درود

چشم . کم کم همه درخواستها انجام میشه . و یه نکته دیگه . دوستانی که در تهران هستند و دوست دارن قطعات رو وخودشون تست کنن اینجا امکاناتی که نیاز دارن رو بفرماین اگر موجود بود براشون اماده میکنیم و میتونن بیان تستشون رو انجام بدن . البته زمانش رو هماهنگ میکنیم .

لینک به دیدگاه

دوستان ! دیروز دوستان لیون اینجا یک مادربورد 780g رو تست کردن با یک کارت گرافیک 8400 که شنبه نتیجش توی سایت هستش . میتونید ببیند :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=article&&id=26

نظر یادتون نره .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان همانطور که قول داده بودیم یک تست کاملا ساده در حد فقط 3Dmark 06 از مادربورد 780G و مقایسه کارت گرافیک انبرد اون با یک کارت نسبتا هم رده مثل 8400GS انجام دادبم که در این مقاله رو توی بنچمارک قطعات در سایت یا در لینک زیر مشاهده کنید :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=article&&id=26

لینک به دیدگاه

با عرضه شدن Far Cry 2 دیدم بد نیست از ATI 4850 و +GForce 9800GTX توی این بازی بنچ مارک بزارم... چون این بازی هم جزو بازی ها با گرافیک بالا به حساب میاد :

006_far_cry_2_benchmark_test.png

007_far_cry_2_benchmark_test.png

بنچ مارک ها در رزولوشن 1280 * 1024 هستند.. به این دلیل که پر کاربرد ترین رزولوشن بین گیمرهای ایرانی هست...

این بازی از انجین بسیار خوبی برخوردار است... همان طور که می بینید با یک سیستم نیمه حرفه ای و یک گرافیک 8800 می شه پرفورمانس قابل قبولی رو بدست آورد.

بد نیست بنچ مارکی هم از CPU داشته باشیم :

001_far_cry_2_benchmark_test.png

با اینکه این بازی از CPU های 4 هسته ای هم پشتیبانی می کنه می بینیم که در رزولوشن 1280 * 1024 E8400 پا به پایه Q6600 فریم داده... که البته با بالا بردن رزولوشن برتری E8400 کاملا ثابت می شه... چون 3 فریم بیشتر از Q6600 در این بازی می ده...

002_far_cry_2_benchmark_test.png

با مراجعه به لینک منبع می تونید بنچ مارک های بیشتری رو مشاهده کنید.

لینک منبع : http://www.pcgameshardware.com/aid,663817/Reviews/Far_Cry_2_GPU_and_CPU_benchmarks/?page=5

لینک به دیدگاه

در ضمن طبق اخبار جدید Far Cry 2 با دایرکست 10.1 سازگار است!!!!

( حالا چرا با 9800gtx+ فریم بیشتری داده.... می گردم اطلاع میدم. )

این هم لینک: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9992&Ite%20mid=1

Our sources have just confirmed that Far Cry 2 will be a DirectX 10.1 game. We know that Nvidia has its eye on this game and that it likes it as much as it liked the original Crysis back in October 2007, but they couldn't convince the developer to add the DirectX 10.1 support.

طبق اطلاعاتی که سایت fudzilla منتشر کرده می بینید که بازی جدید Far Cry 2 از DirectX 10.1 پشتیبانی می کنه.

بزودی هم یک نسخه hotfix توسط ATI منتشر میشه که احتمالا برای بهینه کردن محاسبات و ... است و کارایی کارت های گرافیک این سری رو در بازی بالا می بره.

لینک به دیدگاه

در ضمن طبق اخبار جدید Far Cry 2 با دایرکست 10.1 سازگار است!!!!

( حالا چرا با 9800gtx+ فریم بیشتری داده.... می گردم اطلاع میدم. )

این هم لینک: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9992&Ite%20mid=1

Our sources have just confirmed that Far Cry 2 will be a DirectX 10.1 game. We know that Nvidia has its eye on this game and that it likes it as much as it liked the original Crysis back in October 2007, but they couldn't convince the developer to add the DirectX 10.1 support.

طبق اطلاعاتی که سایت fudzilla منتشر کرده می بینید که بازی جدید Far Cry 2 از DirectX 10.1 پشتیبانی می کنه.

بزودی هم یک نسخه hotfix توسط ATI منتشر میشه که احتمالا برای بهینه کردن محاسبات و ... است و کارایی کارت های گرافیک این سری رو در بازی بالا می بره.

( جناب حسینی 2 تا پیغام خوصوصی برای شما ارسال کردم ممنون می شم پاسخ بدید. )

درود

ببخشید عزیز من یادم رفته بود . ولی پیغامتون رو همین الان جواب دادم .

دوست من از بنچمارکهات ممنونم ولی ولی این تاپیک در مورد بنچمارکهایی هستش که ما در لیون انجام میدیم و زحمت بکشید در یک تاپیک دیگه مربوط به کارت گرافیک انجام بدید .

لینک به دیدگاه

درود

دوستان من از همه شما عذر میخوام در مورد تست یه سری از قطعات که قرار بود انجام بدیم .

دلیل عدم انجام مثل همیشه سر شلوغی و دردسرهای توی کار هستش . سعی میکینم تتسهای خوب و جالب رو تا چند روز دیگه امید به خدا انجام بدیم .

لینک به دیدگاه

درود به همه دوستان خوبم در فروم

بعد از قولهای متعددی که به شما عزیزان داده بودیم . امروز خلاصه بعد از بررسیهای متعدد به این نتیجه رسیدیم .

1 - اول یک سیستم پایه نسبتا متناسب با قطعات روز و عمومی انتخاب کنیم

2 - مادربوردی رو انتخاب کردیم که بتونه هم رم DDR3 و هم Ram DDR2 رو ساپورت کنه تا مشخص بشه که رمهای DDR3 نسبت به قیمتشون واقعا ارزش خرید دارن یا نه و مقایسه انها با رمهای DDR2 کاملا درست در بیاد . انتخاب ما هم ASUS P5Qc بودش که از چیپ P45 توش به کار رفته

3 - CPU رو انتخاب کردیم که خیلی وقته توی بازار هستش و نسبتا عمومیت پیدا کرده Q6600 و از نظر قدرت و قیمت هنوز یکه تازه

4 - رم هم پایه G-Skill 1GB*2 BUs 1066 رو انتخاب کردیم

5 - هارد هم یک هارد پایه سامسونگ

6 - پاور هم از برند NZXT 600W که در محصولاتی که مصرف بالاتر دارن سعی میکنیم از 800وات SLI NZXT استفاده کنیم

خوب این شد سیستم پایمون .

حالا بعد از اینکه بحثهایی در اینجا در مورد ATI و Gforce به وجود اومد با دوستان مشورت کردیم که عجولانه کاری نکنیم از اینرو نشستیم و بررسی کردیم و به این نتایج رسیدیم و الان هم داریم پیگیر نحوه قطعات در بازی میشیم و به دنبال برنامه هاش هستیم چون تست بازیها یه مقدار متفاوته و هر کدوم از بازیها یک پچ دمولودر خودشون رو میخوان که اونهایی که ما داشتیم کار نکرد و به دنبالش هستیم .

دوستان اگر میتونید به ما در این زمینه کمک کنید ما کاملا استقبال میکنیم و میخوایم این کار رو به نتیجه برسونیم و کار رو واقعا یک کار درست و حسابی ارائه بدیم . که در نوع خودش در ایران بی نظیر باشه .

لینک به دیدگاه

باسلام

جناب آقای حسینی عزیز یک تست با 3DMark Vantage اینجا قرار میدم امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره

ابتدا پچ HotFix 1.0.1 رو از اینجا دانلود و اجرا می کنیم.

قطعاتی که تست با اون انجام گرفت :

ASUS Maximus Formula X38

Core 2 Quad Q9550 Overclocked

Zotac GTX 280 Overclocked

5,5,5,18 4096 DDR2 1066 Corsair

Green 1030 PSU

Windows Vista Ultimate 64bit

NVIDIA ForceWare 178.15 Driver

3DMark Vantage Build 1.0.1

اگه می دونستم چطوری می شد از بازی Crysis بنچ مارک گرفت حتما نتایج رو اینجا قرار می دادم.

a_thumb.jpg

c_thumb.jpg

b_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام...

خدا قوت...

این برای بنچ مارک گرفتن از کریسیس وارهد هستش :

HOC Crysis Warhead Benchmark

یا

Crysis WARHEAD Benchmark Tool BETA جدید

برای بنچ مارک گرفتن از کریسیس :

HOC Crysis Benchmark v1.4

برای بنچ مارک گرفتن از آنریل تونرومنت 3 :

HOC Unreal Tournament 3

برای بنچ مارک گرفتن از کوئیک وارز :

Quake Wars

برای بنچ مارک گرفتن از فیزیکس :

PhysX FluidMark

نکته : باید درایور فیزیکس 8.08.01 به بالا نصب باشه.

برای بنچ مارک گرفتن از این قطعات :

CPU, FPU, OpenGL, memory, HDD

BenchMarX

نرم افزار اسمارت بنچ مارک برای بنچ مارک گرفتن از گیم های :

Crysis, Crysis Warhead, Unreal Tournament 3, Call Of Duty 2, Battlefield 2, Serious Sam 2, Call Of Juarez, Quake 4, Prey, The Chronicles of Riddick: EFBB and Enemy Territory: Quake Wars

SmartFPS v1.9

تمام نرم افزار ها آخرین ورژن و تمام لینک ها تست شده و بدون مشکل می باشد.

05 06 و وانتیج هم اگه ندارید بگید تا لینک دانلودشون رو بزارم ( که فکر میکنم داریدشوم به همین دلیل هم نزاشتمشون )

امید وارم که تست های خوبی داشته باشید;)

پیشنهاد من : بهتره زیاد روی sli و cf مانورو ندین چون توی کاربران عادی کمتر کسی پول انجام این کار رو داره ( چون روی کاربران عادی مترکز شدید گفتم )

امیدوارم مفید بوده باشم...

لینک به دیدگاه

سلام...

خدا قوت...

این برای بنچ مارک گرفتن از کریسیس وارهد هستش :

HOC Crysis Warhead Benchmark

برای بنچ مارک گرفتن از کریسیس :

HOC Crysis Benchmark v1.4

برای بنچ مارک گرفتن از آنریل تونرومنت 3 :

HOC Unreal Tournament 3

برای بنچ مارک گرفتن از کوئیک وارز :

Quake Wars

برای بنچ مارک گرفتن از فیزیکس :

PhysX FluidMark

نکته : باید درایور فیزیکس 8.08.01 به بالا نصب باشه.

برای بنچ مارک گرفتن از این قطعات :

CPU, FPU, OpenGL, memory, HDD

BenchMarX

نرم افزار اسمارت بنچ مارک برای بنچ مارک گرفتن از گیم های :

Crysis, Crysis Warhead, Unreal Tournament 3, Call Of Duty 2, Battlefield 2, Serious Sam 2, Call Of Juarez, Quake 4, Prey, The Chronicles of Riddick: EFBB and Enemy Territory: Quake Wars

SmartFPS v1.9

تمام نرم افزار ها آخرین ورژن و تمام لینک ها تست شده و بدون مشکل می باشد.

05 06 و وانتیج هم اگه ندارید بگید تا لینک دانلودشون رو بزارم ( که فکر میکنم داریدشوم به همین دلیل هم نزاشتمشون )

امید وارم که تست های خوبی داشته باشید;)

پیشنهاد من : بهتره زیاد روی sli و cf مانورو ندین چون توی کاربران عادی کمتر کسی پول انجام این کار رو داره ( چون روی کاربران عادی مترکز شدید گفتم )

امیدوارم مفید بوده باشم...

درود

دوست من از اینکه در اینحا دوستانی مثل شما دارم باعث افتخاره . در مورد CF , SLI هم خودمون هم نظری نداریم مگر اینکه برای کنجکاوی باشه .

در این مورد ما فردا اینها رو دانلود میکنیم و اگر کار کردن حتما همین فردا کارمون رو شروع میکنیم .

در ضمن خیلی دوست دارم یک تشکر ویژه از طرف لیون کامپیوتر از شما بشه که اگر افتخار بدید و آدرس و تلفنتون رو در صورت امکان برام پیغام بزارید ممنون میشم .

باز هم ممنون .

اگر به اولین پستم در همین تاپیک نگاهی بندازید نوشتم که هیچ کاری به تنهایی انجام پذیر نیست

لینک به دیدگاه

باسلام

جناب آقای حسینی عزیز یک تست با 3DMark Vantage اینجا قرار میدم امیدوارم مورد توجه دوستان قرار بگیره

ابتدا پچ HotFix 1.0.1 رو از اینجا دانلود و اجرا می کنیم.

قطعاتی که تست با اون انجام گرفت :

ASUS Maximus Formula X38

Core 2 Quad Q9550 Overclocked

Zotac GTX 280 Overclocked

5,5,5,18 4096 DDR2 1066 Corsair

Green 1030 PSU

Windows Vista Ultimate 64bit

NVIDIA ForceWare 178.15 Driver

3DMark Vantage Build 1.0.1

اگه می دونستم چطوری می شد از بازی Crysis بنچ مارک گرفت حتما نتایج رو اینجا قرار می دادم.

درود

ممنونم از شما دوست عزیزم . من فکر میکنم شما یک ایمیل زده بودید که این سیستخم رو توی 3Dmark06 هم تست گرفتید و امتیاز بسیار خوبی اوردید از اینرو اگر ممکنه برامون اون تست رو هم بزارید ممنون میشم .

البته نمیدونم که شما بودید یا نه

لینک به دیدگاه

درود

دوست من از اینکه در اینحا دوستانی مثل شما دارم باعث افتخاره . در مورد CF , SLI هم خودمون هم نظری نداریم مگر اینکه برای کنجکاوی باشه .

در این مورد ما فردا اینها رو دانلود میکنیم و اگر کار کردن حتما همین فردا کارمون رو شروع میکنیم .

در ضمن خیلی دوست دارم یک تشکر ویژه از طرف لیون کامپیوتر از شما بشه که اگر افتخار بدید و آدرس و تلفنتون رو در صورت امکان برام پیغام بزارید ممنون میشم .

باز هم ممنون .

اگر به اولین پستم در همین تاپیک نگاهی بندازید نوشتم که هیچ کاری به تنهایی انجام پذیر نیست

خواهش می کنم جناب حسینی عزیز....

زحمت اصلی رو شما می کشید... که هیچ کس توی ایران این کارها رو برای کاربرا نمی کنه....

ما باید از شما تشکر کنیم عزیز....

برای من همین که پستی دادم که تونستم به شما کمک کنم برام افتخاره....

ایشالا به محض اینکه نرم افزار بنچ مارک برای "فار کری 2" بیاد لینکش رو همینجا قرار می دم تا کاملا تست ها به روز باشه...;)

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم جناب حسینی عزیز....

زحمت اصلی رو شما می کشید... که هیچ کس توی ایران این کارها رو برای کاربرا نمی کنه....

ما باید از شما تشکر کنیم عزیز....

برای من همین که پستی دادم که تونستم به شما کمک کنم برام افتخاره....

ایشالا به محض اینکه نرم افزار بنچ مارک برای "فار کری 2" بیاد لینکش رو همینجا قرار می دم تا کاملا تست ها به روز باشه...;)

درود

دوست خوبم من تعارف نکردم و تشکر من واقعی واقعی هستش . برنامه SmartFPS v1.9 رو دانلود کردیم و کار کرد . و سایر برنامه ها رو هم دانلود میکنیم ولی فکر میکنم استفاده از این برنامه حسنی که داره اینه که اکثر بازیها رو فقط با همین برنامه تست کرد .

منتظر فار کرای هم میمونم . خوب ما از همین امروز داریم برنامه ریزی میکنیم . و خبرش رو همینحا میزارم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...