رفتن به مطلب

فروش واترکولینگ حرفه ای reserator + یک عدد اکستریم کولینگ + یک عدد مادربرد حرفه ای Z77 آکبند

Recommended Posts

سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گلم 
قصد فروش یه سری کولینگ و یک عدد مین برد آکبند رو دارم 

1.یک عدد مادربرد Mpower  به صورت آکبند موجوده قیمت پایه :900 فروش فوری: 950 دوستان آکبنده دیگه توضیحات نداره فکر می کنم با وجود اینکه maximus v extreme رو دسته دوم 1200 تا 1250 قیمت می دن آکبنده این مادربرد با این قیمت خوب باشه فکر هم نمی کنم تو بازار موجود باشه تا بشه قیمت آکبنده این رو از بازار هم گرفت

MSI_Mpower_z77_3.jpg

========================================================

2. یک عدد واترکولینگ حرفه ای reserator 1 v2  رو دارم کولر به همراه یک عدد بلاک سی پی یو و کولانس تقدیم خریدار می شه این قطعه دارای گارانتی هولوگرامی عقیق رایانه می باشد و بسیار تمیز بدونه کوچکترین خط و خشی و شکیل هم هست و به درد مدینگ کیس هم می خوره فوق العاده می شه طرح های زیبا و زیادی روش اعمال کرد قیمت پایه :550 و فروشه فوری: 575 دوستان قیمت آکبنده این قطعه بالای 1 میلیون می باشد در صورت موجود بودن در عقیق رایانه 
عکس های دیگر از نت 

res1-s.jpg

htpc3.jpg

=======================================================

d442b562_Kingpin_Dragon_F1EE_Kit.jpeg

3. این مورد فروش بیشتر برای اورکلاکرهای حرفه ای یا اونایی هست که می خوان وارد اورکلاک حرفه ای بشن  یک عدد کانتینر نیتروژن F1 ساخت خوده آمریکا :lol: از جنسه مس خالص و بسیار با کیفیتی هم ساخته شده همه متعلقاتش موجوده و تمیز فقط جعبش رو نمی دونم کجاست ولی به احتمال زیاد پیدا خواهد شد جعبش هم  قیمت پایه : 600 فوری :650

عکس های دیگر از نت 

F1%20top-side%20mounted%20bare.jpg

Kingpin_Lineup_853.jpg

اگر استقبال بشه و فروش بره یک عدد کانتینر نیتروژن حرفه ای دیگه هم موجوده Koolance VER2  که برای یکی از دوستانه و تمایل به فروش هم داره در صورت خوب فروش رفتن اگر این فروش بره اون رو هم برای فروش قرار خواهم داد  

این هم رعایت قوانین :

q0h3vh2sakj6fdhvj0kt.jpg

yazepfmdnpe81xbfv4r.jpg

دوستان خیلی توجه کنن :
مورد اول و دوم فروشش در بیرون از فروم ادامه داره و هر موقعه ممکنه در بیرون فروش بره پس حق اینجانب هست که در صورت  مساعد بودن شرایط فروش در بیرون از فروم بلافاصله بفروشم
دوستانه گلم تمامی قیمت ها با توجه به بازار گذاشته شده  سعی شده تا علاوه بر اینکه خودم کمترین ضرر رو در فروش داشته باشم حق مصرف کننده هم رعایت شده باشه  دوستانه دیگه ای هم که به هر علتی شخصی یا غیر شخصی احساس می کنن گرونه می تونن خرید نکنن 
برای دوستان خوبم و اونهایی که قبلا افتخار معامله با اونها رو داشتم هم اشانتیون و یا تخفیف شامل حالشون خواهد شد
فروش در دیر فروم ها نیز بر قرار خواهد بود مسئولیت و هزینه حمل و نقل به عهده خریدار محترم خواهد بود 
لینک به دیدگاه

درود عزیز

بلاک سی پی یو احیانا برای فروش ندارین؟

یا بلاک این رزریتور رو تکی فروش ندارین؟

لینک به دیدگاه

امیر حسین عزیز در صورت موجود بودن بلاک کارت گرافیک فوری بهم خبر بدید..

ممنون

لینک به دیدگاه

درود عزیز

بلاک سی پی یو احیانا برای فروش ندارین؟

یا بلاک این رزریتور رو تکی فروش ندارین؟

سلام بلاک تک موجوده خواستین در خدمتم

امیر حسین عزیز در صورت موجود بودن بلاک کارت گرافیک فوری بهم خبر بدید..

ممنون

شرمنده بلاک گرافیک موجود نیست 

لینک به دیدگاه

عزیز اگه قصد فروش بلاک cpu  تنهارو داشتی یه ندا به ما هم بده...

ممنون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...