رفتن به مطلب

فیلم هایی که دیدنش رو به هم دیگه پیشنهاد میدیم

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 61
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه

یه زمانی با یه آرشیو دار طوفانی دوست بود فیلم های زیادی دیدم خیلی خیلی زیاد

در آخر هر فیلم آدم یه حسی داره

بعضی وقتا زیبا بعضی وقتا زشت

بعضی وقتا خسته بعضی وقتا پر انرژی و ...

اما فقط از جنبه سرگرمی و وقت کشی بهشون نگاه کردم و این که تو هر فیلم یه سری اطلاعات به آدم اضافه میشه

و واقعا به این نتیجه رسیدم که یک فیلم 1 ساعته خیلی بیشتر از 1000 صفحه کتاب می تونه روی آدما و یا توی جامعه تاثیر بگذاره

حتی می تونه فرهنگ یه نسل رو تغییر بده

متاسفانه این نکته هست که خیلی دیر صدا و سیمای ما داره به این نکته می رسه البته تا این جا فقط فهمیده اما هنوز کاری نکرده

افسانه خزان

افسانه من

سریال فرنچ

سریال فرار از زندان

فیلم های بودن که دوستشون داشتم

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز لیونی

من مدتهاست که به دیدن فیلم اعتیاد دارم. یه مدتی یه مرضی داشتم که فیلم های با امتیاز IMDB پایین معمولا نگاه نمی کردم. ولی بعد از اینکه فیلم Passion Play تولید سال 2010 رو دیدم نظرم عوض شد. با اینکه امتیازش 4.3 بود ولی واقعا خوش ساخت و قشنگ بود (البته به نظر من). دیدنش رو به شما هم توصیه می کنم.

فیلم دیگه ای که این اواخر دیدم، 22 گلوله (L'immortel) با بازی ژان رنو و تولید سال 2010 بود که واقعا فیلم ارزشمندی هست. هر چند قوام داستان به اندازه فیلمهای مافیایی مثله پدرخوانده نبود، ولی هنر فیلمبرداری و تدوین موسیقی فیلم و بخصوص بازی دوست داشتنی ژان رنو واقعا معرکه و دیدنی هست.

آخرین فیلمی هم که خیلی مخ م رو درگیر کرد و واقعا خیلی باهاش حال کردم، فیلم جاده مالهالند (Mulholland Drive) شاهکار دیوید لینچ و تولید سال 2001 بود که واقعا متفاوت از ساختار کلاسیک فیلمهای هالیوود بود. این فیلم واقعا مخ آدم رو تا چند ساعتی سر نگه می داره و حداقل باید دو بار ببینیدش تا از فیلم لذت ببرید. نقدهای خیلی زیادی هم برای این فیلم نوشتن که پیشنهاد می کنم بعد از اینکه فیلم رو دیدید، اونها رو بخونین. 

لینک IMDB فیلم Passion Play : لینک شما

لینک IMDB فیلم L'immortel : لینک شما

لینک IMDB فیلم Mulholland Drive : لینک شما

لینک نقدهای فیلم Mulholland Drive به زبان فارسی (حتما بعد ازدیدن فیلم بخونید): لینک شما

passion-play-2010.jpg22_bullets_2_raw.jpgMulholland-Drive-2001.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جاده مالهالند فیلم متفاوتی بود از نوعی که لینچ ها متفاوت هستند نمیدونم چرا اسم لینچ تو امریکا اینجوری هست تو ایران هم اینجوری داره میشه انگار ؟! به کار گیری "توهم ، وافقیت" با ظریف کاری های خاص لینچی به کمک مونتاژ خوب ( به طور معمول ) ( مخفی کردن و پررنگ کردن نقاط داستان) بعلاوه فضای انتقادی که از ساختار هالیود داره و استفاده مناسب از رنگها و موسیقی عوامل موفقیت هستند . واقعیتش از فیلم لذت بردم ولی تاثیر گذار نبود به این دلیل که اسرار زیاد برای رازآلور کردن فضا باعث کم توجهی به شخصیت پردازی شده بود جاهایی اینقدر زیاد بود تبدیل میشد به "اوه نه بی خیال " :D تنها نکته ای که برای من ارزشمند بود بطور واقعی داستان شکست کاری و نحوه تاثیر اون روی زندگی بود . درواقع شما با درنظر گرفتن این نکته که قسمت اول رویا های Betty هست و قسمت دوم زتدگی واقعی که هر دو درخواب و رویا هست و از 2 کلید یکی کلید رویاها و اون یکی کلیدی که باقی مونده دیگه نکته رازآلود خاصی براتون باقی نمیمونه مابفیش میشه "اوه نه بی خیال" . فیلم هایی که ذاتا و در واقعیت داستان فیلم راز آلود هست تو سری فیلم های ژانر رازآلود از نظر من بیشتر هیجانی هستند و تاثیر گذار اما اون دسته ایی که اسرار زیاد دارن برای ایجاد فضای رازآلود به کمک عوامل توهم و واقعیت یا خواب و رویا مثل این فیلم فضا کاملا منعطف میشه به نحوه و کیفیت مونتاژ و خط داستان و اگر شخصیت پردازی مشکلی داشته باشه انتقاد زیادی به همراه داره .

به نظر من بهترین فیلم لینچی هنوز The Elephant Man هست فیلمی ارزشمند با داستان واقعی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان :

تو این مدت این فیلمها رو تونستم ببینم :

Pulp Fiction 1994

pulp-fiction-1.jpg

HEAT.1995

15842924805357307154.jpg

The Game 1997

26xwwhw55wqny67ioll.jpg

The.Godfather.1972

the-godfather-movie-poster-1020243893.jp

که میتونم واستون بگم :

The.Godfather بهترین بود و فکر میکنم دیگی فیلمی به زیبایی اون با توجه به سال ساخت و .. نمیتونه بیاد , و از اون فیلم هایی هستش که اگه یکی نبینه نیمی از عمرش بر فناست :D

HEAT.1995   بازی آل پاچینو , رابرت دنیرو و دایلوگ های بدون نقص , اون رو به یکی از زیبا ترین فیلم ها تبدیل کرده . ( مخصوصا رابرت دنیرو )

The Game 1997 , Pulp Fiction 1994 رو چیزی توشون پیدا نکردم واسه سرگرم شدن خوبن .

در ادامه خواهم رفت سراغ Mulholland Drive و  Hachi: A Dog's Tale که حامد جان پیشنهاد دادن .

لینک به دیدگاه

قشنگترین فیلمی که تا حالا دیدم

ماتریکس 1 بوده,

خب فیلم پیام های زیادی داره

وقتی نئو از خواب بیدار میشه و بعد میفهمه خوابی که دیده واقعا اتفاق افتاده...

یا مثلا فرق بین حقیقت و واقعیت رو با تعبیر زیبایی به ما میرسونه...

بازگوی قدرت بینهایت ذهن هست...

و بسیاری از نکات ریز دیگه که باید حتما فیلم زبان اصلی و با کیفیت رو ببینید.

لینک به دیدگاه

درود دوستان :

تو این مدت این فیلمها رو تونستم ببینم :

Pulp Fiction 1994

pulp-fiction-1.jpg

HEAT.1995

15842924805357307154.jpg

The Game 1997

26xwwhw55wqny67ioll.jpg

The.Godfather.1972

the-godfather-movie-poster-1020243893.jp

که میتونم واستون بگم :

The.Godfather بهترین بود و فکر میکنم دیگی فیلمی به زیبایی اون با توجه به سال ساخت و .. نمیتونه بیاد , و از اون فیلم هایی هستش که اگه یکی نبینه نیمی از عمرش بر فناست :D

HEAT.1995   بازی آل پاچینو , رابرت دنیرو و دایلوگ های بدون نقص , اون رو به یکی از زیبا ترین فیلم ها تبدیل کرده . ( مخصوصا رابرت دنیرو )

The Game 1997 , Pulp Fiction 1994 رو چیزی توشون پیدا نکردم واسه سرگرم شدن خوبن .

در ادامه خواهم رفت سراغ Mulholland Drive و  Hachi: A Dog's Tale که حامد جان پیشنهاد دادن .

درود محمــدجان

پیشنهاد میکنم این مورد هم حتما تو اولویت فیلمهات قرار بده:

"Gone With The Wind"

"بر باد رفته"

post-11512-0-20409100-1373096577_thumb.jpg

با بازی زیبا و فوق العاده کلارک گیبل و ویویان لی( اسکارلت  @};-) که یکی از بهترین فیلم هائی بود که تا الان دیدم که هر چی از این فیلم تعریف کنم فایده نداره...باید خودت بشینی ببینی تا به دلت بشینه :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود محمــدجان

پیشنهاد میکنم این مورد هم حتما تو اولویت فیلمهات قرار بده:

"Gone With The Wind"

"بر باد رفته"

attachicon.gifimages.jpg

با بازی زیبا و فوق العاده کلارک گیبل و ویویان لی( اسکارلت  @};-) که یکی از بهترین فیلم هائی بود که تا الان دیدم که هر چی از این فیلم تعریف کنم فایده نداره...باید خودت بشینی ببینی تا به دلت بشینه :)

درود قیصر جان :

ممنون از پیشنهادت , تو برنامه ام گزاشتم که ببینمش  ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
یه فیلم هست که از دیدنش خیلی لذت بردم . فکر میکنم خیلی ها هم ندیده باشن . من کلا فیلم زیاد نگاه میکنم و شاید بشه گفت 95 درصد فیلمهایی رو که دوستان گفتن دیدم . همه هم فیلمهای بسیار خوبی بودن . ولی این فیلم جدای از این مسئله ، فیلمیه که کمتر کسی دیده و اکثرا بهش به عنوان یک فیلم معمولی نگاه کردن و از کنارش گذشتن . بهتون پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید : Hachi: A Dog's Tale

opsiwoartg22nmwyjzl_thumb.jpg

درود حامد جان :

من این فیلم رو تونستم امروز ببینم , واقعا عالی بود . داستان چون بر اساس واقعیت هست انسان رو تحت تاثیر میزاره .

جدای از داستان موسیقی های فیلم هم استادانه کار شده اند .

ممنون از پیشنهادتون .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Mulholland Drive 

خوب بلاخره این شاهکار رو هم تونستم ببینم :

بهتره سریع از موسیقی , سکانسها و رنگ بندی خلاقانه فیلم بگزرم چون حرفی واسه گفتن نزاشتن عواملی که بستر لازم رو برای غرق شدن بیننده در داستان فیلم فراهم کردند .

بعد از مشاهده فیلم با جستجوی کوچکی که انجام دادم دیدم نقد های بسیار زیادی واسه این فیلم نوشته شده , که هیچکدومش رو نخوندم , چون اعتقادم بر این هست این اثر خلق نشده که بهش نقد نوشته بشه , توی هیچ نقدی نمیگنجه و هرچی که بخونیم فقط نظر و اعتقاد شخصی نویسنده رو خواهیم خوند !

نظرم به این هست که فیلم ساخته شده تا نیروی تخیل (با کلاسش فراواقع گرایی :D)  بیننده رو بیدار کنه و تمام امکاناتی که مغز داره رو به خودش مشغول کنه تا هر شخص به اندازه ای که میتونه به معنای واقعی که خود بیننده میسازه نزدیک بشه و حالش رو ببره  ;)

ممنون از دوستان بابت پیشنهاد این فیلم .

lj6emm8nivbwy97qmcvm.jpg

لینک به دیدگاه

یه فیلم هست که از دیدنش خیلی لذت بردم . فکر میکنم خیلی ها هم ندیده باشن . من کلا فیلم زیاد نگاه میکنم و شاید بشه گفت 95 درصد فیلمهایی رو که دوستان گفتن دیدم . همه هم فیلمهای بسیار خوبی بودن . ولی این فیلم جدای از این مسئله ، فیلمیه که کمتر کسی دیده و اکثرا بهش به عنوان یک فیلم معمولی نگاه کردن و از کنارش گذشتن . بهتون پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید : Hachi: A Dog's Tale

opsiwoartg22nmwyjzl_thumb.jpg

این فیلم عالیه ! عالی ها ! :((

آخراش اشک آدمو در میاره ! آدم چه مرد باشه چه زن دلش میگیره :|

واقعاً ارزش دیدن رو داره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجیبه که من که عاشق سینما هستم و حداقل 50تا از فیلم های آرشیوم رو تا بحال ندیدم :D تا الان اطلاعی از این تاپیک نداشتم.واقعاً جاش خالی بود :)

دو تا فیلمی که اخیراً دیدم:

post-11166-0-68765500-1373962625_thumb.jpg

محصول 2010 از معدود فیلم های آرونوفسکی یا شاید تنها اثر این کارگردان که ازش بدم نیومد! بازی تحسین برانگیز ناتالی پورتمن در کنار بازی نه چندان دلچسب میلا کنیز(از نظر بنده) فیلم غنی و زیبایی هست.توصیه میکنم ببینید ارزش دیدن داره

فیلم بعدی:

post-11166-0-35883300-1373963501_thumb.jpg

محصول 1980 . اولین ورود توام با موفقیت Robert Hays به سینما بعد از دو کار موفق تلویزیونی دهه 70 .موفقیتی که در قسمت دوم Airplane تکرار نشد! اگر دنبال فیلم طنز با بیانی لطیف و آرام هستید و لبخند زدن رو به قهقه زدن ترجیح میدید حتماً این فیلم رو هم ببینید.در زمان خودش اثر بسیار خوبی بوده و بسیاری از صحنه ها و دیالوگ های فیلم در آثار چند دهه بعد هم بکار گرفته شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...