رفتن به مطلب

سوال در مورد Deepcool Icewing 5 Pro

Recommended Posts

من تا به حال از این 2 تومنیا استفاده کردم.پس احتمالا جون سالم به در ببرم.

لینک به دیدگاه

من تا به حال از این 2 تومنیا استفاده کردم.پس احتمالا جون سالم به در ببرم.

مطمئن باش چیزیت نمیشه

خمیر های خاکستری و تیره کیفیت فوق العاده بهتری دارن اما از لحاظ فرمولاسیون کمی خطرناک هستن

بهتره با یه کارتک پلاستیکی یا یه چوب کبریت اقدام به پخش کردنش کنین و اصلا دست نزنین

لینک به دیدگاه

من اینو خریدم ولی داخلش خمیر نبود.

فقط پشت خود کولر زده بودند.(فکر کنم از کارخونه زدند دیگه ندادن)

لینک به دیدگاه

دوستان این سرعت فنش رو نمیشه تنظیم کرد؟.

هیچ تغییر خاصی ندیدم.دما رو حالت بیکاری مثل قبله.

ولی رو حالت کاری حدود 15 درجه کم میکرد.عکساشم الان میذارم

ویرایش شده توسط saranipedram
لینک به دیدگاه

بیشترین راندمان کاری برای بنده بدون کولر : اکسپورت گرفتم یک فیلم فول اچ دی با حجم 1 گیگ با مدیا انکودر)

70393414465941403914.jpg74019443126642522329.jpg

بیشترین راندمان کاری برای بنده با کولر : اکسپورت گرفتم یک فیلم فول اچ دی با حجم 1 گیگ با مدیا انکودر)

67155201614610774147.jpg00009566425114717075.jpg

ویرایش شده توسط saranipedram
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
http://www.sakhtafzarmag.com/companies/10191--25-.html

لیستی که خدمتتون دادم قیمت نسبتا بروز یکسری کولرهای پردازنده بازار رو داره.

بنده Gammaxx 300 از برند Deepcool رو پیشنهاد میدم.

یکی از خوش ابعاد ترین کولرهای دنیا هست.

قیمت مناسب و وزن کم.

کارایی مناسبی هم داره.

http://www.deepcool-uk.com/Product/GAMMAXX300/

با سلام... خدمت شما دوست گرامی...

منم یه سوال داشتم در ابتدا بگم که سی پی یو من amd phenomII1075t هست....

مشکل ابعاد ندارم چون کیسم سایزه بزرگه....فقط در چندین مدل موندم که کدوم رو بگیرم تا 100 تومن هم می خوام هزینه کنم...

deepcool...transform3green..master cool

در کول اگه میشه یه توضیح بدین که کدوم این برند ها تا هزینه 100 مدل بهتری میشه تهیه کرد.... با تشکر...

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خب با اجازخ صاحب تایپک

من قبلا سی پی یو اف ایکس 4100 داشتم

با فن خودش به محض اورکلاک و رسوندن فرکانس کاری به 4.3  دما به حدود 75 درجه میرسید

در نتیجه یه فن دیپ کول گرفتم که کاملا شبیه ice wing 5 pro هست ولی 6 لول و بلندتر و دماش در همین شرایط اورکلاک به حدود 57 تا 60 درجه رسید که برای من خیلی مطلوب بود

در ضمن من چه روی مادربرد قبلیم که asus m5a97 بود و چه روی این مادربردم که giga a75 هست چهارتا رم داشتم و به راحتی فنو نصب کردم البته رم های پایه کوتاه بود و وقتی پایه بلند گذاشتم مجبود شدم فنو بچرخونم که گیر نکنه

درضمن به نظر من فن های دیپ کول فوق العاده هستند و اگر هم دوستان به یه فن خوب حدود 100 نیاز داشتند به نظرم یه کم بیشتر حدود 117 تا 125 هزینه کنند و این مدل رو بگیرند که دیگه خیالشون راحته

منظورم مدل deep cool frostwin v2 که فوق العاده قوی و دارای دوفن هست یا مدل deep cool gamma-xx400

برای سیستم هایی که محدودیت جا دارند مدل اول کمتر جا میگیره و پس از اون هم برای هزینه های کمتر مدل مدنظر دوست و سرور گرامی hex مدل gamma-xx300 رو پیشنهاد میکنم

یا علی

ویرایش شده توسط seyyed.minoo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم گامکس 400 دارم، 2 فن استفاده میکنم ولی خب سیستم چیزی نیست که بخواد اوور بشه ولی در کل  دمای سی پی یو(i3 3220) رو نمیزاره بالاتر از 55 بره یکی از بصرفه ترین هاست چون هم زیر 100 تومن قیمتش هست و هم اینکه 4 تا گیره داره که به راحتی میتونید بصورت 2 فن استفاده کنید که در صورت استفاده بصورت 2 فن کاراییش بشدت رقابتی و قابل قبول میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...