رفتن به مطلب

راهنمایی فوری در مورد استفاده از HD Tune Pro 5.50

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی اساتید، من 3 تا هارد دیسک  IDE  دارم که تا خرخره پرن و میانگین عمرشون به 10 سال میرسه ( ! ) و من اصلاً به این نکته که هارد دیسک هم خراب میشه فکر نکرده بودم!!! (  :redface: ) الان که اینو فهمیدم به سرعت به فکر تست هارد هام افتادم و در این رابطه بهم  HD Tune  معرفی شد و من نسخه ی HD Tune Pro 5.50 رو دانلود کردم؛ ولی گیج شدم. قسمت های مختلفی داره و من نمیدونم دقیقاً باید به کدوم هاشون مراجعه کنم و چون اطلاعات روی هارد دیسک هام خیلی مهم هستن؛ برای مهمه که هارد ها از هر جهت کاملاً تست بشن و در این رابطه به کمک شما اساتید احتیاج دارم! :Not Worthy:  :Praying:

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

هیچ کس نیست که منو راهنمایی کنه؟  :confused:     :-S     :crying:

لینک به دیدگاه

یه عکس از TAB بخش Health بگیر و اینجا قرار بده، برای هر هارد جداگانه. تا ببینیم وضعشون به چه صورته/

لینک به دیدگاه

الان فقط به سومی؛ یعنی یه MaXtor 122GB دسترسی دارم و اینم عکسی که خواستید:

http://inspic.com/79502200

همین کافیه؟ یعنی لازم نیست سراغ Tab های دیگه مثل  Benchmark  یا Error Scan برم؟؟   :confused:

لینک به دیدگاه

الان فقط به سومی؛ یعنی یه MaXtor 122GB دسترسی دارم و اینم عکسی که خواستید:

http://inspic.com/79502200

همین کافیه؟ یعنی لازم نیست سراغ Tab های دیگه مثل  Benchmark  یا Error Scan برم؟؟   :confused:

بله همین عکس کافیه.

این هاردتون خدا رو شکر سالمه و مشکلی نداره. :) دقت کنید پایینش سبز رنگ قسمت Health Status: OK رو نوشته که نشان از سلامت هارده.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

من به چند قسمت دیگه ی نرم افزار که به نظرم آشنا اومد هم سرک کشیدم؛ این عکس ها هیچ اطلاعاتی بهتون نمیده؟ یا چیز بخصوصی توشون دیده نمیشه؟ :confused:

AAM

Benchmark

Error Scan

Extra Tests

Random Access

Speed Map

این نکته رو هم بگم که موقع Extra Tests صدای هارد خیلی بالا رفت؛ اصن کل کیس شروع کرد به لرزیدن! :-?

لینک به دیدگاه

به زودی از 2 تا هارد دیگه هم عکس میزارم؛ اگه اشتباه نکنم جفتشون تو Health چند تا بخش هایلایت شده داشتن و یکیشین وسط Benchmark ارور داد!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوباره سلام. بخاطر تأخیرم شرمنده، یه مدت با این سیستمم مشکل داشتم. :wub:

وضعیت 2 هارد دیسک دیگه افتضاح به نظر میرسه! =((

1 - Western Digital 80 GB که کاملاً پره و من ازش به عنوان هارد دیسک Primary استفاده میکنم.

اینم شات از تب Health که اصلاً جالب به نظر نمیرسه: Western Digital 80GB - Health

این هارد دیسک اصلاً نتونست تست های Benchmark و Random Access رو پاس کنه و وسط هر دو ارور داد.

توی تب Error Scan هم نقاط قرمز دیده میشه. اینم شات: Western Digital 80GB - Error Scan

2 - MaXtor 61 GB که رو همین سیستم به صورت Slave استفاده میشه.

اینم شات از تب Health که شرایطی مشابه هارد بالایی داره: Maxtor 61GB - Health

البته این یکی تونست تست های Benchmark و Random Access رو پاس کنه! :clapping: ولی توی تب Error Scan این یکی هم نقاط قرمز دیده میشه: Maxtor 60GB - Error Scan

لینک به دیدگاه

اگه اطلاعاتتون خیلی مهمه هارد 500 نو تهیه کنید و هاردهای موجود رو بفروشید حتما تو فروم همسایه براش خریدار پیدا میشه.

لینک به دیدگاه

اگه اطلاعاتتون خیلی مهمه هارد 500 نو تهیه کنید و هاردهای موجود رو بفروشید حتما تو فروم همسایه براش خریدار پیدا میشه.

سیستمی که این 2 تا هارد روشه مبتنی بر سوکت 478 و از Sata پشتیبانی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...