رفتن به مطلب

خريد سيستم گيمينگ تا ١٠ ميليون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید !   Shame%20On%20You.gif

CPU AMD FX 8350 OR http://www.amd.com/us/press-releases/Pages/amd-unleashes-2013jun11.aspx

Mainboard ASUS Crosshair V Formula-Z OR Sabertooth 990FX  R2.0

Corsair XMS3 2*4GB 2000

Asus 7970 3GB GDDR5

WD Black 2TB

SSD Corsair Neatron 128 GB

Monitor Samsung 23A560

Case Green X9

PSU Thermaltake Toughpower 1000w

Mouse&KeyBoard MK330 logitech

ویرایش شده توسط vill
لینک به دیدگاه

واقعا از اساتيد ممنونم راهنمايي هاي شما واقعا عالي بودند. حرف اقا بهمن اما منو به فكر فرو برد و الان ميبينم كه ايشون راست ميگن و بقولي حرف حق جواب نداره !!!

پس با اين حساب اقا بهمن از نظر شما من چه سيستمي رو ببندم كه ديگه حداقل ١ سالي بازي ها رو روي بهترين حالت اجرا كنه رو نرم افزاراي مهندسي و ... هم منو اذيت نكنه ؟

راستي اساتيد شرمنده كه اين حرفو ميزنم ولي يكي از دوستام به من گفت تو كه ميخواي انقدر خرج كني بجاش يه لپتاپ بگير كه با قيمتي كمتر همون امكانات رو بهت ميده !

خواستم بگم ايا خريد لپتاپ بجاي كيس براي من كه بازي زياد ميكنم كار عاقلانه اي هست ؟

اگه اره چه لپتاپي رو پيشنهاد ميكنيد ؟

لینک به دیدگاه

واقعا از اساتيد ممنونم راهنمايي هاي شما واقعا عالي بودند. حرف اقا بهمن اما منو به فكر فرو برد و الان ميبينم كه ايشون راست ميگن و بقولي حرف حق جواب نداره !!!

پس با اين حساب اقا بهمن از نظر شما من چه سيستمي رو ببندم كه ديگه حداقل ١ سالي بازي ها رو روي بهترين حالت اجرا كنه رو نرم افزاراي مهندسي و ... هم منو اذيت نكنه ؟

راستي اساتيد شرمنده كه اين حرفو ميزنم ولي يكي از دوستام به من گفت تو كه ميخواي انقدر خرج كني بجاش يه لپتاپ بگير كه با قيمتي كمتر همون امكانات رو بهت ميده !

خواستم بگم ايا خريد لپتاپ بجاي كيس براي من كه بازي زياد ميكنم كار عاقلانه اي هست ؟

اگه اره چه لپتاپي رو پيشنهاد ميكنيد ؟

سلام،خیر عزیز لپ تاپ برای کارهای سنگین مناسب نیست بعلاوه ارتقای ان مثل دسکتاپ اسان نیست و مشکل خراب شدن باطری و ... راهم دارد

لینک به دیدگاه

اگه داری خرج کن اگه نداری که هیچی دیگه نظر آقا حمید کاملا تایید میشه

1-در خرید sabertoothشک نکن

2-2xgtx680بهتره فقط یه برند ارزون قیمت بگیر چون واقعا ایسوس گرونه ولی لا مذهب یه چیز دیگست

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی اساتید.

من همون نظر اقا حمید رو انجام میدم فکر کنم بهتر باشه .

فقط اخرین مسیله اینه که من شمال هستم و امشب میخوام برم تهران به مدت 3 روز. 

دوستان بهترین جایی که تو تهران هست برای بستن سیستم و خرید این وسایل (کسی که کار بلد باشه بتونه خوب ببنده و شرمنده که این حرفو میزنم ولی دزد هم نباشه ) کجا هست ؟ و این که میتونه تو 3 روز سیستمو جمع کنه ؟

برای خرید مانیتور باید کجا برم ؟

اساتید اگه زحمتی نیست زودتر راهنمایی بفرمایید چون 3-4 ساعت دیگه میخوام حرکت کنم.

بازم بخاطر راهنمایی های همه ی شما اساتید محترم ازتون تشکر میکنم تنها چیزی که میتونم بگم اینه :

ایشالا تو همه ی مراحل زندگی موفق باشین و به هر جی که میخواین برسین.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی اساتید.

من همون نظر اقا حمید رو انجام میدم فکر کنم بهتر باشه .

فقط اخرین مسیله اینه که من شمال هستم و امشب میخوام برم تهران به مدت 3 روز. 

دوستان بهترین جایی که تو تهران هست برای بستن سیستم و خرید این وسایل (کسی که کار بلد باشه بتونه خوب ببنده و شرمنده که این حرفو میزنم ولی دزد هم نباشه ) کجا هست ؟ و این که میتونه تو 3 روز سیستمو جمع کنه ؟

برای خرید مانیتور باید کجا برم ؟

اساتید اگه زحمتی نیست زودتر راهنمایی بفرمایید چون 3-4 ساعت دیگه میخوام حرکت کنم.

بازم بخاطر راهنمایی های همه ی شما اساتید محترم ازتون تشکر میکنم تنها چیزی که میتونم بگم اینه :

ایشالا تو همه ی مراحل زندگی موفق باشین و به هر جی که میخواین برسین.

شما بیا خدمت دوستان گل لیون کامپیوتر تو پاساژ ولیعصر

بهترین فروشگاه هست از نظر من ;)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به عنوان نظر آخر اگه اشکالی نداره این نظر رو هم از بنده داشته باشید. با توجه به انتخاب تک مانیتور که بالاتر از رزولوشن 1920x1080 هم ساپورت نمی کنه داشتن دو کارت گرافیک تاثیری براتون حتی تو جدید ترین بازیها هم نداره .برای این  رزولوشن با high setting هم بخواهید گیم داشته باشید کارتهای مثل 680 ترجیحا با بیش از 2 گیگ و 7970ghz edition کارتون رو کامل راه میندازه. اینم در نظر داشته باشید که داشتن 2 یا 3 گرافیک هم زمان گاهی اوقات دردسر های خاص خودش رو داره هم به لحاظ فضای زیادی که از کیس اشغال می کنه هم به لحاظ کانفیگ. در نهایت حتی اگر هزینه 2 کارت رو می خواهید انجام بدید فکر کنم بازم یه تک کارت 690 یا 7990 بگیرید براتون خیلی راحتتره.

در مورد آدم قابل اعتماد هم می تونید تشریف ببرید پهلوی خود آقای حسینی و همکارانش که هم قطعه رو براتون می تونن تهیه کنن و هم دوستان کاربلدی هستند.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط aminel1358
لینک به دیدگاه

فقط یه پیشنهاد و ارزش دیگری ندارد :D

i7 3770K ivy bridge

Sabertooth Z77

Kingstone HyperX Predator 2133MHz 4GBx4

Kingstone HyperX 120GBX2 SATA3 SSD

WD Caviar black 2TB

ASUS GTX Titan

LG 2342P 3D Monitor

X9 Predator Case

GP1350B-OC PSU

Keyboard&mouse A4tech X7

Edifier C2 SPK

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به عنوان نظر آخر اگه اشکالی نداره این نظر رو هم از بنده داشته باشید. با توجه به انتخاب تک مانیتور که بالاتر از رزولوشن 1920x1080 هم ساپورت نمی کنه داشتن دو کارت گرافیک تاثیری براتون حتی تو جدید ترین بازیها هم نداره .برای این  رزولوشن با high setting هم بخواهید گیم داشته باشید کارتهای مثل 680 ترجیحا با بیش از 2 گیگ و 7970ghz edition کارتون رو کامل راه میندازه. اینم در نظر داشته باشید که داشتن 2 یا 3 گرافیک هم زمان گاهی اوقات دردسر های خاص خودش رو داره هم به لحاظ فضای زیادی که از کیس اشغال می کنه هم به لحاظ کانفیگ. در نهایت حتی اگر هزینه 2 کارت رو می خواهید انجام بدید فکر کنم بازم یه تک کارت 690 یا 7990 بگیرید براتون خیلی راحتتره.

در مورد آدم قابل اعتماد هم می تونید تشریف ببرید پهلوی خود آقای حسینی و همکارانش که هم قطعه رو براتون می تونن تهیه کنن و هم دوستان کاربلدی هست

ممنون از راهنماییتون 

این اقای حسینی کجا تشریف دارن ؟( ادزسشون رو اگه میشه لطف کنین بگین)

در مورد کارت هم من 1 بار از دوستان پرسیدم که 2 تا 680 بگیرم یا یه تایتان اما متاسفانه کسی جواب منو نداد !

لینک به دیدگاه

برای آدرس که توی خود سایت lioncomputer.ir قسمت ارتباط با ما رو ببینید آدرس هستش اگه دسترسی ندارید این آدرس : تهران ، خیابان ولیعصر ، نرسیده به میدان ولیعصر ، روبروی وزارت بازرگانی ، مجتمع کامپیوتر ولیعصر ، همکف پلاک 26

در مورد گرافیک هم با توجه به تک مانیتور بودن شما اگر NVidia می خواهید انتخاب کنید اگه ته قدرت رو می خواهید یه کارت 690 (که البته دو چیپ 680 توش به کار رفته) اگر نه یه کارت 680 هم کارتون رو راه میندازه. تک چیپ تک کارت هم که مسلما Titan بهترین هستش.

در مورد SSD هم به نظر بنده Corsair neutron و Kingston HyperX 3k انتخابهای بهتری هستن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تا میتونی از 3.2 یا 4تا gpu به صورت sli یا CF استفاده نکن چون ضررش بیشتر از سودشه.من 2تا 690 دارم یعنی 4تا 680 ولی تو خیلی از بازیا اندازه تنها یکی 680 فریم میگیرم.

تو گرفتن کارت به نظر من یدونه تایتان بگیر که قویترین تک هسته ایه و سوگلی انویدیاست که اگه بعدا 2تاشم کنی خیلی عالی میشه.انویدیا رو SLI سری 700 و تایتان خیلی توجه داره و درایوراشو کاملا سازگار با اینا میده بیرون البته فعلا که اینجوریه.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده هم یه کارت گرافیک هست تایتان هم واقعا گرونه و ارزشش رو نداره دوست عزیز

ویرایش شده توسط RezaYa_67
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوتا 680 و یا 7970 و یک عدد 7990 تایتان رو رنده میکنه(به قول دوستمون)

قدرت تایتان نسبت به قیمتش اون هم برای کارت تک هسته ای خیلی زیاده

در ضمن پیشنهاد میکنم گرافیک دو هسته ای بخرید و یا از کراس فایر AMD استفاده کنید چون از همه نظر بهتره

((به نظر من قیمت بازار رضا از همه جا مناسب تره))

ویرایش شده توسط peyman_sh
لینک به دیدگاه

دوستان فکرنمیکنید طرف سیستم رو خریده الان ترکونده؟

به تاریخ آخرین پست نگاه کنید مربوط به یک ماه و نیم پیش هست!

لینک به دیدگاه

((به نظر من قیمت بازار رضا از همه جا مناسب تره))

سلام و عرض ادب

با کمال احترام آقا پیمان اما به شدت با نظر شما مخالف هستم.

کلا پاساژ رضا در تهران به یک نام دیگری شناخته میشود. :D

لینک به دیدگاه

با 2.5 یه سیستم ببند بشین از صبح تا شب بازی کن.ده تومن واسه بازی.کسایی تو همین شهر هستن که روزی یک وعده غذا میخورن چون ندارن اونوقت یکی پیدا میشه ده میلیون پول اسباب بازی میده.یکم بزرگ فکر کن یه سیستم ببند بعد با بقیه پولی که واسه سیستم در نظر گرفتی برو به یه مستحق کمک کن ببین لذت این بیشتره یا کرایسس 3؟؟

ویرایش شده توسط abbaas
لینک به دیدگاه

با 2.5 یه سیستم ببند بشین از صبح تا شب بازی کن.ده تومن واسه بازی.کسایی تو همین شهر هستن که روزی یک وعده غذا میخورن چون ندارن اونوقت یکی پیدا میشه ده میلیون پول اسباب بازی میده.یکم بزرگ فکر کن یه سیستم ببند بعد با بقیه پولی که واسه سیستم در نظر گرفتی برو به یه مستحق کمک کن ببین لذت این بیشتره یا کرایسس 3؟؟ولی میدونم این حرفا واست یا واسه شما بچه مایه دارا مثل جوکه.خوش باشینو از بازی لذت ببرین.

نظر شما هم محترمه ولی نیازمند کم نیست عزیز..

در ضمن کسانی هستند مثل این دوستمون سیستم 10 میلیونی میگیرند تا ماهی باهاش 2 میلیون در بیارند...

در کل با نظرت موافقم ولی جاش اینجا نیست..

موفق باشید

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با 2.5 یه سیستم ببند بشین از صبح تا شب بازی کن.ده تومن واسه بازی.کسایی تو همین شهر هستن که روزی یک وعده غذا میخورن چون ندارن اونوقت یکی پیدا میشه ده میلیون پول اسباب بازی میده.یکم بزرگ فکر کن یه سیستم ببند بعد با بقیه پولی که واسه سیستم در نظر گرفتی برو به یه مستحق کمک کن ببین لذت این بیشتره یا کرایسس 3؟؟ولی میدونم این حرفا واست یا واسه شما بچه مایه دارا مثل جوکه.خوش باشینو از بازی لذت ببرین.

دوست عزیز هرکسی عقایدی داره. طرف مایه داره میخواد سیستم ببنده 100 میلیون حالشو ببره به من یا شما ربطی نداره که بخواد با بقیه پول چیکار کنه.

در ضمن جمله آخرتون رو ویرایش کنید اصلا لفظ خوبی نداره.

من به شخصه با حرف شما موافقم و خودم هم همین ذهنیت رو دارم اما به کسی نمیگم تو هم همین کا رو بکن.

لینک به دیدگاه

درست میگین جاش اینجا نبود ولی چیکار کنم دل ادم میسوزه سکوت کنه اگه واسه کار باشه اره ولی بازی کردن!!ولی تو این شهر زیادن که روزی 200 بابت غذای سگ گربشون هزینه میکنن.به هر حال بابت نظرم از همه عذر میخوام.

لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

با کمال احترام آقا پیمان اما به شدت با نظر شما مخالف هستم.

کلا پاساژ رضا در تهران به یک نام دیگری شناخته میشود. :D

محمد جان فاصله شهر ما تا تهران حدود 1000 کیلومتر راه هست(تو بهترین حالت 10 ساعت)

سالی چند مرتبه (اگه گذرم بخوره) میام تهران d;

دلیل این حرفم اینه که یه گرافیک و سی پی یک ماه پیش به صورت تلفنی از دوتا فروشگاه که تو بازار رضا بود خریدم که مجموعا 200 تومن از اینجا ارزونتر بود

ولی با این استدلال که شما تهرانی هستید حرفتون رو قبول دارم

ویرایش شده توسط peyman_sh
لینک به دیدگاه

دوستان فکرنمیکنید طرف سیستم رو خریده الان ترکونده؟

به تاریخ آخرین پست نگاه کنید مربوط به یک ماه و نیم پیش هست!

ببخشید با این تاپیک اشتباه گرفته بودم...........

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=21479

لینک به دیدگاه

البته 10 تومنم پولی نیست با این دلار 3200 تومنی میشه 3 تومن 2 سال پیش فقط تکنولوژی بروز شده پول از ارزش افتاده   بخاطر همین یه سیستم تاپ ببندی 12ت  به بالا خرج داره

لینک به دیدگاه

با 2.5 یه سیستم ببند بشین از صبح تا شب بازی کن.ده تومن واسه بازی.کسایی تو همین شهر هستن که روزی یک وعده غذا میخورن چون ندارن اونوقت یکی پیدا میشه ده میلیون پول اسباب بازی میده.یکم بزرگ فکر کن یه سیستم ببند بعد با بقیه پولی که واسه سیستم در نظر گرفتی برو به یه مستحق کمک کن ببین لذت این بیشتره یا کرایسس 3؟؟

دوست عزیز شما بدون شناخت حتی نسبی چطور اینقدر راحت در مورد مسیر زندگی یک انسان فقط صرف دونستن هزینه ی 10 میلیونی برای سیستم دلخواهش قضاوت می کنی و ارزشیابی اخلاقی ارائه می کنی ؟ آیا یک انسان صرف حضور داشتن فقرا و نیازمندان بیشمار حق نداره در انتخاب تقسیم هزینه و انرژیش بدون قرار گرفتن در "ارزشیابی اخلاقی نسبی و ناقص و قضاوتی و چند ثانیه ای"، تصمیم بگیره ؟ آیا شما خودت با همین ارزشیابی چند ثانیه ای و موعظه ی موروثی شامل چرخه ی کوچک فکری نشدید که یک انسان دیگر رو صرف ده میلیون هزینه برای زندگی شخصی خودش متهم کردید؟ از طرفی آیا انسانی گوی جهان نما و انسان نما در اختیار داره تا آمار دقیقی از فعالیت های انسان دوستانه و خیریه یک انسان دیگر داشته باشه تا غیر مستقیم او رو به نیکوکاری مالی دعوت کنه ؟ کاش پیش از اینکه چنین پستی می دادید حداقل تاثیر چنین سبک حکم دادنی رو در نظر می گرفتید. این سبک افکار تخطی غیر مستقیم از ابتدایی ترین حقوق هر بشر هست به اسم : حق انتخاب. در واقع شما هرگز در دنیای واقعی نخواهید توانست دیدگاهی اخلاقی نسبی و ارزشیابی ناقص خودتون رو به عنوان حکم اخلاقی به کسی مستقیم یا غیر مستقیم تحمیل کنید چون چنین نگرشی در ذات خودش غیر اخلاقی و ضد اخلاق یک انسان صلح طلب هست. 

از طرفی کارهای خیر فقط در رفع نیاز های مادی همنوع تعریف نمی شن. فقر بعد های بسیار گسترده تر و فراتر از نیاز مادی انسان داره. فقر روحی و روانی و یا فقر اشتیاق و انگیزه می تونه از مهلک ترین فقر های مالی بسیار مرگبار تر باشه چون یکی از ریشه های فقط سستی اراده هست که برای "بخشی" از نیازمندان به بهانه ای برای "عدم حرکت پایدار" به سوی نوع زندگی مطلوب می شه. ممکنه انسانی یک تک هزارتومنی در زندگیش کمک مادی نکنه اما یکی از کاربرهای سایت لیون باشه که هیچوقت از وقت گذاشتن برای مشاوره و کمک به همنوعش در مسائل کامپیوتری بدون هیچ چشم داشتی دریغ نکرد و سهم خودش رو از پازل های انسان دوستی به همین سادگی به جا می ذاره و "شاید" همین پازل های ساده ی پایداری که در زندگی چید در بلند مدت مثل برف ریز ، از سنگین ترین کارهای "خیری مالی" در نزد واقعیت و هستی ، خالص تر و بهتر باشه حتی اگر به خاطر سیستمش برای بازی ده میلیون هزینه کرده باشه.

از انحراف تاپیک عذر خواهی می کنم. امیدوارم به حق انتخاب و اختیار هر انسانی بدون هیچ حکم اخلاقی احترام بذاریم و اینگونه در زندگی به جای رنج کشیدن و شاکی بودن از واقعیت دنیا ، انسان های سازگارتر و هستی محور تری باشیم و شاید اون روز همون تغییر و ناجی بشیم که همواره در بیرون از خویشتن جست و جو می کردیم.

لینک به دیدگاه

خدا بگم چیکار کنه این احسان علیخانی رو!!ما هم جو بچه مثبت زد به سرمون یه چیزی گفتیم :wacko: نمیدونستم یه انتقاد کوچیک این همه تبعات داره!!با عذر خواهی از صاحب تاپیک و بقیه دوستان.لطفا ادامه مسیر تاپیک.البته به قول دوستمون سیستم احتمالا تا حالا تهیه شده!! :lol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...