رفتن به مطلب

راهنمایی برای نگه داشتن هارد یا تعویض آن (Western 2 T)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان...

همین 1-2 روز پیش بود که با راهنمایی های دوستان همین انجمن یک سیستم بسیار خوب بستم...

ولی در یک مورد مشورت نکردم..هارد اینترنال!!!! خلاصه به صورت عجله ای یک عدد هارد WD 2 TeraByte 64mg Sata 3 گرفتم...در حال حاضر مشکل خاصی باهاش ندارم..ولی گویا گفته میشه هارد Seegate Sata 3 از نظر سرعت واقعا بهتر هست...حالا به نظر شما این هارد رو بفروشم (البته شاید با 30-40 تومن ضرر) و یک هارد Seegate Sata 3 بگیرم؟؟؟ واقعا سرعتش محسوسه؟؟ منظورم توی سیستم عامل و سرعت بالا اومدن ویندوز!..ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بلک هست یا گرین؟

اگر میخوای عوض کنی برو بلک 64 مگ کش بخر. اگر مشکل مالی نداری یک ssd 60 گیگ بخر و اون هارد رو بزار برای آرشیو

ویرایش شده توسط BART
لینک به دیدگاه

بلک هست یا گرین؟

اگر میخوای عوض کنی برو بلک 64 مگ کش بخر. اگر مشکل مالی نداری یک ssd 60 گیگ بخر و اون هارد رو بزار برای آرشیو

گرین هست ...راستش از نظر مالی که چرا !!!! ولی میخام بدونم ارزش داره تعویض کنم؟؟ (با 40-50 تومن ضرر!!! ) چون این هارد رو میخام مدت ها نگه دارم ....از نظر سرعت توی سیستم عامل و کار باهاش تفاوت محسوسی داره ؟ حالا سرعت کپی کردن فایل های حجیم اونقدر مهم نیست

ویرایش شده توسط vahid123
لینک به دیدگاه

از لحاظ سرعت هارد سیگیت بله بهتر هست شاید حدود 15درصد(حدودا)

ولی برای آرشیو اطلاعات وسترن بهتر عمل میکنه!

حالا با توجه به انتخابتون تصمیم گیری کنید!

لینک به دیدگاه

اگه احیانا تصمیم به فروش داشتین بنده خریدارم ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
گرین هست ...راستش از نظر مالی که چرا !!!! ولی میخام بدونم ارزش داره تعویض کنم؟؟ (با 40-50 تومن ضرر!!! ) چون این هارد رو میخام مدت ها نگه دارم ....از نظر سرعت توی سیستم عامل و کار باهاش تفاوت محسوسی داره ؟ حالا سرعت کپی کردن فایل های حجیم اونقدر مهم نیست

آره ارزشش رو داره گرین گاهی اوقات یکمی گیج میزنه حتی توی شناختن بعضی از فایل های آرشیوم. ولی ssd 60  بخری خیلی بهتره قیمتش خیلی بالا نیست ولی اگر تونستی بلک خاویار بگیر بعد انتخاب بعدیت باشه سیگیت 

لینک به دیدگاه

راستش من همین دیروز خریدمش..هن.ز بوی نویی میده :D .ولی من سرعت خیلی برام مهمه...در حال حاضر هم واقعا بودجه ی SSD رو ندارم..حالا شاید در آینده بگیرم..سئوال دیگه ای هم که دارم اینه که همزمان میشه هم از SSD استفاده کرد هم این هارد؟؟؟ مثلا به یکی از کابل های SATA این عارد رو وصل کرد و به دیگری SSD رو و ویندوز رو روی SSD نصب کرد؟؟

آقا حمید پی ام شخصی دادم بهتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
راستش من همین دیروز خریدمش..هن.ز بوی نویی میده :D .ولی من سرعت خیلی برام مهمه...در حال حاضر هم واقعا بودجه ی SSD رو ندارم..حالا شاید در آینده بگیرم..سئوال دیگه ای هم که دارم اینه که همزمان میشه هم از SSD استفاده کرد هم این هارد؟؟؟ مثلا به یکی از کابل های SATA این عارد رو وصل کرد و به دیگری SSD رو و ویندوز رو روی SSD نصب کرد؟؟

آره میشه. 

لینک به دیدگاه

اصلا این کار رو نکن . اونقدر هم که فکر میکنی تاثیر نداره . هارد گرین برای این میگن به درد آرشیو میخوره بیشتر که وقتی بیکاره میره روی حالت استندبای و وقتی میخوای کاری رو شروع کنی مکث کوتاهی داره که روشن بشه . ولی وقتی داری تو سیستم کار میکنی سرعتش خیلی با هاردهای دیگه فرق نداره . تو کپی کردن کمی کندتره که اون هم خیلی محسوس نیست . ارزش نداره هارد نو رو با ضرر بفروشی . همین رو نگه دار . چند وقت دیگه که پول دستت اومد یک SSD بگیر و ویندوز و نرم افزارها رو روی اون نصب کن . اون موقع تفاوت سرعت رو متوجه میشی .

لینک به دیدگاه

واقعا ممنون آقا حامد..راستش خیلی توی ذوغم خورده بود :( .ولی الان با این راهنمایی شما همین کارو میکنم...ایشاله دیگه قبلش یه مشاوره درست حسابی میکنم و از همین لیون هم میگیرم...

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

شما که میخوای اینو برا یه مدت طولانی نگه داری، تو همین مدت طولانی ایشالا چند وقت بعد یه اس اس دی میتونی بگیری بذاری رو سیستم. اینم نگه دار و بیخودی پولتو دور نریز. سرعت وقتی برات واقعا محسوس میشه که مثلا هاردت تو 30 ثانیه یه چیزیو لود کنه و اون هارد مد نظرت تو 15 یا 20 ثانیه نه تو مثلا 27 ثانیه.

لینک به دیدگاه

با نظر دوستان موافقم.
هارد های دیسکی چندان تفاوت چشمگیری باهم ندارند که ارزش ضرر کردن روی یک هارد نو رو داشته باشند.
تلاش کنید در آینده در صورت امکان یک هارد SSD برای نصب سیستم عامل و نرم افزار ها تهیه کنید و از این هارد برای آرشیو اطلاعات بهره ببرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...