رفتن به مطلب

مشاوره در مورد خريد كولر سي پي يو

Recommended Posts

سلام دوستان  از نظر برند وكيفيت  توي كولر ها سي پي يو مارك  Thermalright بهتره يا zalman ?

Thermalright ساخت تايوان هست ؟ يك  راهنمايي مي خوام از دوستان  براي خريد يكي از اين   دو مدل براي سوكت 775 .يكي مدل ZALMAN CNPS10X performa

و  كولر ديگه Thermalright True Spirit 120  قيمت بالايي 150 اما thermalright  صدو بيست ميشه   مي خواستم ببينم كدو م رو انتخاب كنم ؟  به نظر خودم كيفيت و

زيبايي هتسينگ وفن  Thermalright بيشتره  وهم ارزون تر و هم جا و وزن كمتر رو ميگيره   اما كارايي اين دو رو نمي دونم  لطفا راهنمايي كنيد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر رد برند هپاز برند های خوب هستند

ولی شما بفرمایید که چه سی پی یو رو میخواید اور کنید و چه قدر اور کنید و اینکه چه قدر میخواید هزینه کنید !!!

تا دوستان بهتر راهنمایی کنن

در ضمن میتونید بررسی True Spirit رو توی امضای بنده بخونید

لینک به دیدگاه

ممنون .در حال حاضر براي اور نمي خوام به دليل اينكه سيستم  زمان زيادي  رو در روز روشنه  مي خواستم كه  فن  بسيار كم صدا و كيفيت عالي رو داشته باشه. و دليل  ديگه   اينكه  دماي جايي كه سيستم هم كه وجود داره تا حدي بيشتره .تو اين  2 مورد كدوم رو ترجيح مي ديد ؟termalright ساخت تايوان هستش دوست عزيز ؟ تا 150 مي تونم هزينه كنم.

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

ببین دوست عزیز ساخت کجاش خیلی مهم نیست

قرار نیست با کولر کشتی بگیریم که بخواد خراب بشه!!

همشون کیفیت خوبی دارن مهم خنک کنندگی شون هست

پیشنهاد من برای شما true Spirit هست ,  یا Macho هر رو خوب هستن و بستگی به کیس و ... داره که جا بشه تو خریدشون هم شک نکنید

در ضمن شما یه کار دیگر هم بعدا میتونید انجام بدید اونم اینه که بعد از خرید هر کدوم هر 2 کولر یه فن دوم هم اضافه کنید بهشون که کارایی بهتری خواهد داشت

ویرایش شده توسط metall_hero
لینک به دیدگاه

دوست عزيز درسته كه مهم نيست  واسه كولر اما  من كلا رو  كدوم كشورش حساسم آخه  ساخت تايوان  رو  به 10 تا ساخت كره نمي دم ! 

لینک به دیدگاه

درود عزیز

شما می تونین thermaltake frio رو تهیه کنین که شرکتی آمریکایی هست و air cooling بسیار قوی هست نسبت به قیمتش!

من خودم این مورد رو داشتم و  خیلی ازش راضی بودم!

یه نگاهی به بررسی های این کولر بندازین پشیمون نمیشین!

به نظر من از macho قوی تر هست حتی از tuniq tower 120 هم قوی تر هست!

تو عکس زیر میتونی  نحوه عملکردشو نببینی!

نسبت به کولرd14 noctoa که الان حدود320 تومن قیمتشه 3درجه گرم تره با نصف قیمت!

post-5456-0-63225000-1371399569_thumb.png

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام میخواستم یه کولر واسه سی پی یوم بگیرم وبخاطر اینکه از نطر سایز واسه رم مشکل ایجاد نکنه میخوام یه کولر ابی بگیرم حالا بین دو مدل کورشیر اچ100و کورشیر اچ80 کدوم دما رو تو حالت اورکلاک کمتر نگه میداره وحدودا چند درجه با هم اختلاف دارند

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...