رفتن به مطلب

مشکل موج افتادن در هنگام بازی

joker_5507
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه ی دوستان لیونی

من به تازگی یه مانیتور AOC e2243Fw2k خریداری کردم الان موقع بازی کردن بعضی از بازی ها مثل metro last light یا ghost recon وقتی موس رو سریع حرکت می دم یا در بعضی موارد دموی بازی یه حالت موج تو تصویر میافته ...انگار تصویر عقب میمونه خیلی داره این موضوع عذابم می ده

درایور گرافیک آپدیت شده ... مشخصات سیستم هم اینه

MB : asus p8p67 pro

VGA : GTX 580 DCU II

ram : 2*2 adata 1600

cpu : core i5 2500k

مشخصات مانیتور :

22 اینچ

کنتراست : ۵۰:۰۰۰:۰۰۰

۲ میلی بر ثانیه

با کابل اچ دی ام آی هم متصل شده

لینک به دیدگاه

عزیز تنظیمات بازی رو روی چه حدی گذاشتی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Vsync

اگه درست نوشته باشم

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

اقا خدا از دهنت بشنوه بخدا منم اين مشكل رو دارم هم رو اين سيستم و هم سيستم قبلي.

مثلا تو بازي هستي سريع موس رو اينطرف و اونطرف ميكني يه جور خط يه حالتي مي افته رو تصوير معمولا وسط ش .

تصوير برش كوجيك ميخوره انكار اونجا فريم از دست داده بد جور رو اعصابه.

خوشحال ميشم مشكل رو به من هم بكيد.

پارگی تصویر زمان یه وجود میاد که فریم در بازی بالاتر از refresh مانیتور بره برای رفع این حالت vertical synce رو از داخل کنترل پنل بازی on کنید و از داخل کنترل

پنل درایور این گزینه رو روی use the 3d application قرار بدید اگر هم این گزینه داخل بازی وجود نداشت از داخل کنترل پنل درایور vertical synce بر روی on 

قرار بدید.

ویرایش شده توسط noh
لینک به دیدگاه

vsync رو از توبازی روی حالت on بذار به همین راحتی!

ازتو منوی video option

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز اگه احیانا مشکلتون حل شد در تاپیک عنوان کنید تا دوستان دیگه هم درصورت برخورد با این مشکل از نتیجه تاپیک استفاده کنند!

بدرود

لینک به دیدگاه

از همه دوستان متشکرم (متأسفانه من گزینه تشکر ندارم و دلیلش هم نمی دونم چیه ) مشکل کاملا بر طرف شد

فقط از دوستان یه سوال داشتم ... من الان در یه تایپیکی که یکی از دوستان به دنبال مانیتور مناسب با کمترین بودجه می گشت دیدم که حمید جان مانیتور AOC رو پیشنهاد کردن اما یکی از دوستان می گفت بدترین نوع مانیتور هست و کنتراست و اطلاعاتی که درج شده زیاد واقعی نیست ... می خواستم بدونم آیا واقعا همینجوره ؟آیا خرید اشتباهی کردم ؟ چون من اینجا قبل از خرید مانیتور تایپیک زدم که ببینم نظر دوستان چیه اما چندتا نظری که دادن نکته منفی نگفتن ... از اساتید خواهش می کنم نظراتشون رو بدن

ویرایش شده توسط joker_5507
لینک به دیدگاه

از همه دوستان متشکرم (متأسفانه من گزینه تشکر ندارم و دلیلش هم نمی دونم چیه ) مشکل کاملا بر طرف شد

فقط از دوستان یه سوال داشتم ... من الان در یه تایپیکی که یکی از دوستان به دنبال مانیتور مناسب با کمترین بودجه می گشت دیدم که حمید جان مانیتور AOC رو پیشنهاد کردن اما یکی از دوستان می گفت بدترین نوع مانیتور هست و کنتراست و اطلاعاتی که درج شده زیاد واقعی نیست ... می خواستم بدونم آیا واقعا همینجوره ؟آیا خرید اشتباهی کردم ؟ چون من اینجا قبل از خرید مانیتور تایپیک زدم که ببینم نظر دوستان چیه اما چندتا نظری که دادن نکته منفی نگفتن ... از اساتید خواهش می کنم نظراتشون رو بدن

درود

دوست عزیزشما درخریدتون هیچ اشتباهی نکردید

درتصاویر زیر بررسی دقیق این مانیتور هست!نسبت به هزینه ای که کردین گزینه ی خوبی انتخاب کردین!

درسایت های معتبر امتیاز very good گرفته!

فقط شاید تنها نقطه ضعف کوچیکش اینه که تو فیلم های با کیفیت بالا بعضی نقاط رو خوب نشون نمیده از روشون رد میکنه پرفورمنس رومیاره پایین!

بررسی دقیق تر در عکس زیر میتونی ببینی پس درخریدت شک نکن عزیز!

post-5456-0-87690800-1372070390_thumb.jpg

post-5456-0-02506900-1372070410_thumb.jpg

post-5456-0-02630900-1372070440_thumb.jpg

post-5456-0-08160500-1372070456_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

حمید جان بسیار بسیار متشکرم ... ممنون بابت همه زحمات و وقتی که واسه بچه های لیون می زاری

لینک به دیدگاه

خواهش عزیز خوب شکتون از خرید برطرف شده!باعث خوشحالی بنده هم هست!موفق باشی عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...