رفتن به مطلب

من2 تا گرافیک دارم ولی یکدومش کار میکنه . من میخوام از اون یکی استفاده کنم . !!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من2 تا گرافیک روی کامپیوترم نصبه یکیش intel و اون یکی geforce GT540M هستش ولی اینتل داره عمل میکنه. من چطور کاری کنم تا سیستم از جی فورس استفاده کنه ؟چون میخوام بازی کنم و با این گرافیک نمیتونم . چطوری گرافیک اینتل رو به جی فورس شیفت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک×!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم شما احیانا لپ تاپه؟

لپ تاپ شما بخاطر کم مصرف بودن موقعی که نیاز به گرافیک قوی تر دارین اتوماتیک سویچ میکنه روی گرافیک اینتل شما!

برای بازی کردن مشکلی ندارین!بازی رو نصب کنید و وارد بازی بشین!خود لپ تاپ اتوماتیک به گرافیک 540 سویچ میکنه و راحت بازی کنید!

لینک به دیدگاه

لپ تاپ شما بخاطر کم مصرف بودن موقعی که نیاز به گرافیک قوی تر دارین اتوماتیک سویچ میکنه روی گرافیک اینتل شما!

برای بازی کردن مشکلی ندارین!بازی رو نصب کنید و وارد بازی بشین!خود لپ تاپ اتوماتیک به گرافیک 540 سویچ میکنه و ر

ویرایش شده توسط saeed72
لینک به دیدگاه

بعله ولی قبل از نصب جی فورس و بعد از نصبش زیاد با هم فرقی نکرده . چون وقتی میرم توی بازی توی فیلم اول بازی میاد بیرون . چیکار کنم ؟؟ مشکل از بازیه ؟؟؟؟ خودم میتونم بطور دستی سوییچ کنم روی جی فورس یا اتوماتیکه؟؟ . میترسم بطور اتوماتیک عمل نکنه

برای بازی کردن مشکلی ندارین!بازی رو نصب کنید و وارد بازی بشین!خود لپ تاپ اتوماتیک به گرافیک 540 سویچ میکنه و راحت بازی کنید!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

رو بعضی بازی ها اتوماتیک سوییچ نمیکنه شما باید دستی رو Geforce سوییچ کنید در بعضی از لب تاپ ها برای سویچ کردن فقط کافیه کلید های ترکیبیFn and F6 بزنید و در بعضی از لپ تاپ ها راست کلید نموده وSwitch Mode  روانتخاب و بروی Fixed mod بذارید 

راحترین و بی دردسر ترین راه برای کارت های انویدیا این هست که  وارد NVIDIA Control Panel  شده و دربخش Manage 3D Settings  تب Program settings گیم های مورد نظر رو به لیست اضافه کنید ودر قسمت Select Graphics Processor را از حالت AUTO به کارت گرافیک انویدیا یا High Performance nvidia processor رو تغییر دهید

post-5233-0-15585500-1372455330_thumb.png

ویرایش شده توسط OverExtreme
لینک به دیدگاه

با سلام من2 تا گرافیک روی کامپیوترم نصبه یکیش intel و اون یکی geforce GT540M هستش ولی اینتل داره عمل میکنه. من چطور کاری کنم تا سیستم از جی فورس استفاده کنه ؟چون میخوام بازی کنم و با این گرافیک نمیتونم . چطوری گرافیک اینتل رو به جی فورس شیفت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک×!!!!!!

دوست عزیز شما وقتی میخوای بازی کنی روی آیکن بازی مورد نظر راست کلیک کن و گزینه Run with graphics processor رو انتخاب کن در این قسمت شما میتونی تعیین کنی که بازی با کدوم گرافیک اجرا بشه. حتی میتونی یه کدوم رو به عنوان default انتخاب کنی

لینک به دیدگاه

سلام جناب آقای زورگ :) روش شما کار کرد . از شما ممنونم . از مدیر انجمن هم بابت راهنماییشون تشکر میکنم و همین طور از آقا وحید . بسییییییییییییییار ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...