رفتن به مطلب

مشکل Sapphire 7870 2G GDDR5 با فیفا 13

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

آقا من این 7870 2g sapphire رو خریدم, تو بازی فیفا 13 تیک داره مشکل چیه؟
دوستان یک راهنمایی بکنید، تو این وضع خراب 900 هزار تومن پول بی زبون رو ریختم پای این کارت 7870 آشغال که یه فیفا 13 رو نمیتونه درست اجرا کنه...
این سیستم منه  Core i5 2400 3.1GHz و رم 8G DDR3 و 7870 2G Sapphire DDR5 ویندوز 8 64B EnterPrise درایور 13.6 Beta2
کارت گرافیک قبلیم 550ti بود رو همین سیستم و هیچ مشکلی نداشتم بعد از نصب کارت جدید ویندوز رو عوض کردم، با هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم مثلا Grid2 رو فول گرافیک 75 فریم دارم و زیر 53 نمیاد... و فریم فیفا هم زیر 59-60 نمیاد. و بازی هم اورجیناله...
تیک هم به این شکله مثلا دروازه بان توپ رو شوت میکنه یه گیر نیم ثانیه میکنه و رد میشه البته تو بازی هم این گیر رو داره یا وقتی پشت محوطه جریمه میخوام کاشته بزنم یه سختی به چپ و راست میره تصویر... آپدیت 1.7 هم با کرکش زدم همینه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تیک ها و لگ های فیفا 13 بگیر نگیر داره که معمولاً مشکل با کرک شده ها بیشتر میشه.شما که نسخه اورجینال داری مگه امکان آپدیت کردن نداره؟ برا چی کــرک کردی؟ ضمناً آپدیت های فیفا فقط شامل بروز رسانی نقل و انتقالات میشه.

در پوشه dx که بعد از نصب فیفا13 در پوشه محل نصب ایجاد میشه setup رو اجرا کنید و صبر کنید تا dx ها رو دوباره نصب کنه یا میتونید اقدام به نصب dx web setup کنید.اگه باز هم تیک و لگ داشت از تنظیمات بازی v sync رو تیک بزنید.

لینک به دیدگاه

هم با کرک هم با اورجینال همینه، DX Web زدم قبلا کامل دانلود کرده،  v sync هم تیک داره روی 60 هم قفل کردم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بازی همینه.دقیقاً موقعی که دروازه بان توپی که با دست گرفته میخواد شوت کنه یک تیک کوچولو داره.ولی مثلاً ضربه دروازه این مشکل رو نداره.یا حتی بعضی وقتا پس از گل زنی و شادی بعد از گل تک دیده میشه.

در kick off این مشکل کمتره و به ندرت دیده میشه.حداقل خودم ندیدم.ولی در career mode و در اول فصل در بازی های اول و دوم بیشتره.ولی دیگه این تیک ها با گذشت زمان و تا میانه فصل تقریباً از بین میرن.در فروم های بازی هم اگه سرچ کنید این داستان بارها بیان شده

لینک به دیدگاه

این مشکل دقیقا از بازی هست که با کارت های AMD هماهنگ نیست . شما طبق تصویر فایل fifasetup.ini ( اونی که توی my document ذخیره میشه ) رو باز کن ، دو تا گزینه مشخص شده تو عکس اگه وجود نداره اضافه کن و فایل رو ذخیره کن .

post-5744-0-88145700-1372598356_thumb.jpg

اگر با این روش مشکلت حل نشد ، از Catalyst control center  گزینه AMD OverDrive رو انتخاب کن ، تیک Enable Graphics OverDrive رو بزن GPU Clock Setting رو روی 500 قرار بده Apply کن . 

اگه بازم مشکل حل نشد ، به عنوان آخرین تیر ترکش از Power Option توی کنترل پنل ویندوز ، power plan رو بر روی High Performance قرار بده 

البته مشکل microstuttering این بازی فقط با ویندوز سون هست و توی xp چنین مشکلی نداره .

ویرایش شده توسط Reza-sony
لینک به دیدگاه

رضا جان به جز Overdrive بقیه کارها رو کردم فایده نداشت. این اور درایو برای کارت مشکلی پیش نمیاره؟

لینک به دیدگاه

سلام @};- ،msaa رو آف کن منم مشکل شما را داشتم با اینکار حل شد.

لینک به دیدگاه

شما با فعال کردن overdrive کارت رو اورکلاک نمیکنی در اصل فرکانس کارت رو میاری پایین

AMD در کارت های گرافیک سری 7000از تکنولوژی به نام Power Tune استفاده میکنه که فرکانس کاری هسته گرافیک رو بسته به لود متغیر میکنه که دقیقا مشکل همینجاست

از اونجایی که fifa 13 خوب بهینه نشده ، گرافیک در هنگام اجرای بازی گاهی اوقات فرکانس رو به حالت بیکاری ( حدود100 مگاهرتز) میاره که باعث افت فریم ناگهانی میشه

شما با کم کردن فرکانس به 500 مگاهرتز دقیقا این تکنولوژی رو غیر فعال میکنید و مشکل برطرف میشه

تمام راههایی که شما میخوای الان بری ، من 2 سال پیش رفتم و تنها راه حل همین بوده که ابتکار خودم بوده

البته غیر فعال کردن AA هم جواب میده ولی از کیفیت تصویر کم میکنه و حال نمیده

من 90% مطمئنم که با این ترفند مشکل شما حل میشه ، مگر اینکه مشکل شما چیزی غیر از پیش بینی من باشه که در اون صورت باید اطلاعات کاملتر در اختیارم قرار بدی

گاهی اوقات غیر فعال کردن Hyperthreading در پردازنده های i7 هم این مشکل رو حل میکنه

ویرایش شده توسط Reza-sony
لینک به دیدگاه

این کار رو هم انجام دادم فایده ای نداشت، با AA خاموش هم تیک میزنه...

ویرایش شده توسط poma_2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 تا پیشنهاد

1- کارت رو بفروشید برید یه 550Ti بخرید

2- صبر کنید تا FIFA14بیاد

دیگه فکر کنم غیر از این 2 راه نمونده باشه

لینک به دیدگاه

داداش مشکل از خود بازی هست نه کارت گرافیک !!!!

2مگابایته

این ویدیو رو دانلود کن !مشکلت 100%حل میشه!

لینک به دیدگاه

آقا حل شد حل شد حل شد!!!!!!!!!

فکرشم نمیکردم 

Run this Program in Compatibility Mode in Windows 7

و

run this program as an adminstrator

و تمام مشکل حل شد!!!

ویرایش شده توسط poma_2
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...