رفتن به مطلب

بالا نیامدن ویندوز(تو رو خدا کممممممممممک)

mahdi2kare
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من تقریبا یه ماهی میشه هارد خریدم هاردم 360 هست و تو این ماه راحت 6 بار ویندوز عوض کردم ویندوز 7 نصب میکنم ولی مدتی که کار میکنم مثلا یه هفته یا کمتر کم کم برنامه ها شروع به دادن ارور has stop working میشنpost-13187-0-40848700-1372268800_thumb.jpg ازجمله نرم افزار ها یا بازی ها گوگل کروم یا بازی اساسین و بعد چند ساعت یا همون لحظه کامپیوتر هنگ میکنه وقتی ریستارت میکنم دیگه بالا نمیاد و میاد رو یه صفحه سیاه این پیغام رو میده

windows boot manager

.windows has encountered a problem communicating with a device connected your computer

this error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. make sure removable storage is properly connected and then restart your computer

.If you continue to receive this error message, contact the hardware manufacturer

status:0xc00000e9

Info: An unexpected I/O error has occurred

در ضمن این سیستم من هست:

CPU:Intel G620

Main Board:MSI

RAM:ADATA 4GB DDR3

VGA:1GB Gefors GT 630N-ZDF2

H.D.D:360 Maxtor sata

power:tsco atx 570 W

میخوام ببینم مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

تمام وسیله های که  از طریق usb یا پورت pci  به کیست وصل کردی رو ازش جدا کن و بعد روشن کن و کلید f8 رو بزن و ازطریق safe mode ببین میتونی بالا بیای؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

چندتا کار میشه کرد

1.ویروس یابی با آنتی ویروس مطمئن که احتمال ویروسی بودن ضعیفه

2. اسکن هارد با نرم افزار خود هارد و بررسی کابل ساتا

3. طبق گفته دوستمون حمید آقا جدا کردن وسایل جانبی . که مفهوم پیغام هم همینو میگه ، میگه که تو ارتباط با وسایل جانبی ،هارد یا سی دی رام مشکل وجود داره

4. بعد از انجام راههای بالا :)

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز این کاری که شما گفتین رو انجام دادم ویندوز بالا اومد ولی بدون safe mode لازمه که بگم چند وقت پیش که این ارور رو دیده بودم با چند بار ریستارت کردن یه پیغام میداد که سی دی بوت رو قرار بدم منم مجبور میشدم سی دی ویندوزم رو قرار بدم ولی تو اون یه قسمتی بود نوشته بود boot from hard disk منم این رو انتخواب میکردم که بلکه بتونه load کنه ولی یه ارور میداد که این بود (INTI3/02h read error (ax=0101,dl=80 و هنگ میکرد یکی هم اینکه من قبل از این هاردی که خریدم چنین پیغامی ندیده بودم حالا نمیدونم که چرا اینطوری شده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

تمام وسیله های که  از طریق usb یا پورت pci  به کیست وصل کردی رو ازش جدا کن و بعد روشن کن و کلید f8 رو بزن و ازطریق safe mode ببین میتونی بالا بیای؟

ممنون دوست عزیز این کاری که شما گفتین رو انجام دادم ویندوز بالا اومد ولی بدون safe mode لازمه که بگم چند وقت پیش که این ارور رو دیده بودم با چند بار ریستارت کردن یه پیغام میداد که سی دی بوت رو قرار بدم منم مجبور میشدم سی دی ویندوزم رو قرار بدم ولی تو اون یه قسمتی بود نوشته بود boot from hard disk منم این رو انتخواب میکردم که بلکه بتونه load کنه ولی یه ارور میداد که این بود (INTI3/02h read error (ax=0101,dl=80 و هنگ میکرد یکی هم اینکه من قبل از این هاردی که خریدم چنین پیغامی ندیده بودم حالا نمیدونم که چرا اینطوری شده

لینک به دیدگاه

داداش همش یه ویندوز 7 رو نصبیدی یا نسخه های مختلف هم اینطوریه؟؟

این بحث stopped معمولا نرم افزاریه.ویروس یابتون چه مدلیه؟؟آپدیتش میکنی؟؟بعد از چند روز از نصب ویندوز این اتفاق میفته؟

لینک به دیدگاه

داداش همش یه ویندوز 7 رو نصبیدی یا نسخه های مختلف هم اینطوریه؟؟

این بحث stopped معمولا نرم افزاریه.ویروس یابتون چه مدلیه؟؟آپدیتش میکنی؟؟بعد از چند روز از نصب ویندوز این اتفاق میفته؟

داداش ویندوزم اینه windows 7 sp1 ultimate 64bit pre activated

آنتی ویروسم اینه ESET NOD32 Antivirus 6

آپدیت هم همیشه میکنم در ضمن این نسخه 6 و 5 خود به خود آپدیت میشن

غیر از این ویندوز یه ویندوز 7 دیگه ای هم نصب کرده بودم ولی رو xp امتحان نکردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین دوست عزیز برای اینکه آنتی ویروس راحت تر همه فایل ها رو اسکن کنه ، شما باید راهشو باز کنید. 

این دستور را در CMD بنویسید تا فایلهای مخفی و سیستمی از حالت مخفی بیرون بیان و اسکن همه فایلها انجام بشه . 

این مشکل رو من چند وقت قبل داشتم که با این روش حل شد . 

درایو مورد نظر برای غیر فعال کردن فایل های مخفی سیستمی که معمولا ویروس داخل پوشه ها نفوذ میکنه .

C:\>:attrib -h -s /s /d

دقت کنید الان من این دستور را برای درایو C نوشتم و با دکمه Enter اجرا میشه . 

حالا شما برای درایو های دیگه کافیه اسم درایو مد نظر را نوشته و" : Enter" بزنید 

بعد شروع به اسکن کنید . 

لینک به دیدگاه

سلام.

مشکل نرم افزاریه.من قبلا این مشکل رو داشتم.که گوگل کروم بالا نمیومد و این پیغامو میداد.

با safe mod برو.

بعد برو run  و بعد بنویس msconfig

بعد تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن.

سیستم رو ریست کن ببین بالا میاد یا نه.

اگه بالا اومد پس امیدی هست.بعد تمام درایو های ویندوزن رو دیپ اسکن کن به صورت دستی.

بعد از اون دو راه داره یا بعد از پاک شدن ویروس سیستم درس میشه یا بعد از پاک شدن ویروس به دلیل اینکه فایل بوت یا هر فایلی که ویروس روی اون اثر گذاشته خراب شده یا ناقص شده و نیاز به بازسازی داره  که در این صورت با عوض کردن ویندوز درس میشه.

ویندوز که عوض کردی برنامه دیپ فریزو نصب کن و درایو ویندوز رو فریز کن.ببین دوباره این مشکل پیش میاد یا نه؟

بعد از همه ی اینا برو سراغ مشکلات سخت افزاری.نظیر بدسکتور واین چیزا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام.

مشکل نرم افزاریه.من قبلا این مشکل رو داشتم.که گوگل کروم بالا نمیومد و این پیغامو میداد.

با safe mod برو.

بعد برو run  و بعد بنویس msconfig

بعد تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن.

سیستم رو ریست کن ببین بالا میاد یا نه.

اگه بالا اومد پس امیدی هست.بعد تمام درایو های ویندوزن رو دیپ اسکن کن به صورت دستی.

بعد از اون دو راه داره یا بعد از پاک شدن ویروس سیستم درس میشه یا بعد از پاک شدن ویروس به دلیل اینکه فایل بوت یا هر فایلی که ویروس روی اون اثر گذاشته خراب شده یا ناقص شده و نیاز به بازسازی داره  که در این صورت با عوض کردن ویندوز درس میشه.

ویندوز که عوض کردی برنامه دیپ فریزو نصب کن و درایو ویندوز رو فریز کن.ببین دوباره این مشکل پیش میاد یا نه؟

بعد از همه ی اینا برو سراغ مشکلات سخت افزاری.نظیر بدسکتور واین چیزا.

کاملا این گفته های شما تایید میشه . like

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...