رفتن به مطلب

در مورد بهترین کیفیت خروجی صدا از دو کمپانی نظر realtek -VIA پیشنهاد بدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

لطفا نظرات تجربیات خود را در مورد کیفیت صدای مادربرد از چه نوع چیپست صدا باشه اعلام کنید

1-

VIA High Definition Audio

2-

Realtek High Definition Audio

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من REALTEK هست که کیفیت صدای بالاتری داره!

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من REALTEK هست که کیفیت صدای بالاتری داره!

اگه دلیل هم بیارین خوب است تا همه از تجربیات هم استفاده کنیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی مادربردهای قدیمی تر ویا بود که من کیفیت صوتیش رو خیلی مطلوب تر از ریل تک میبینم.

مشکل اصلی چیپ های ریل تک از کار افتادن اونها بعد از یکی دوسال استفاده دائم هست .البته چیپ های جدید بهبود یافتن ولی بازهم همین مشکل پابرجاست.

برای یک گیم نت سال 89 حدود 10 تا سیستم گرفتیم با مین M4n78 که چیپ صداش برای شرکت ریل تک مدل ALC 887 بود و وقتی از دوستم سلامت سیستم هاش رو چند وقت پیش جویا شدم گفتش از 10 تا مین 7 تاش چیپ صداشون تعطیل شده !

لینک به دیدگاه

روی مادربردهای قدیمی تر ویا بود که من کیفیت صوتیش رو خیلی مطلوب تر از ریل تک میبینم.

مشکل اصلی چیپ های ریل تک از کار افتادن اونها بعد از یکی دوسال استفاده دائم هست .البته چیپ های جدید بهبود یافتن ولی بازهم همین مشکل پابرجاست.

برای یک گیم نت سال 89 حدود 10 تا سیستم گرفتیم با مین M4n78 که چیپ صداش برای شرکت ریل تک مدل ALC 887 بود و وقتی از دوستم سلامت سیستم هاش رو چند وقت پیش جویا شدم گفتش از 10 تا مین 7 تاش چیپ صداشون تعطیل شده !

وای چه بد -اشتباه نمیکنی دوست عزیزم رو این مینبردی که نام بردی VIA بکار فته

ولی الان هم رو مین جدید asus msi  gigabite  ALC887 HD 7.1  به کار میره احتمالن ارتقا یافته

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
وای چه بد -اشتباه نمیکنی دوست عزیزم رو این مینبردی که نام بردی VIA بکار فته

ولی الان هم رو مین جدید asus msi  gigabite  ALC887 HD 7.1  به کار میره احتمالن ارتقا یافته

نه چیپش ویا نیست و ریل تک هست.

مین های جدید هم یا 889 هستند با 892.

لینک به دیدگاه

سلام

مادربرد منم biostar h61 هست

چیپ via روش هست کیفیتی خوبه ولی اون فیش سبز رنگش بعد از 6 ماه از کار افتاد!

چیپ ریل تک هم رو مادربرد قبلیم بود که حرف آقا معین درسته بعد از مدتی از کار میفته!

میشه گفت هر کدوم معایب خاص خودشونو دارن! :D

لینک به دیدگاه

والا در انتخاب مادربرد، نوع کارت صدای به کار برده شده، اگر آخرین گزینه ی مورد توجه نباشه، یکی مونده به آخرین گزینه است.

به نظرم اصن مهم نیست که ذهنتون رو درگیرش کنید. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برادرم ویا داره و من ریلتک. در کیفیت صدا فرق ندارن در 5 درصد ویا بهتره

لینک به دیدگاه

من به شخصه 3 تا کامپیوتر دارم که البته همشون جزو آثار باستانی محسوب میشن ( ! :smug: ) و مادربورد ها و چیپ هاشون به این شرحه ( به ترتیب کیفیت ) :

رتبه ی 3 (Gigabyte GA-8IR2003 (rev. 2.0 محصول سال 2003 که از چیپ Realtek ALC650 استفاده میکنه و با وجود 6 کاناله بودن؛ صداش تعریف چندانی نداره! :crying:

رتبه ی 2 - (Gigabyte 8VM533M-RZ (rev. 1.0 محصول سال 2006 که از چیپ VIA VT1616 Codec chip استفاده میکنه که اون هم 6 کاناله است، ولی اصلاً قابل قیاس با قبلی نیست و کیفیت صدای قابل قبولی داره. ;)

رتبه ی 1 - Asus P5GD1 Pro محصول سال 2004 که از چیپ Realtek ALC861 استفاده میکنه و از نوع 8 کاناله و فوق العاده قوی هست و بهترین کیفیت صدا رو بین بقیه داره. :clapping:

این نکته رو هم بگم که از رتبه ی سوم اصلاً استفاده نشده و در حد نو مونده؛ ولی اون 2 تای دیگه از بدو تولد جون کندن و تا با حال با هیچ کدومشون هیچ مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...