رفتن به مطلب

بیرون پریدن بازی has stopped working

hamed_B_dl
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه.

دوستان توی هر بازی که میرم یکم که از بازی میگذره has stopped working  میده میپره بیرون . 

همه نوع حرکت زدم . عوض کردن ویندوز.نصب همه چی اما تغییری نکرد

اگه کسی دلیل این مشکلومیدونه و راه حلی چیزی داره لطفا بگه .

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون رو بگید!

نرم افزار هایی که شما نصب کردین رو میتونین عنوان کنید!

لینک به دیدگاه

cpu : core2duo E8400

main : asus p5p41T EL

ram : 2*2 patriot

VGA : GT640 2gig GiGa

power : 550 real

CPU Cooling : deep cool 200u

کلیه نرم افزارهای ساپورت نصب شده  . java update . C++ . XNA . OpenAL . new update VGA . net framework all verison .

لینک به دیدگاه

فرقی نمیکنه در نوع بازی؟

هربازی که باشه بعد از چند دقیقه میپره بیرون؟؟؟

ویندوز عوض کردین نسخه ی دیگه ای نصب نکردین؟

اگه میتونید error رو تایپ کنید!(موقعی که میپره بیرون error میده؟)

لینک به دیدگاه

نه . هر بازی باشه همینه . فقظ زمانش فرق داره . مثلا pes 2013 یا 2012 قبل وارد شدن بازی اصلی  یا بعد از یه دست بازی کردن . تام رایدر بعضی جاهاش . evil 6 یه سری جاهاش.

ویندوز 8 32 بیتی 64 بیتی . ویندوز 7  32 بیتی و 64 بیتی .

همه کار کردم .

a problem caused the program to stop working correctly

windows will close the program and notify you if a solution is available.

اینم عکس

http://8pic.ir/images/24684618352013453893.png24684618352013453893.png

لینک به دیدگاه

دمای سی پی یو رو چک کردین موقع بازی؟

دمای کارت؟

آنتی ویروس رو غیر فعال کردین؟

موقع اجرای بازی task managerرو باز کنید ببینید چقدر از حجم سی پی یو  ورم رو استفاده میکنه!

لینک به دیدگاه

دمای cpu رو با real temp چک کردم که 52 ماکزیموم بود . گرافیکم دماش بالا نمیره زیاد. عادیه . آنتی ویرووسو همه جوره چک کردم و حتی غیر فعال کردم . داش در کل همه نوع حرکت زدم . دیگه به حد روانی رسیدم : ))

لینک به دیدگاه

مشکل از بارگزاری اطلاعات بازیه...

یه تست از هاردتون میگیرید؟؟

لینک به دیدگاه

داداش اسم hd tune. رو توی گوگل سرچ کن و نسخه ی pro رو سعی کن دانلود کنی..

تب health اگه مشکلی داشته باشه نشون میده...

نتیجه رو اعلام کن

موفق باشی

لینک به دیدگاه

شما باید ابتدا آخرین نسخه درایو کارت گرافیک ومادربورد و نرم افزار های پیش فرض گیم مانند(DirectXو...) را نصب کنید

اگر همچنان مشکل پا بر جا بود تمای قطعات اصلی سیستم رو به صورت مجزا تست کنید

به ترتیب

1-VGA: با استفاده از برنامه های  MSI Kombustor و Furmark  برنامه رو به مدت 15-20 دقیقه اجرا کنید تا از پایداری کارت گرافیکتون مطمئن بشید (در صورت مشاهده آرتیفکت در تصویر ،نویز یا دانه های رنگی، یا دمای نا متعادل تست را ببندید)

2-CPU : بااستفاده از برنامه IntelBurnTest  یا Prime 95 پردازنده خودتون رو به مدت 20-30 دقیقه تحت استرس بگذارید و با استفاده از برنامه Core Temp یا Hwmonitor و CPU_Zدمای CPU رو تحت نظر داشته باشید برای CPUشما با فن استوک نباید دما از 75-76 درجه بیشتر بشه

3-Ram: با استفاده از برنامه MemTest  از سالم بودن رم هاتون مطمئن بشید 4 تا پنجره از برنامه رو باز کنید و در هر پنجره عدد 900 رو وارد کنید تا در مجموع 3600MB از حافظه رم رو مورد تست قرار بگیرد

4 - H.DD : با استفاده از برنامه HDTune  از قسمت تب Health و Error Scan  ازسالم بودن هارد دیسک و نداشتن بد سکتور مطمئن بشید .

برنامه های دیگر مانند OCCT هستند که با استفاده ازآن میتوانید اکثر قطعات سیستم رو تست کنید

5- تست پاور : با برنامه OCCT یا Hwmonitor هم میتوانید پاور را تست کنید ( بدین صورت که هنگامی که کارت گرافیک وCPU زیر فشار (LOAD) هستند ،افت ولتاژ در شاخه های 12 ولت و 5 و 3.3 نباید از حد استاندارد فرا تر باشد

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

داش خیلی مخلصیم  . چشم . همه ی اینارم انجام میدم نتیجه رو میگم . مرسی واسه وقتی که گذاشتی

لینک به دیدگاه

من پیشنهاد میکنم یکبار سیستم رو کامل باز کنید و باطری بایوس رو در بیارید و دوباره اسمبل کنید .........

بنده بشخصه خیلی با این حرکت مشکلاتم رو حل کردم .....

لینک به دیدگاه

من پیشنهاد میکنم یکبار سیستم رو کامل باز کنید و باطری بایوس رو در بیارید و دوباره اسمبل کنید .........

بنده بشخصه خیلی با این حرکت مشکلاتم رو حل کردم .....

اگه دروغ نگم کامل نباشه اما بیشتر قطعاتو دراوردمو دوباره بستم . پاور تازه جا خورده . فن . سی پی یو . رم . جواب نداد که نداد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مشکل از گزافیکتونه با یه گرافیک دیگه تست کنید 

لینک به دیدگاه

شما باید ابتدا آخرین نسخه درایو کارت گرافیک ومادربورد و نرم افزار های پیش فرض گیم مانند(DirectXو...) را نصب کنید

اگر همچنان مشکل پا بر جا بود تمای قطعات اصلی سیستم رو به صورت مجزا تست کنید

به ترتیب

1-VGA: با استفاده از برنامه های  MSI Kombustor و Furmark  برنامه رو به مدت 15-20 دقیقه اجرا کنید تا از پایداری کارت گرافیکتون مطمئن بشید (در صورت مشاهده آرتیفکت در تصویر ،نویز یا دانه های رنگی، یا دمای نا متعادل تست را ببندید)

2-CPU : بااستفاده از برنامه IntelBurnTest  یا Prime 95 پردازنده خودتون رو به مدت 20-30 دقیقه تحت استرس بگذارید و با استفاده از برنامه Core Temp یا Hwmonitor و CPU_Zدمای CPU رو تحت نظر داشته باشید برای CPUشما با فن استوک نباید دما از 75-76 درجه بیشتر بشه

3-Ram: با استفاده از برنامه MemTest  از سالم بودن رم هاتون مطمئن بشید 4 تا پنجره از برنامه رو باز کنید و در هر پنجره عدد 900 رو وارد کنید تا در مجموع 3600MB از حافظه رم رو مورد تست قرار بگیرد

4 - H.DD : با استفاده از برنامه HDTune  از قسمت تب Health و Error Scan  ازسالم بودن هارد دیسک و نداشتن بد سکتور مطمئن بشید .

برنامه های دیگر مانند OCCT هستند که با استفاده ازآن میتوانید اکثر قطعات سیستم رو تست کنید

5- تست پاور : با برنامه OCCT یا Hwmonitor هم میتوانید پاور را تست کنید ( بدین صورت که هنگامی که کارت گرافیک وCPU زیر فشار (LOAD) هستند ،افت ولتاژ در شاخه های 12 ولت و 5 و 3.3 نباید از حد استاندارد فرا تر باشد

داش تست انجام شد . من مشکلی ندیدم . گرافیک و سی پی یو حسابی چک شدن . مخصوصا گرافیک که نتیجه به شرح زیر شد.

VGA : 63 C

CPU : 60 C

ram : cycle 10 : no errors

power : normaL

با بارنامه occt  تست سی پی یو که پاور نرمال بود یه سری عکس ذخیره شد که زیاد درگیرش نشدم چون نرمال بود . حالا اگه مهم بود بگین بدم ببینین.

hdd :

هارد اونجور که من فهمیدم بدون مشکل بود . اینم عکسش

86129951771049261368.png

80123287012887228501.png

لطفا راهنمایی کنین . این بیماری معلوم نیست چیه افتاده به جون سیستم : ))

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل از گزافیکتونه با یه گرافیک دیگه تست کنید 

داش گرافیکو 1000 بار تست کردم . تازه گرفتم . دماش بالاتر از 63 نمیره . یعنی باز ممکنه مشکل از گرافیک باشه . ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...