رفتن به مطلب

تمیز کردن سرور

Uranium
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت تمام اساتید محترم

دوستان من دارم یه سرور رو تمیز می کنم که تمام بشه گزارش کاملی تو سایت قرار می دم

اما چند مورد اول اینه تو دفترچه های سرور نحوه صحیح قرار دادن سی پی یو به این صورت اومده که یه گیره پلاستیکی هست با اون سی پی یو رو جا به جا می کنن و قرار میدن

مگه برای سی پی یو هم باید این موارد رو رعایت کرد؟

دوم اینکه برای پاک کردن من از جاروبرقی استفاده کردم که خاک توی قسمت های ریز نره اما روی خیلی از چیپ ها یه لایه گردو خاک هست که چسپیده! با چی باید تمیز کنم ؟

آیا با یه برس مویی میشه این کار رو کرد ؟

خطرناک که نیست!!!!!!!!!!!!! :p

داخل پاور رو میشه باز کنم اما می خوام بدونم راهی هست که بشه بدون این که باز کنم همش رو تمیز کنم یا مثلا ارزش داره که این کار رو بکنم ؟

در مورد خمیر هم  تنها خمیری که موجود هست z5 خودم هست! اینم نمی دونم چیکار کنم

اما یه مورد که من ضخم ترین مدار چاپی هست که در عمرم دیدم

رو مین راحت میشه راه رفت!!!

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم برای پاک کردن قطعات الکترونیکی به هیچ وجه از جاروبرقی استفاده نکنید ....

بهترین راه استفاده از یک قلم موی نرم به همراه پمپ باد یا دستگاه دمنده باد هست ....

راجع به نکته ای هم که برای cpu و گیره اشاره کردید معمولا برای جلوگیری از تخلیه الکتریسته ساکن روی انگشتان دست به قطعه بکار میره که حتما میدونستید ....

امکان همه نوع بدشانسی وجود داره و مثل من که گرافیک نازنینم به همین علت سوخت !!!

البته شاید بدن شما مثل بدن من برق زیادی نداشته باشه !!! :D  :D  :lol:

ویرایش شده توسط Omid_Boy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...