رفتن به مطلب

نقد و بررسی هارد اکسترنال Seagate Backup Plus 1Tb usb 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان.چند وقت پیش یه هارد خریدم گفتم نقدش کنم اگه خوشتون اومد بخریدش.پس با من همراه باشید.برای سنگین نشدن صفحه عکس ها رو به صورت لینک میزارم.

تاریخچه seagate:

این شرکت در سال 1978 در آمریکا تاسیس شده.میشه گفت تقریبا قوی ترین برند هارد سازیه.بیشتر هارد های لپ تاپا رو سیگیت میسازه.با خرید شرکت هایی مثل مکستور قدرتمند تر هم شد.

بسته بندی محصول:

در یک کلام:زیبا و مستحکم.در جلوی بسته بندی اسم و برند محصول و در کناره در مورد ضخامت و امکاناتش و در پشت توضیحاتی در مورد شرکت داده شده.

عکس جلو محصول

عکس کناره 1

عکس کناره 2

عکس پشت محصول

گارانتی سازگار و برچسب شبنم روی محصول دیده میشه.وقتی جعبه رو باز میکنیم یک عدد دفترچه و خود هارد رو میبینم که در داخل پلاستیک محکمی قرار داده شده.

عکس دفترچه

عکس پلاستیک محافظ محصول

در کل میشه گفت سیگیت کارشو برای بسته بندی محصول به نحو احسنت انجام داده.

زیبایی و اندازه هارد:

وقتی جعبه رو باز میکنید اولین چیزی که چشمتون رو محصور خودش میکنه زیبایی این هاره.بسیار بسیار زیباست.جنس بدنه خوبه.رنگ محصول مایل به سیاهه ولی سیاه نیست.ضخامت 1.4 سانتی متری و لبه های گرد بسیار اون رو خوش دست کرده.تقریبا در طراحی میشه گفت هیچ ایرادی نداره و در عکس ها کاملا مشخصه.

عکس 1

عکس 2

عکس 3

عکس 4

عکس 5

هارد از پورت های esata and fire ware and thunderbolt پشتیبانی میکنه.بالای هارد قسمتی که پورت قرار داره جدا میشه و برای کسانی که از محصولات apple استفاده میکنند و لپ تاپشون پورت تاندربورلت داره قابل استفادس.پورت با سرعت بسیار بالایی کار میکنه و از usb 3 قویتره.اینم عکس پورت:

عکس 1

عکس 2

عکس 3

اما به مشکل اصلی میرسیم.اول اینکه کابل تاندربورلت در جعبه نیست دوم اینکه طول کابل کوتاهه.البته برا من که لپ تاپ دارم و میزم کوچیکه کافیه ولی برا pc داران زیاد جالب نیست.اینم عکس کابل:

عکس 1

عکس 2

عملکرد:

خوب در اینجا من قبل از اینکه در مورد قابلیت ویژه ی اون صحبت کنم در مورد سرعت و داغ کردنش صحبت میکنم.اول اینکه این هارد اصلا گرم نمیشه پس زیاد پیگیرش نمیشم.

سرعت:

عاملی که در سرعت هارد تاثیر داره حجم پر شده از هارده.من از 931 گیگ قابل استفاده 594 گیگ ازش رو پر کردم و 337 گیگش خالیه.همینطور هارد لپ تاپم از 465 گیگ قابل استفاده 129 گیگش رو استفاده کردم و 336 گیگش خالیه(امروز نصب ویندوز کردم فردا پر میشه!!!!!)

عکس

باز هم به دو قسمت تبدیل میشه usb 2 and usb 3:

usb 2 :خب اولین تست رو با کپی کردن یک فیلم(تک فایل به خاطر اینکه چند تکه بودن فایل ها سرعت اصلی رو نشون نمیده) با حجم 8.5 gb بر روی هارد خود لپ تاپم شروع میکنم(read).هارد خودم 500 گیگ سیگیت 7200 دور در دقیقس.مدت زمانی که طول میکشه تا کپی شه:4 دقیقه و 52 ثانیه

عکس سرعت

و حالا از روی هارد لپ تاپم به روی هارد سیگیت کپی میکنم(write).مدت زمانی که طول میکشه تا کپی شه:5 دقیقه و 37 ثانیه

عکس سرعت

نظر خودم اینه تو usb 2 عملکردش عالیه ولی از اینم قوی ترم هست تو usb 2 اما تو usb 3 تقریبا کم رقیبه و یکی از بهترین هاردای 1 ترابایتی دنیاست+قابلیت های بک آپش که واقعا منحصر به فرده.

usb 3:باز هم همون فیلم اما رو حالت usb 3.قبل از انجام تست بگم اینکه اگه هارد خودتون قوی باشه سرعت در usb 2 فرق نمیکنه اما تو usb 3 میتونید تا 110 مگ بر ثانیه برای read استفاده کنید که بسیار جالبه.تو حالت usb 3 فکر کنم هیچ هاردی قدرت مقابله با این مدل رو نداره.

حالت read:من فیلم رو از هارد اکسترنال انتقال دادم مدت زمانی که طول کشید:1 دقیقه و 57 ثانیه

عکس سرعت

حالت write:مدت زمان:1 دقیقه و 53 ثانیه!خودم هم تعجب کردم...

عکس سرعت

نتیجه گیری:قول میدم توی سرعت این هارد راضیتون میکنه و بسیار عملکرد خوبی داره.این فیلم life of pi هم با کیفیت 1080 bluray خیلی زیبا میشینه.حداقل جلوه های ویژه ای که گروه انجام دادن میارزه 8.5 گیگ دانلود کنید!

backup!

در این دنیای تکنولوژی که همیشه خطر از دست رفتن اطلاعات هست کسی مگه میشه بک آپ تهیه نکنه؟؟

این هارد بر روی قابلیت بک آپ گیری خودش مانور زیادی داده.به طور خلاصه در مورد امکاناتش صحبت میکنم.اول اینکه با خرید هارد خود برنامه پیش فرض هم برای windows و هم برای mac فایل ستاپ قرار داده.به علاوه فیلم آموزش استفاده از قابلیتای هارد.با نصب برنامه به داخلش میریم ببینیم چجوره؟!

عکس صفحه اصلی

3 تا گزینه داره که به شرح تک تک وظایفشون میپردازم.

گزینه اول:محافظت یا protect

این گزینه اصلی هست که عمل بک آپ گرفتن در داخلش قرار داره.با کلیک بر این گزینه به دو گزینه دیگر میرسیم:protect now and new backup plan.گزینه دوم که بک آپ با تنظیم های کاستوم هست.اما گزینه ی اول بک آپ اتوماتیکه.

عکس 

وقتی داخل میشیم میبینم چند گزینه وجود داره:بک آپ گیری.جای بک آپ رو تغییر بدیم.برگرداندن اطلاعات.شما با کلیک بر روی گزینه ی ایجاد بک آپ با سرعت باور نکردنی میبینید که بک آپتون آماده میشه.قابلیت ایست و رزیوم رو هم داره.هر وقت هارد رو وصل کنید همیشه خودش اطلاعات جدید رو اضافه میکنه.

عکس

بر میگردیم به صفحه اصلی.

گزینه ی دوم:share 

در این قسمت میتونید تمامی اطلاعات خودتون رو در facebook and youtube and flickr به اشتراک بگذارید که با این سرعت اینترنت فکر نکنم بتونید!!!!

عکس

گزینه ی سوم:save

در اینجا با دسترسی به اینترنت میتونید مواردی نظیر ویدئو رو از حساب کاربریتون در facebook and flickr به صورت اتوماتیک دانلود کنید.

عکس

نتیجه گیری

اول اینکه دوستان اگه کم کاری کردم به بزرگی خودتون ببخشید اولین نقدمه هنوز ناشیم.انشالله نقدام بهتر میشه با کمک شما.

برای یک هارد با قیمت 310 هزار تومنی و در خارج 75 دلاری امکانات بسیار خوبی رو به شما ارائه میده.چه از لحاظ سرعت و زیبایی و هم از لحاظ پرتابل بودن.به نظر من اگه میخواید هارد اکسترنال تهیه کنید حتما نگاهی به این هارد هم بندازید.متشکر میشم اگه با نظراتتون من رو در ارائه یه نقد هر چه بهتر یاری بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار بسیار بسیار عالیست و برای اولین نقد خیلی خوب عمل کردی :clapping: :clapping:   . یه چندتا نکته برای بهترشدن و عامه پسند شدن اگر اجازه بدی میگم :

1- کاری کن که عکس ها در خود انجمن باز شه نه لینک شه

2- حتما حتما حتما حجمشونو کم کن ، من که نتونستم با این وضع اینترنت مخصوصا در شب حتی یدونشونو درست درمون و راحت  باز کنم

3- کمی بیشتر به بدنه و قطعات داخلی بپرداز ،مثلا وزنش ، اندازه های دقیق به صورت نوشتاری  ، سرعت هد ، مقدار حجم بافر ، دودیسکه یا یک دیسکه بودن ، و... مشخصات فنی ترش

4- کمی در  نوشتار فاصله بین متن هات بزار و سر مطلب هارو مشخص کن تا خواننده گیج نشه

5- برای تست سرعت هارد لازم نیست شات از سرعت کپی بزاری فقط با برنامه HD. Tune تست بگیری کفایت میکنه

6- کمی مطلب رو ادبی تر کن و نقد حرفه ای تر به نظر بیاد

7- تگ هم به تاپیک بده تا در سرچ به راحتی پیدا شه

8- تست ها را به صورت نموداری بزار

اینا فعلا تو ذهنم بود .

بازم میگم واقعا عالی بود برای اولین نقد و امیدوارم باز هم از شما نقد و بررسی های بیشتری ببینیم :D :D

یه عکس خوشکل بده از هارد بده تا واست ایکون مثله امضام درست کنم . ایشالله اگه نقد بررسی ها در انجمن زیاد شه یه تاپیک جامع برای رییو ها میزنیم بعد همشون میریزم توش تا براحتی برای همه در دسترس باشه 

لینک به دیدگاه

بسیار بسیار بسیار عالیست و برای اولین نقد خیلی خوب عمل کردی :clapping: :clapping:   . یه چندتا نکته برای بهترشدن و عامه پسند شدن اگر اجازه بدی میگم :

1- کاری کن که عکس ها در خود انجمن باز شه نه لینک شه

2- حتما حتما حتما حجمشونو کم کن ، من که نتونستم با این وضع اینترنت مخصوصا در شب حتی یدونشونو درست درمون و راحت  باز کنم

3- کمی بیشتر به بدنه و قطعات داخلی بپرداز ،مثلا وزنش ، اندازه های دقیق به صورت نوشتاری  ، سرعت هد ، مقدار حجم بافر ، دودیسکه یا یک دیسکه بودن ، و... مشخصات فنی ترش

4- کمی در  نوشتار فاصله بین متن هات بزار و سر مطلب هارو مشخص کن تا خواننده گیج نشه

5- برای تست سرعت هارد لازم نیست شات از سرعت کپی بزاری فقط با برنامه HD. Tune تست بگیری کفایت میکنه

6- کمی مطلب رو ادبی تر کن و نقد حرفه ای تر به نظر بیاد

7- تگ هم به تاپیک بده تا در سرچ به راحتی پیدا شه

8- تست ها را به صورت نموداری بزار

اینا فعلا تو ذهنم بود .

بازم میگم واقعا عالی بود برای اولین نقد و امیدوارم باز هم از شما نقد و بررسی های بیشتری ببینیم :D :D

یه عکس خوشکل بده از هارد بده تا واست ایکون مثله امضام درست کنم . ایشالله اگه نقد بررسی ها در انجمن زیاد شه یه تاپیک جامع برای رییو ها میزنیم بعد همشون میریزم توش تا براحتی برای همه در دسترس باشه 

داداش شما لطف داری.باشه حتما به این نکاتی گفتی توجه میکنم.برا عکسا من گوشیم one xه و برای اینکه حجم عکسا پایین بیاد رو 2مگاپیکسل گذاشتم ولی با همون کیفیت خوب دوربین.دیشب ساعتای 12 بود نقد نوشتم 2 ساعت طول کشید و بعضی از نکات یادم رفت امروز ویرایش میکنم.با اون برنامه هم الان تست میگیرم نتیجه رو میزارم.

تگ چیه؟؟

باشه یه عکس برات میفرستم اگه زحمتی نیست برام مثل مال خودت درستش کن.نظرت در مورد خود هارد چیه؟؟

لینک به دیدگاه

تگ چیه؟؟

درود دوست عزیز

برا توضیحات اجمالی میتونید به تاپیکی که هومون جان زحمتشو کشیده مراجعه کنید.

http://lioncomputer.ir/forum/02761

لینک به دیدگاه

داداشای عزیز آدم زحمت میکشه نقد میزاره شما با نظراتتون ما رو شاد میکنید.لطفا نظر یادتون نره. :(

لینک به دیدگاه

دوستان به زودی نقد و بررسی کارت گرافیک msi gtx 560 ti twin frozr II  رو میزارم اگه استقبال خوب باشه.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام توضیحاتتون خیلی برام مفید واقع شد 

یه سوال که برام پیش اومد آیا با کابل های داخل خود کیس می شه از این هارد به عنوان هارد داخلی استفاده کرد؟ یا نیاز به مبدل هست؟

من تو انتخاب بین این دو موندم بنظرتون کدوم بهتره می دونم وسترن دیجیتال فروش بیشتری داشته

مسئله اینست Western Digital Portable My Passport - 1TB یا 

Seagate Backup Plus - 1TB  ؟؟

ویرایش شده توسط Omid_Persian
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...