رفتن به مطلب

دوستان راهنمایی کنید برای کم کردن ولتاژ کاری سی پی یو

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان من یه athlon 5400 دستم اومده که بیش از اندازه داغ میکنه و باعث میشه سیستم خاموش بشه . یعنی دما اونقدر بالا میره که از حد مجاز میگذره و سیستم خاموش میشه . میخواستم ولتاژ کاری سی پی یو رو کمی پایین بیارم که اونطوری که متوجه شدم تو دمای سی پی یو و مین تاثیر زیادی میزاره . مین هم الان یه الایت هستش مدل 740 و یه مدل asus m2ne . دوستان من برای این کار اصلا آگاهی ندارم و اصلا سر درنمیارم . میخواستم از طریق بایوس مین این کار رو انجام بدم که دما پایین تر بیاد . ممنون میشم یه زحمت بکشید و کامل توضیح بدید چه کار باید بکنم .

لینک به دیدگاه

اصولا شما باید به فکر خنک کردن پردازنده باشی به جای این که به فکر دستکاری ولتاژ باشی (در صورتی که over نکردی البته)

از سالم بودن فن اطمینان پیدا کن و از خمیر سیلیکون به نسبت خوب استفاده کن

لینک به دیدگاه

اصولا شما باید به فکر خنک کردن پردازنده باشی به جای این که به فکر دستکاری ولتاژ باشی (در صورتی که over نکردی البته)

از سالم بودن فن اطمینان پیدا کن و از خمیر سیلیکون به نسبت خوب استفاده کن

ممنون بابت راهنماییتون . عزیز سی پی یو تو بایوس که باید دمای بیکاری باشه تا 64 درجه بالا میره و مشخص هستش که غیر طبیعی هستش . البته یه فن معمولی خود سی پی یو روش هستش و فن خوب روش نذاشتم تا امتحان کنم .

تا اونجایی که من شنیدم این سی پی یو دمای خیلی بالایی داره و بعضی از دوستان با کم کردن ولتاژ کنترلش میکنن منم خواستم همون کارو انجام بدم 

لینک به دیدگاه

شما باید خنک کننده سی پی یورو عوض کنین تا تفاوت دما رو متوجه بشین!

فن های خود سی پی یو های amd معمولا صدای زیاد و نویز زیادی دارن و خنک کنندگی خوبی ندارن!

بهتره یکبار هیتسینک رو تمیز کنین یا بادبگیرین تا یه نفسی بکشه و خمیر رو هم حتما عوض کنین!

برای کم کردن ولتاژ یه شات با نرم افزار cpu-z بگیرین  تا ببینیم تو چه ولتاژی  داره کار میکنه سی پی یوی شما!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...