رفتن به مطلب

عدم امکان دسترسی به اطلاعات هارد اکسترنال

Anathema
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یکی-دوماه پیش نرم افزار GiliSoft USB Stick Encryption رو روی لپ تاپم نصب کردم تا برای هاردم پسورد بسازم.

اما به هیچ وجه از این نرم افزار استفاده نکردم، حتی بازش هم نکردم...

اما مدتی بود که میدیدم وقتی فلش مموریم رو به سیستم می زنم اطلاعاتش قفل شده و ناچار میشدم که فرمتش کنم

اون موقع فکر نمی کردم این مشکل مرتبط با این نرم افزار باشه

تا اینکه بعد از مدتی هاردم هم دچار همین مشکل شد، ولی اطلاعاتی که روی هاردم دارم برام خیلی مهم و با ارزشه و نمی خوام تحت هیچ شرایطی از دستشون بدم

به دلیل محرمانه بودن بعضی از اطلاعاتم نمی تونم به فرد مجرب ناشناسی هم هاردم رو بسپارم

به نظر شما این مشکل علتش این نرم افزاره؟ یا ویروسه یا چیزه دیگه؟ من چه کار میتونم بکنم؟

عکس هایی که ضمیمه پست کردم، وضعیت حال حاضر هاردم رو نشون میده!

در ضمن من به توصیه بعضی از دوستان تیک گزینه  Hide protected operating systeam files  رو هم برداشتم، اما افاقه نکرد.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی متخصصین عزیز.

post-13137-0-27765800-1371754321_thumb.jpgpost-13137-0-82358800-1371754329_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

وارد هادرت که میشی روی گزینه ای که تو شکل سمت چپه کلیک میکنی,چه پیغامی میده؟؟؟

post-11512-0-87018500-1371755548_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یعنی الان هاردت رو به لبتابت هم وصل میکنی همین وضعه؟ تنها راهش احتمالا از طریق همون نرم افزاریه که نصب کردی، هنگام نصب پسوردی براش تعیین نکردی؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

وارد هادرت که میشی روی گزینه ای که تو شکل سمت چپه کلیک میکنی,چه پیغامی میده؟؟؟

attachicon.gif3.jpg

پیغام خاصی نمیده، صفحه ای باز میشه که میگه با کدوم نرم افزار میخوای این فایل رو باز کنی: post-13137-0-64101000-1371757573_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یعنی الان هاردت رو به لبتابت هم وصل میکنی همین وضعه؟ تنها راهش احتمالا از طریق همون نرم افزاریه که نصب کردی، هنگام نصب پسوردی براش تعیین نکردی؟

نه، من اصلا از این نرم افزار استفاده نکرده بودم که این مشکل پیش اومد.

این نرم افزار برای باز کردن قفل، یا پسورد میخواد و یا کلا هارد رو فرمت میکنه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبل از هر چیز یک ایمیج با همین وضعیتی که هست از کل هارد بگیر . اول به یه سیستم دیگه وصل کن یه مک یا لینوکس ... ببین داستان چی هست بعد ببین نرم افزار های raw recovery چی پیدا میکنند روش اگر چیزی ریکاور بشه اطلاعات سالم هست و رمزنگاری نشده میتونی ریکاور کنی رو یه هارد دیگه و هارد رو فرمت کنی . اگر این 2 کار جواب نداد هارد صدمه دیده حالا یا فیزیکالی یا ویروس و نرم افزار رمزنگاری باید این 2 کار رو اول تست کنی تا بعد در موردش صحبت کنیم.

لینک به دیدگاه

با نرم افزار Recover My Files v5 فقط اطلاعاتی که قبلنا رو هاردم بوده و پاکشون کرده بودم، برگشت اما اطلاعات اصلیم ریکاور نشد. من حدود 450گیگ اطلاعات رو هاردم دارم اما چیزی که این نرم افزار به من نشون داد حدود6 گیگ بود! :(

ویرایش شده توسط Anathema
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در اینصورت احتمال بالا رمزنگاری شده . مطمئنی با اون نرم افزار کریپت نکردی؟ برای امتحان میتونی بازش کنی تو برنامه و چک کنی. برای اینکه ببینی رو هارد چه خبره میونی از نرم افزار های hexedit مثل winhex استفاده کنی و دیسک رو تو مد ویو توش باز کنی . winhex قبلا تو فروم پست شده جستجو کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...