رفتن به مطلب

خورده شدن رم توسط گرافیک :O

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان !

بنده یه مین گیگا Z68 دارم با رم کینگستون بلو 4 گیگ !

قبلا گرافیک 9500 جی تی داشتم ، جدیدا کارت رو ارتقاع دادم و gt630 2gb گرفتم

قبلا از رمم کل چهار گیگش قابل استفاده بود با اینکه ویندوز 32 بیت داشتم

و در رنکی که ویندوز میده رنک 7.5 رو میگرفت رم

بعد از تعویض گرافیک از این میزان رم 2.9 گیگابایت قابل استفاده هست و ویندوز رنک 5.5 میده !

32 بیت دارم اما به ویندوز هیچ ربطی نداره ، ویندوز عوض کردم و 64 بیت ریختم باز هم اینطور بود

داخل تسک منیجر نوشته بود 2 گیگ قابل استفاده و بقیش درحال استفاده توسط سایر قطعات !

فکر میکنم گرافیک رم رو اختصاصی برای خودش برداشته !

از اونجایی که مموری این گرافکی 2 گیگ هست ، میخام کلا شیر شدن از رم رو غیر فعال کنم

کل بایوس رو گشتم چیزی پیدا نکردم!

کمک !

لینک به دیدگاه

امیر جان یه لینک از کارت گرافیکت میزاری؟؟

من فکر کنم همون گیگا 630 هست که بهت گفتم نخریش...

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مدل کارت گرافیکتون کدوم یک از مدل های زیره ؟

GV-N630D3-2GL

GV-N630-2GI

لینک به دیدگاه

اگه کارت گرافیک از رم های اصلی واسه خودش شیر میکنه دیگه راهی وجود نداره که اون مقدار رمو از دسترسش خارج کنیم. ولی نگران نباشید، الویت اول رم ها استفاده ی خودشونه، اگه رم ها در جایی به حافظه ی بیشتری نیاز داشته باشن هیچ وقت از حافظه ی خودشون به کارت گرافیک نمیدن.

لینک به دیدگاه

اول از همه ویندوز 64 بیت بزن.

دوم گرافیک داخلی سی پی یو رو غیر فعال کن احتمال 99% مشکلت حل میشه.

گرافیک PCI هیچ وقت رم رو از دسترس خارج نمیکنه ( ممکنه به اشتراک بذاره ولی برای خودش رزرو نمیکنه)

به طور ساده تر از 4 گیگ مثلا 1 گیگ رو اشغال میکنه ولی دیگه نمینویسه 2.93 useable بلکه همون 4 گیگ قابل استفاده میشه

لینک به دیدگاه

دوستان باور کنید یک موردی هست و گرافیک رم رو برای خودش اشغال کرده و ربطی به ویندوز نداره

با یک سرچ ساده میبینید هزاران هزار نفر مشکل منو داشتن و همه بهش گفتن ویندوز 64 بریز درست میشه و درست نشده

عزیزان من خودم فروشندم صد تا سیستم بستم دیگه بعد اینهمه تجربه فرق بین ویندوز 32 بیت و 64 بیت رو میدونم که !

محمد جون درمورد گرافیک هم هردوش رو خریدم تست کردم و عملا 630 دو گیگ از 440 ، 512 مگ قوی تر بود !

روی 440 اصلا نمیشد ستینگ رو بالا برد ، میبردی بالا میپرید بیرون از بازی به خاطر مموری کمی که داره ! توربو کش هم کارساز نبود

و در بعضی بازی هاکه میزان گرافیک رو مینویسن همون 512 بود که پر میشد میپرید بیرون

خلاصه این لینک گرافیک

www.gigabyte.ir/products/product-page.aspx?pid=4217

در مورد گرافیک سی پی یو هم از دیوایس منیجر غیر فعاله !

از راه دیگه ای باید غیرفعالش کرد؟

اینم تصویر در ویندوز 64 بیتی

137178086430593_Untitled.png

اون پایین رو نیگا گوشه

Hardware Reserevd : 1.1 GB

اینم یکی تو فروم که مشکل منو داشته !

سلام جناب امیر وقتت بخیر
داداش من هم همچین مشکلی با گرافیک 5450 داشتم که مقداری از رم رو اشغال میکرد و سرعتش رو هم کاهش میداد و امتیاز ویندوز برای رم رو هم کم میکرد من خودم راهکار خاصی براش پیدا نکردم فقط یدونه شفه 4670 داشتم که وقتی با اون عوضش کردم مشکلم حل شد البته سییتم من ای ام دی بود اما سیستم شما اینتله و شاید راهی برای برطرف کردن این مشکل پیدا کنید امیدوارم موفق بشی

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

دوستان باور کنید یک موردی هست و گرافیک رم رو برای خودش اشغال کرده و ربطی به ویندوز نداره

با یک سرچ ساده میبینید هزاران هزار نفر مشکل منو داشتن و همه بهش گفتن ویندوز 64 بریز درست میشه و درست نشده

عزیزان من خودم فروشندم صد تا سیستم بستم دیگه بعد اینهمه تجربه فرق بین ویندوز 32 بیت و 64 بیت رو میدونم که !

محمد جون درمورد گرافیک هم هردوش رو خریدم تست کردم و عملا 630 دو گیگ از 440 ، 512 مگ قوی تر بود !

روی 440 اصلا نمیشد ستینگ رو بالا برد ، میبردی بالا میپرید بیرون از بازی به خاطر مموری کمی که داره ! توربو کش هم کارساز نبود

و در بعضی بازی هاکه میزان گرافیک رو مینویسن همون 512 بود که پر میشد میپرید بیرون

خلاصه این لینک گرافیک

www.gigabyte.ir/products/product-page.aspx?pid=4217

در مورد گرافیک سی پی یو هم از دیوایس منیجر غیر فعاله !

از راه دیگه ای باید غیرفعالش کرد؟

اینم تصویر در ویندوز 64 بیتی

137178086430593_Untitled.png

اون پایین رو نیگا گوشه

Hardware Reserevd : 1.1 GB

اینم یکی تو فروم که مشکل منو داشته !

والا امیر جان من اول اینو بگم که ویندوز 32 بیتی کلا هم 7 هم 8 نمیتونه از تمام منابع سیستم استفاده بکنه و از 4 گیگ رم حدودا 3.80 گیگ رو میشناسه...

در مورد کارت گرافیک هم من بهت پیشنهاد میکنم برو توی بایوس و گزینه ی igpu یا یه همچین چیزی رو خاموش و اصلا دیسیبل کن و دوباره تست کن.

در مورد نصب بودن درایور کارت گرافیکتم اطمینان حاصل کن و مطمئن باش آخرین نسخه رو نصب کرده باشی.

رم هارم چک کن یکی درمیون توی اسلات ها باشن.

اگه تونستی هم ویندوزتو کلا عوض کن و 64 و یه ویندوزی رو استفاده کن که کمتر توش دستکاری شده باشه نصب کن.

نتیجه رو بگو..

ویرایش شده توسط ᗰOHᗩᗰᗩD
لینک به دیدگاه

والا امیر جان من اول اینو بگم که ویندوز 32 بیتی کلا هم 7 هم 8 نمیتونه از تمام منابع سیستم استفاده بکنه و از 4 گیگ رم حدودا 3.80 گیگ رو میشناسه...

در مورد کارت گرافیک هم من بهت پیشنهاد میکنم برو توی بایوس و گزینه ی igpu یا یه همچین چیزی رو خاموش و اصلا دیسیبل کن و دوباره تست کن.

در مورد نصب بودن درایور کارت گرافیکتم اطمینان حاصل کن و مطمئن باش آخرین نسخه رو نصب کرده باشی.

رم هارم چک کن یکی درمیون توی اسلات ها باشن.

اگه تونستی هم ویندوزتو کلا عوض کن و 64 و یه ویندوزی رو استفاده کن که کمتر توش دستکاری شده باشه نصب کن.

نتیجه رو بگو..

درسته قبلا از 4 گیگ 3.8 گیگ رو میشناخت اما الان 2.8 گیگ رو میشناخت !!

رفتم داخل بایوس چیزی به اسم igpu نبود ، اما یه گزینه دیدم به اسم Onboard Graphic اونو غیر فعال کردم

الان روشن کردم 3.3 گیگ از رم رو میشناسه !!!

رنک رم هم شد 7.3 !!

درایور گرافیک آخرین درایور انویدیا هست ، حواسم رو این چیزا جمع هست

رم هم فقط یک تک رم هست که به اسلات اول وصله

ویندوز هم دو عدد ویندوز دارم ، یکی 8 32 و یکی 8 64 ، روی هردو اینطوریه !

قبلا 3.8 میشناخت رنک 7.5 میداد :دی

بازم کاری نیست بکنم بیشتر بشناسه ؟

لینک به دیدگاه

درسته قبلا از 4 گیگ 3.8 گیگ رو میشناخت اما الان 2.8 گیگ رو میشناخت !!

رفتم داخل بایوس چیزی به اسم igpu نبود ، اما یه گزینه دیدم به اسم Onboard Graphic اونو غیر فعال کردم

الان روشن کردم 3.3 گیگ از رم رو میشناسه !!!

رنک رم هم شد 7.3 !!

درایور گرافیک آخرین درایور انویدیا هست ، حواسم رو این چیزا جمع هست

رم هم فقط یک تک رم هست که به اسلات اول وصله

ویندوز هم دو عدد ویندوز دارم ، یکی 8 32 و یکی 8 64 ، روی هردو اینطوریه !

قبلا 3.8 میشناخت رنک 7.5 میداد :دی

بازم کاری نیست بکنم بیشتر بشناسه ؟

داشته برای گرافیک آنبورد میکشیده...(کارشم فکر کنم همون verto بوده اگه اشتباه نکنم)

ویندوزتو عوض کن تا کل 4 گیگ رم رو بشناسه(64 بیتی نصب کن حتما)

لینک به دیدگاه

گرافیک PCI رم رو reserve نمیکنه. بلکه اگه لازم باشه اشغال میکنه (used).

این رزور شدن همون طور که گفتم مربوط به گرافیک داخلی یا همون iGPU هست. البته در بایوس های گیگا این مورد با نام دیگه ای شناخته میشه. و دقیق یادم نمونده کجا بود.

پیشنهاد میکنم کابل تصویر روی گرافیک اصلی باشه و در همون حالت Clearcmos انجام بدید. تا گرافیک داخلی اتوماتیک خاموش بشه. اگه نشد باید تو بایوس دنبالش بگردید.

دومین موردی که رم رو رزور میکنه یک گزینه هست به نام memory remaping که باید روشن باشه.

سومین کار جهت بهود کارایی سیستم و استفاده حد اکثری از رم، استفاده از دو ماژول رم هستش. یعنی دو تا دو گیگ خیلی بهتر از یک دونه 16 گیگ بر روی سیتم دوال چنل کارایی خواهد داشت.

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

دوست من گزینه ای به اسم memory rimaping اصلا توی بایوس پیدا نکردم

اگه امکانش هست معادلش در بایوس گیگا رو بگید !

اره اشتباه من این بود که تک ماژول خریدم

اگه یه ماژول 4 گیگ دیگه بگیرم و بذارم کنار این دوال حساب میشه ؟

قطعا دو عدد چهار گیگ باید بهتر از دو عدد دو گیگ کارایی داشته باشه !

لینک به دیدگاه

بله دو تا بشه دوال میشه. و امتیاز رم هم میره بالا.

تا زمانی که 4 گیگ پر نشده هیچ فرقی در سرعت و کارایی بین 32 گیگ و 4 گیگ نیست:D

مگر برنامه سنگین باشه و بیشتر از حجم رم لازم باشه (مثلا تو بازی های جدید 4 گیگ کم میاره و حتما باید 8 گیگ باشه)

-----

متاسفانه دسترسی به گیگا ندارم تا راهنمایی کنم.

لینک به دیدگاه

یه سوال خارج از بحث!

سی پی یو من اکثر موقع های وبگردی در حالت استندبای بود و از 16 زیرپردازنده 100 مگاهرتزی همیشه 16 تاش فعال بود و سرعت 1.6 گیگاهرتز بود و دماش پایین بود

امروز جای سیستم رو عوض کردم و یکم خاک گیریش کردم و میبینم تا خرخره فعاله و 2.9 گیگاهرتزه !

حتی وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست و دماش بالا اومده

مشکلی به وجود اومده آیا ؟

بایوس رو دیفالت کردم درست نشد

لینک به دیدگاه

یه سوال خارج از بحث!

سی پی یو من اکثر موقع های وبگردی در حالت استندبای بود و از 16 زیرپردازنده 100 مگاهرتزی همیشه 16 تاش فعال بود و سرعت 1.6 گیگاهرتز بود و دماش پایین بود

امروز جای سیستم رو عوض کردم و یکم خاک گیریش کردم و میبینم تا خرخره فعاله و 2.9 گیگاهرتزه !

حتی وقتی که هیچ برنامه ای باز نیست و دماش بالا اومده

مشکلی به وجود اومده آیا ؟

بایوس رو دیفالت کردم درست نشد

والا cpu در مواقع بیکاری فرکانس پایشو میاره پایین تا هم دما بیاد پایین هم مصرف انرژی کمتر بشه ولی این که میگی گرد گیریش کردی هیچ ربطی به بالا رفتن فرکانس cpu نداره!!

با نرم افزار cpu-z تست بگیر موقع بیکاری فرکانسش چنده..

لینک به دیدگاه

والا cpu در مواقع بیکاری فرکانس پایشو میاره پایین تا هم دما بیاد پایین هم مصرف انرژی کمتر بشه ولی این که میگی گرد گیریش کردی هیچ ربطی به بالا رفتن فرکانس cpu نداره!!

با نرم افزار cpu-z تست بگیر موقع بیکاری فرکانسش چنده..

مشکل به خاطر یه ویروس بود که با ایجاد اختلال موجب این مورد شده بود !

ویندوز عوض کردم مشکل حل شد

ویروسا چه کارایی که نمیکنن ، خوب یکی چک نکنه فرکانس سی پی یوشو ، این ویروسو داشته باشه کلی از عمر مفید پردازندش کم میشه که :|

خوب بریم سروقت بحث اصلی

memory rimaping

تو بایوس مین برد گیگا کجاست :دی

اصلا مین برد من داره اینو ؟

لینک به دیدگاه

مطمئنید ویروس بود؟

چون خود نصب درایور گرافیک minimum load از حالت ۵٪ میاره رو ۱۰۰٪ و مانع از کاهش ضریب میشه.

اگه تو بایوس اون گزینه نیست زیاد دنبالش نگردین:D

مهم همون پیدا کردن حافظه اشتراکی برای گرافیک داخلی هست. shared memory

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...