رفتن به مطلب

مشکل سکتور در هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من امروز برنامه HD Tune رو باز کردم و متوجه این هشدار در برنامه شدم که احتمال میدم از سکتور هارد باشه

عکس زیر گویای همه چیز هست...

هارد من 500 گیگ هست و یه دوسالو نیمی هست که دارمش و تا الان هیچ مشکلی نداشته الانم مشکلی نداره فقط این هشداره یکم نگرانم کرده

لطفا یه هارد 1 ترا خوب هم معرفی کنید که قیمتش از 300 بالاتر نره ;)

ممنون @};-

ویرایش شده توسط AMIR OFFline
لینک به دیدگاه

عزیز مشکلی نداره هارد به مرور زمان این اتفاق میفته ولی درکارایی مشکلی نیست!همچنان میتونید ازش استفاده کنید !

فقط بهتره همیشه ازاطلاعات مهم روش نسخه پشتیبان تهیه کنید!

هارد 1ترابایت دراین رنج شما seagate barcuda 7200rpm 64m هست  حدود240

یا میتونید 330تومن هزینه کنید وwestern black تهیه کنید که البته من بررسی کردم نسیبت به سیگیت تفاوت خاصی نداره!

لینک به دیدگاه

از تب اسکن ارور هم شات بزارید ....

اینم اسکن: 

لینک به دیدگاه

ممنونم حمیدجان

این هارده که معرفی کردی ساتا شیشه دیگه؟ :p 

تفاوتش با وسترن بلک 100 تومنه چرا فرقی ندارن؟؟(وسترنم داره پوله اسمشو میخوره؟؟) B)

لینک به دیدگاه

ممنونم حمیدجان

این هارده که معرفی کردی ساتا شیشه دیگه؟ :p 

تفاوتش با وسترن بلک 100 تومنه چرا فرقی ندارن؟؟(وسترنم داره پوله اسمشو میخوره؟؟) B)

خواهش امیرجان

بله SATAIII SATA6GB/S

من تست کردم البته من دوتراهارو باهم تست کردم سیگیت باکودا با وسترن بلک تفاوتی نداشت تازه بعضی جاها سرعت سیگیت بالاتر بود تو تست و بنچمارگ گیری!

درضمن شات دومی که ازهاردت گذاشتی مشکلی نداره و هاردت سالمه و همچنان داره کارمیکنه!فقط اگه اطلاعات مهمی داری روش برای احتیاط پشتبان ازشون داشته باش!

لینک به دیدگاه

پس با این حساب دیوانگی هست بریم 120-160 اضافه بدیم واسه وسترن بلک...

لینک به دیدگاه

خواهش امیرجان

بله SATAIII SATA6GB/S

من تست کردم البته من دوتراهارو باهم تست کردم سیگیت باکودا با وسترن بلک تفاوتی نداشت تازه بعضی جاها سرعت سیگیت بالاتر بود تو تست و بنچمارگ گیری!

درضمن شات دومی که ازهاردت گذاشتی مشکلی نداره و هاردت سالمه و همچنان داره کارمیکنه!فقط اگه اطلاعات مهمی داری روش برای احتیاط پشتبان ازشون داشته باش!

بازم ممنون

دوست داریم پای ثابت فروم @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...