رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید هدست

saranipedram
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دوستان وقت بخیر.
میخواستم ببینم با 50 60 تومن میشه یه هدست خوب خرید؟.همیشه روی گوشیم نیست.فقط شبا چون فیلم میبینم و بعضی اوقات که با پریمیر کار میکنم میخوام صدا رو بشنوم.یعنی بیشتر واسه کار با پریمیر میخوام.صداش خوب باشه.نویز هم هر چی کم تر بهتر.
ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چون هدست میخواهید لاجیتک H110 توصیه میشه در این رنج قیمت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به قول دوستان اول از برند لاجیتک برو ببین چی گیر میاری بعد یک سر هم به مدل و مشخصات فیلیپس بزن قیمت اون ها رو هم از بازار بگیر بعد با هم مقایسه کن ببین توی رنج قیمتی شما کدوم ارزش خریدن داره فیلیپس یا لاجیتک البته با قیمت هایی لاجیتک داره فکر کنم قیلیپس مشخصات بهتری با توجه به بودجه شما داره

لینک به دیدگاه

عزیز تهران نیستم.شهر ما هم اونقدر نیست که بخوام برم بگردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عزیز تهران نیستم.شهر ما هم اونقدر نیست که بخوام برم بگردم.

اشکالی نداره که. من فردا میرم بازار اگر تونستم آمارشو برات میگیرم

لینک به دیدگاه

پدرام جان سونی یه مدل داره کیفیت خوبی هم داره حدود100 تومنه!احیانا نمیخوای اینقدر هزینه کنی؟

البته میتونی یه نیم نگاهی به فراسو هم داشته باشی با قیمت ارزون جنس خوبی داره درسته زیاد گرون نیست ولی نسبت به هزینه ای که براش پرداخت میکنی راضی کننده هست!

لینک به دیدگاه

والا من شبی فوقش یکی دوساعت استفاده میکنم.اونم شاید.100 تومن خیلی زیاده بخوام هزنیه کنم.وقتی کار نمیکنم

لینک به دیدگاه

عزیز این دو مدل رو ببین : A4tech HU 800  و A4tech HS 800

قیمت اولی حدود 55 تومان و دومی کمتر از 40 تومانه . هر دو کیفیت خوبی دارن . اولی صدای دالبی شبیه سازی شده میده و دومی استریو .

لینک به دیدگاه

کارت تدوینه؟؟؟

برای تدوین نباید هدست داشته باشی بخاطر سر ضرب ها ولی اگه مجبور شدی باید یه هدست خوب بگیری ولی کلا توصیه میکنم با هدست تدوین نکنی

لینک به دیدگاه

ممنون ولی تفاوت دالبی و شبیه سازی شده چیه؟

دالبی واقعی نیاز به حداقل 5.1 کانال داره و 6 تا باند میخواد . ولی دالبی شبیه سازی شده صدا ها رو از 2 باند و به صورتی پخش میکنه که شبیه 6 باند به نظر بیاد . تفکیک 6 باند رو نداره . ولی بهتر از استریو میشه .

لینک به دیدگاه

کارت تدوینه؟؟؟

برای تدوین نباید هدست داشته باشی بخاطر سر ضرب ها ولی اگه مجبور شدی باید یه هدست خوب بگیری ولی کلا توصیه میکنم با هدست تدوین نکنی

پس چیکار کنم عزیز؟.بیشتر با تصویر کار دارم تا صوت

دالبی واقعی نیاز به حداقل 5.1 کانال داره و 6 تا باند میخواد . ولی دالبی شبیه سازی شده صدا ها رو از 2 باند و به صورتی پخش میکنه که شبیه 6 باند به نظر بیاد . تفکیک 6 باند رو نداره . ولی بهتر از استریو میشه .

پس اون اولی که گفتید بهتره بله؟(همون دالبی؟)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...