رفتن به مطلب

فروش گرافیک suzuki-9800gt 1GB 256 bit

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک عدد کارت گرافیک 9800 gt سری geforce برند suzuki رو دارم کارت ذکر شده برای خودم بوده وبسیار تمیزه یکسال پیش خریدمش و خیلی ازش راضیم وحتی بازی residentevil 6 رو در رزولیشن 1080*1920 47 فرم میده وبا اینکه تولید این گرافیک کمی قدیمیه ولی هنوز پر قدرته.

از امتیازات دیگر این کارت به 256-bit بودن وداشتن خروجی HDMi میشه اشاره کرد که فقط در برند suzuki این سری موجوده و دیگر برندها در این سری فاقد HDMI میباشند.

کارت دارای جعبه و cd می باشد.

اینم عکسهایی از کارت.

post-13134-0-57723700-1372007730_thumb.jpg

post-13134-0-57669700-1372008490_thumb.jpg

قیمت پایه:190

فروخته شد.

ویرایش شده توسط rezar
لینک به دیدگاه

سلام دوستان یک عدد کارت گرافیک 9800 gt سری geforce برند suzuki رو دارم کارت ذکر شده برای خودم بوده وبسیار تمیزه یکسال پیش خریدمش و خیلی ازش راضیم وحتی بازی residentevil 6 رو در رزولیشن 1080*1920 47 فرم میده وبا اینکه تولید این گرافیک کمی قدیمیه ولی هنوز پر قدرته.

از امتیازات دیگر این کارت به 256-bit بودن وداشتن خروجی HDMi میشه اشاره کرد که فقط در برند suzuki این سری موجوده و دیگر برندها در این سری فاقد HDMI میباشند.

کارت دارای جعبه و cd می باشد.

اینم عکسهایی از کارت.

attachicon.gifDSC_0056.jpg

attachicon.gifDSC_0058.jpg

attachicon.gifDSC_0057.jpg

attachicon.gifDSC_0061.jpg

قیمت پایه:190

ابتدا عذرخواهی بابت اسپم

صرفا جهت اطلاع :

یکعدد ایسوس موجود دارم که دارای پورت اچ دی ام آی هم هست ( لطفا در صورتیکه از اطلاعاتتون مطمئن نیستید اطلاعات اشتباه ندید ، تشکر )

لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین ولی من چنتا برند 9800 دیده بودم نداشت asus ندیده بودم.تو زمان خودش بهترین برند برای این مدل suzuki بعد asus

ویرایش شده توسط rezar
لینک به دیدگاه

ممنون اقا معین ولی من چنتا برند 9800 دیده بودم نداشت asus ندیده بودم.تو زمان خودش بهترین برند برای این مدل suzuki بعد asus

بنده محسن هستم نه معین دوست عزیز

در مورد این قسمتی هم که قرمز کردم در اینکه کارت شما کارت خوبیه و به نسبت قیمتش

از قدرت معقولی برخورداره شکی نیست ولی دیگه فکر کنم تمام دوستان این سایت و سایتهای

تخصصی سخت افزار اونقدر تو کار خودشون خبره هستن که دقیقا با تمام برندها آشنا باشن و تفاوتهاشون رو هم بدونن

لینک به دیدگاه

ببخشید اقا محسن این H شبیهه i بود فکرکردم معینه.

ولی من باز سر حرفه خودم هستم برند suzuki اون زمان از asus بهتر بود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...